Amber Heard îl acuză pe Jason Momoa că s-a dus beat la filmări. „Și îmbrăcat ca Johnny Depp. Avea toate inelele!”

.

Amber Heard l-a acuzat pe colegul ei de breaslă, alături de care a jucat în „Aquaman”, Jason Momoa, că a fost beat și s-a îmbrăcat ca fostul ei soț Johnny Depp în timp ce se afla pe platourile de filmare, a informat marți, Variety, citând documente judecătorești.

„Jason a spus că vrea să mă concedieze. Jason beat, seara târziu, pe platourile de filmare. Îmbrăcat ca Johnny. Avea și toate inelele”, a raportat publicația de divertisment, reproducând notele luate de terapeutul lui Heard. Variety a relatat că spusele actriței au făcut parte din documentele instanței din procesele de defăimare ale lui Heard și Depp de anul trecut, notează Business Insider.

Amber Heard: Jason Momoa s-a dus la filmări beat și îmbrăcat ca Johnny Depp

Un purtător de cuvânt al DC a declarat pentru Variety că Momoa „s-a comportat într-o manieră profesionistă în orice moment pe platourile de filmare a „Aquaman and the Lost Kingdom”. Reprezentanții lui Momoa au refuzat să comenteze atunci când a fost abordat de Variety.

„Nu se prezintă beat la filmări!”

Tot pentru Variety, o altă persoană care se afla pe platourile de filmare a declarat că lui Momoa „îi place să bea o bere din când în când, ca toată lumea”, dar vedeta „nu se prezintă beat la filmări. Și nu se îmbracă ca Johnny Depp. El s-a îmbrăcat întotdeauna în acel stil boem„, a adăugat persoana respectivă.

Reprezentanții Heard și Momoa nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii din partea Insider trimise în afara programului obișnuit de lucru.

În timpul procesului pentru defăimare împotriva lui Depp, în luna mai a anului trecut, Heard a spus în timpul tribunei că „s-a luptat foarte mult pentru a rămâne în Aquaman” și a trebuit să se mulțumească cu o „versiune foarte simplă rolului ei”.

Citeşte şi: Amber Heard revine pe marele ecran, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp

Citeşte şi: Amber Heard, prima declarație după procesul cu Johnny Depp: „Nu-mi pasă ce crede cineva despre mine”

Citeşte şi: Johnny Depp a sărbătorit cu mâncare indiană victoria împotriva lui Amber Heard

Citeşte şi: Cum arată Penthouse-ul în care au locuit Johnny Depp și Amber Heard

Kathryn Arnold, un expert în industria divertismentului care a fost martor în procesul lui Heard, a mărturisit în mai 2022 că Heard a putut să-și păstreze rolul din film doar pentru că Momoa a susținut-o.

„Aquaman and the Lost Kingdom”, continuarea filmului „Aquaman” din 2018, urmează să apară în cinematografe pe 20 decembrie.

Johnny Depp și Amber Heard s-au separat în 2016

Johnny Depp (60 de ani) și Amber Heard (37 de ani) s-au despărțit în 2016, după doar 1 an și 3 luni de căsnicie. Divorțul s-a încheiat un an mai târziu, în 2017, dar fostul cuplu s-a luptat în instanță până anul trecut.

În 2019, Johnny Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare, după ce actrița a publicat în The Washington Post un eseu în care a dezvăluit că a fost abuzată sexual, fără a-i menționa însă numele. Ulterior apariției eseului, Johnny a fost concediat de Disney din franciza „Pirații din Caraibe”. Procesul  celor doi a luat sfârșit în iunie 2022, iar Depp a ieșit învingător.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton