Actrița Aubrey Plaza a detaliat AVC-ul „terifiant” suferit la doar 20 de ani: „Am paralizat”

.

Actrița Aubrey Plaza din serialele „White Lotus” și „Parks and Recreation”, i-a povestit jurnalistului Howard Stern despre accidentul vascular cerebral „terifiant” pe care l-a suferit când avea doar 20 de ani și de ce se consideră norocoasă.

Actrița Aubrey Plaza a suferit un AVC-ul „terifiant” la doar 20 de ani

Aubrey Plaza a reflectat recent asupra AVC-ului cu care s-a confruntat în urmă cu două decenii. În momentul în care s-a petrecut, actrița se afla cu prietenii în New York.

„A fost o nebunie”, i-a spus actrița în vârstă de 40 de ani lui Howard Stern, în timpul episodului din 11 septembrie al emisiunii „The Howard Stern Show”, potrivit E! News.

„Cel mai nebunesc lucru despre asta – și, într-un fel, cel mai tare lucru despre asta – s-a întâmplat în mijlocul propoziției. Am luat trenul spre Astoria pentru a lua prânzul cu prietenii mei și am intrat în apartamentul lor – nici măcar nu-mi dădusem geaca jos – și pur și simplu s-a întâmplat”, a povestit.

Citește și: „Este o presiune mare.” Ce se întâmplă, de fapt, în culisele serialului „Emily in Paris” / Exclusiv

„Mi-am pierdut abilitățile motorii”

Alumna din „Parks and Recreation” a detaliat apoi modul în care experiența „terifiantă” i-a afectat capacitatea de a vorbi.

„Atunci am paralizat, dar doar pentru un minut sau ceva de genul”, a continuat. „Mi-am pierdut abilitățile motorii pentru un timp foarte scurt. Cel mai ciudat lucru a fost că am uitat cum să vorbesc”, a mai spus.

De-a lungul anilor, Aubrey a reflectat asupra temerilor legate de sănătate pe care le-a avut. Actrița a povestit că, atunci când a început să prezinte simptomele accidentului vascular cerebral, prietenii ei nu au luat-o în serios.

„Prietenii mei credeau că fac o glumă sau că sunt doar… nu știu”, a spus Aubrey Plaza în 2017, în emisiunea Fresh Air de la NPR. „Întotdeauna făceam ceva stupid. După câteva minute tot spuneau: «Vrei să chemăm o ambulanță?». Iar eu eram suficient de conștientă încât să dau din cap că da”, a completat atunci.

Citește și: Cum arată Taylor Momsen, actrița care a interpretat-o pe Cindy Lou Who în filmul „Cum a furat Grinch Crăciunul”, la 24 de ani de la premiera peliculei

Medicii au crezut că a consumat droguri

Nu doar prietenii ei erau sceptici în privința situației. De fapt, cadrele medicale au crezut că a consumat droguri.

„Paramedicii au venit și, cred că pentru că eram atât de tânără, nu au presupus că am avut un accident vascular cerebral”, a mai spus Aubrey. „S-au gândit că eram deshidratată. M-au tot întrebat dacă am luat droguri, dar nu luasem. Nu pusesem nimic în corpul meu în acea zi, cu excepția anticoncepționalelor, care au sfârșit prin a fi poate cauza accidentului vascular cerebral”, a adăugat.

Citește și: Andrea Bocelli, dezvăluiri emoționante despre momentul când a orbit: „Îmi amintesc foarte bine lumea pe care am văzut-o”

Cum privește viața acum, la două decenii de la AVC

Aubrey Plaza se consideră „norocoasă” după ce creierul ei „s-a vindecat foarte repede”, și face un efort conștient să-și îndrepte atenția zilnic spre lucrurile pozitive din viața ei.

„Cred că sună clișeic să spun asta, dar sunt mereu conștientă de cât de prețioasă este viața”, a explicat Aubrey. „Încerc să-mi amintesc asta în fiecare zi. Încerc să văd imaginea de ansamblu și să nu iau lucrurile atât de în serios. Am o perspectivă generală de «viața este scurtă». Și aș putea la fel de bine să fac cât de mult pot (cu timpul pe care îl are – n.red.).”

Pe Aubrey Plaza o puteți revedea pe marele ecran din 13 septembrie, în filmul „My Old Ass”.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton