Adele, ieșire violentă în timpul unui concert. S-a oprit din cântat pentru a jigni pe cineva din public

.

Adele (36 de ani) a avut o reacție violentă în timpul unui concert, când i-a adresat câteva cuvinte jignitoare unui fan din public care a făcut o remarcă anti-LGBTQ+.

Adele, cuvinte dure la adresa unui fan anti-LGBTQ+

Artista a cântat la spectacolul „Weekends with Adele” de pe 1 iunie și a fost surprinsă în timp ce îi reproșa unei persoane din public care strigat din mulțime „Pride sucks” (Pride e nasol – n.r.), făcând referire la LGBTQ+ Pride Month, care este în iunie. Videoclipul, care a fost distribuit pe mai multe conturi de socializare, s-a viralizat rapid.

În clip apare Adele în timp ce cântă stând lângă pianist.

„Ai venit la spectacolul meu și spui că Pride e nasol? Ești al naibii de prost? Nu fi atât de al naibii de ridicol. Dacă nu ai nimic frumos de spus, taci, bine?” spune ea în videoclip.

Cântăreața, care locuiește în Las Vegas din 2022, este cunoscută pentru a fi o mare susținătoare LGBTQ+. Și nu e prima oară când reacționează violent pe scenă cu privire la comportamentul fanilor.

Adele, reacție după ce mai multe vedete au fost lovite pe scentă de persoane din public

Anul trecut, în timpul unuia dintre concertele sale din Las Vegas, Adele le-a spus fanilor să nu cumva să arunce cu ceva înspre ea pe scenă, în contextul în care vara trecută mai multe soliste s-au confruntat cu incidente neașteptate în timpul concertului, fiind lovite de persoane din public.

Citeşte şi: Adele a uitat versurile unei piese în timpul unui concert. Momentul a devenit viral / Video

Citeşte şi: Adele, în lacrimi la concert. Ce a pățit în timp ce se plimba printre spectatori: „Aș vrea să vedeți ceea ce văd eu” / VIDEO

Citeşte şi: Adele a căzut în culisele show-ului din Las Vegas: „Mi-au ridicat tot trupul de pe jos”

Citeşte şi: Adele plănuiește să intre în lumea afacerilor. Vrea să vândă lenjerie intimă, parfumuri și bijuterii

„Ați observat că oamenii au uitat cum să se comporte în timpul unui în ultima vreme? Pur și simplu aruncă mizerii pe scenă. Ați văzut? Vă provoc! Doar să îndrăzniți să aruncați cu ceva în mine și o să vă omor”, a spus artista într-o manieră ironică.

În timp ce transmitea acest mesaj, artista ținea în mână un aruncător de tricouri. „Nu mai aruncați cu lucruri în artiști, dar puteți trage cu lucruri în oameni. Exact opusul. I-am văzut pe acești oameni. Oamenii ăștia și-au pierdut mințile”, a încheiat ea, la fel de ironic.



Babe Reha, Kelsea Ballerini și Ava Max, victimele agresiunilor publicului

Amenințarea lui Adele din var anului trecut a venit ca urmare a mai multor incidente petrecute în perioada aceea. Printre acestea a fost un incident pe 18 iunie 2023, când un bărbat în vârstă de 27 de ani a aruncat cu un telefon mobil în Bebe Rexha, în timpul unui concert din New York. Lovită la ochi, cântăreața s-a prăbușit pe scenă de durere și a fost transportată la spital. Bărbatul a fost arestat și acuzat de agresiune.

O săptămână mai târziu, cântăreața Ava Max a fost lovită puternic peste față de un bărbat care a urcat pe scenă.

Artista Kelsea Ballerini a trecut și ea printr-un incident în timpul concertului, când afost lovită cu o brățară aruncată de un fan. Cântăreața a declarat ulterior că a fost mai mult depriată decât rănită și că și-ar dori ca oamenii să fie în siguranță la concertele ei.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton