Actrița Ashley Park din „Emily in Paris”, în șoc septic critic. „Mi-a afectat mai multe organe.” Cum se simte acum

.

Actrița Ashley Park, cunoscută pentru rolul lui Mindy Chen din serialul Netflix „Emily in Paris”, este recunoscătoare după ce a supraviețuit unei probleme grave de sănătate, în perioada sărbătorilor de iarnă.

În luna decembrie a anului trecut, actrița Ashley Park s-a confruntat cu un șoc septic critic, în urma unei amigdalite care s-a complicat. Mai multe organe i-au fost infectate și afectate de cele întâmplate. Aflată în vacanță cu iubitul ei, actrița a fost internată în trei spitale diferite din cauza problemelor de sănătate.

Actrița Ashley Park din „Emily in Paris” a avut probleme grave de sănătate la finalul anului trecut

„În decembrie, în timp ce mă aflam în vacanță, până de Anul Nou, ceea ce a început ca o amigdalită s-a transformat într-un șoc septic critic, care mi-a infectat și afectat mai multe organe”, a scris actrița în vârstă de 32 de ani în mediul online.

Ashley Park a specificat că sănătatea ei „s-a îmbunătățit, în ciuda a ceea ce i s-a spus inițial”. Actrița i-a mulțumit iubitului ei, actorul Paul Forman, care joacă de asemenea în serialul „Emily in Paris”, pentru că i-a fost alături „necondiționat” în această perioadă dificilă.

„Mi-ai calmat temerile și mi-ai fost alături prin ambulanțe, trei spitale, o săptămână la terapie intensivă, urgențe înfricoșătoare, nenumărate analize și injecții, dureri chinuitoare și atât de multă confuzie. În acets timp eram singuri, în cealaltă parte a lumii, departe de cei pe care îi cunoaștem”, a scris Ashley Park. „Te iubesc Paul. Mai mult decât pot exprima vreodată”, a completat actrița.

„Am ezitat să împărtășesc ce s-a întâmplat, deoarece sunt încă în curs de recuperare. Dar acum știu că sunt în siguranță, de cealaltă parte a ce a fost mai rău”, a încheiat.

Ashley Park joacă rolul lui Mindy Chen în serialul Netflix „Emily in Paris”, cea mai bună prietenă a protagonistei, Emily Cooper, jucată de actrița Lily Collins.

Citește și: Ce are în comun Lily Colins cu personajul „Emily in Paris”? „Îmi place să văd ceea ce este mai bun în oameni” / Exclusiv

Citește și: Ministrul ucrainean al culturii, critici la adresa serialului „Emily in Paris”

Citește și: Bridgerton și Emily in Paris revin pe Netflix. Când vor avea premiera cele mai iubite seriale

Lily Collins: „Cu greu privesc aceste imagini fără să plâng”

„Cu greu privesc aceste imagini fără să plâng. Te iubesc și voi fi recunoscătoare pentru totdeauna că ești bine. Și lui Paul pentru inima lui incredibil de imensă și pentru că îți este alături la fiecare pas. Abia aștept să vă îmbrățișez pe amândoi!”, a scris Lily Collins în secțiunea de comentarii a postării.

În aceeași zi, Lily Collins a anunțat că tocmai au început filmările sezonului 4 „Emily in Paris”. Actrița este bucuroasă să-și revadă colegii din Paris și nerăbdătoare să descopere ce se va întâmpla cu personajul ei în acest nou sezon.

Serialul Netflix „Emily in Paris” este o dramedie în care protagonista, specialistă în marketing, comunicare și social media, este transferată din Chicago la Paris. Se integrează cu greu în noua echipă și devine parte a mai multor triunghiuri amoroase.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton