Angelina Jolie a fost „salvată” de rolul de mamă, după divorțul de Brad Pitt: „Mă simt nefericită”

.

Angelina Jolie a lansat brandul Atelier Jolie, într-un efort de a-și aduce contribuția în lumea modei nu ca designer, ci sprijinind cauzele sociale importante pentru ea, prin intermediul acestui domeniu. Actrița își dorește, cu ajutorul vizibilității și resurselor de care dispune, să ofere oamenilor talentați șansa de a se remarca. Într-un interviu pentru revista Vogue, Angelina Jolie a vorbit despre noul ei brand, familie și rolul de mamă, și despre cum s-a simțit în ultimii ani, după divorțul puternic mediatizat de Brad Pitt.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. and Mrs. Smith”. La acea vreme, actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston, de care a divorțat la scurt timp. Angelina și Brad s-au căsătorit după 10 ani de relație, în 2014. Doi ani mai târziu, în 2016, anunțau că s-au separat. Divorțul s-a finalizat 2 ani mai târziu, în 2018, însă actorii încă mai duc lupte legale privind copiii și împărțirea bunurilor lor. Recent, Angelina Jolie a vorbit despre perioada dificilă de după divorțul de Brad Pitt.

Cum au salvat-o copiii pe Angelina Jolie, după despărțirea de Brat Pitt. „Ei sunt mai buni decât mine”

Angelina Jolie s-a lansat în lumea modei. Pentru Vogue, actrița a vorbit pe larg despre brandul Atelier Jolie, dar și despre cum a fost salvată de copiii ei, după separarea de tatăl lor. Angelina și Brad au șase copii. Trei dintre ei sunt adoptați, doi fii și o fiică, Maddox, Pax și Zahara. Iar alți trei sunt biologici, două fiice și un fiu, Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

„Mă simt nefericită, zilele astea”, a declarat, adăugând: „Nu simt că sunt eu însămi de un deceniu, într-un fel, ceea ce nu vreau să detaliez”. A continuat explicând că, la 48 de ani, încă descoperă cine este. „Cred că sunt în tranziție, ca persoană”, a completat.

Citește și: E-mailul care schimbă tot. Cum stau de fapt lucrurile între Angelina Jolie și Brad Pitt

Citește și: Angelina Jolie, poză rară cu mama sa pe Instagram. Ce mesaj a transmis actrița la 15 ani de la moartea ei

Angelina Jolie: „M-aș fi prăbușit într-un mod mult mai întunecat dacă nu aș fi vrut să trăiesc pentru ei”

Angelina Jolie a povestit că întreg procesul creării brandului Atelier Jolie a fost „terapeutic pentru ea” și că un rol cheie în înțelegerea a cine este la această vârstă l-au avut copiii ei.

„Am devenit mamă la 26 de ani. Întreaga mea viață s-a schimbată. Faptul că am copii m-a salvat și m-a învățat să trăiesc altfel în lumea asta. Cred, recent, că m-aș fi prăbușit într-un mod mult mai întunecat dacă nu aș fi vrut să trăiesc pentru ei. Ei sunt mai buni decât mine, așa îți dorești să fie copiii tăi. Sigur că sunt mamă și, sper, un loc sigur pentru ei, acea stabilitate. Dar sunt și cea de care râd și îi văd preluând controlul în atât de multe aspecte diferite ale familiei noastre”, a mai declarat Angelina Jolie, pentru Vogue.

Citește și: Cum arată acum Vivienne, fiica pe care Angelina Jolie o are cu Brad Pitt. Adolescenta nu pune preț pe haine

Citește și: Ce mari s-au făcut gemenii fostului cuplu Angelina Jolie – Brad Pitt! Knox Leon, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles

Ce scop are Atelier Jolie

Angelina Jolie a construit un loc în care artiști talentați și experți croitori să colaboreze pentru a crea piese originale, prin care să-și redescopere stilul personal. Centrat pe sustenabilitate, brandul va folosi doar resturi de textile și stocuri de îmbrăcăminte nevândute și materiale vintage de calitate. Totodată, Atelier Jolie va fi un loc în care îmbrăcămintea care, în mod normal, ar sfârșit la coșul de gunoi, poate și reparată sau reinterpretată în alte piese vestimentare.

„Sperăm să creăm o comunitate creativă care să inspire, indiferent de mediul socio-economic din care provin membrii săi”, scrie actrița pe site-ul brandului. Atelier Jolie își propune să fie un brand cu o echipă diversă, în care oameni din toate păturile sociale să poată învăța și crea.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton