Alec Musser din „All My Children” a murit la 50 de ani. Cauza decesului, confirmată de autorități / Update

.

Actorul Alec Musser, renumit pentru rolul lui Del Henry din telenovela americană „All My Children”, a murit la vârsta de 50 de ani.

Update 17 ianuarie: Cauza decesului lui Alec Musser a fost confirmată de autorități la câteva zile de la deces. Actorul s-ar fi sinucis prin împușcare, potrivit The Independent.

Logodnica actorului, Paige Press, l-a văzut ultima oară în noaptea de 12 ianuarie. L-a găsit mort în dimineața zilei de 13 ianuarie, în baie. Paige a apelat numărul de urgență, iar paramedicii și forțele de ordine au confirmat decesul.

Moartea lui Musser nu este cercetată ca o crimă, deoarece nu s-au descoperit alți factori care să fi contribuit la moartea lui în afara rănii auto-provocate prin împușcătura în piept.

Știre inițială

Decesul lui Alec Musser a fost confirmat de logodnica actorului, modelul Paige Press, potrivit sursei citate.

Actorul Alec Musser din „All My Children” a murit la 50 de ani

Celebru datorită reality show-ului „I Wanna Be a Soap Star” și rolurilor din filmele „Big Kids” și „Grown Ups”, printre altele, Alec Musser a murit sâmbătă, 12 ianuarie, în locuința sa din orașul californian Del Mar.

Logodnica actorului, Paige Press, a declarat că moartea lui Alec Musser a fost cea mai dificilă zi din viața ei. „Odihnește-te în pace. Nu voi înceta niciodată să te iubesc. Am inima frântă. (…) Am fost atât de fericiți. Ai fost cel mai bun logodnic pe care l-aș fi putut cere vreodată”, a scris Paige Press pe rețelele sociale.

Citește și: Actorul Adan Canto din „X-Men: Days of Future Past” și „Narcos” a murit la 42 de ani. De ce boală suferea

Citește și: Delia Lazăr a murit la 42 de ani. Mesajul tulburător transmis de cei trei copii

Adam Sandler: „Nu pot să cred că nu mai e printre noi”

După aflarea veștii, mai multe personalități cunoscute și-au luat adio de la actor. Printre aceștia s-a numărat și actorul și producătorul Adam Sandler. Alături de o captură din filmul „Grown Ups”, în care au jucat împreună, Sandler a scris: „L-am iubit pe acest tip. Nu pot să cred că nu mai e printre noi. Un om atât de minunat și amuzant. Mă gândesc la el și la familia lui, căreia îi transmit toată dragostea. O persoană cu adevărat măreț de dragă”.

Și echipa de producție a telenovelei „All My Children” l-a onorat pe Musser, distribuit în proiect după ce, în 2005, a câștigat un reality show american. „Odihnește-te în pace Alec Musser. În 2005, Musser a câștigat competiția «I Wanna Be a Soap Star». Recompensa lui a fost rolul lui Del Henry. Actorul și modelul avea 50 de ani”, a scris echipa de producție, pe X/Twitter.

Înainte de Musser, rolul lui Den Henry a fost jucat de actorul din „The Bold and the Beautiful”, Winsor Harmon, din 1994 până în 1995.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton