Acasă la Prințul Harry și Meghan Markle. Cum arată fabulosul conac de 14 milioane dolari. „Am făcut tot ce am putut pentru a obține casa!”

.

Prințul Harry și Meghan Markle trăiesc o viață de lux în conacul lor în valoare de 14 milioane de dolari din Montecito, California, de când au părăsit casa familiei regale britanice în 2020.

Deși Ducele și Ducesa de Sussex au încercat să păstreze interiorul locuinței lor opulente cât mai departe de ochii curioșilor prin punerea în scenă a controversatului lor documentar Netflix „Meghan & Harry” într-o altă casă din California, de-a lungul anilor cuplul a mai “scăpat” în spațiul public imagini din luxosul conac cu nouă dormitoare și 16 băi locuințe.

Cum arată fabulosul conac de lux al cuplului Meghan Markle – Prințul Harry

Casa de 18.000 de metri pătrați a familiei Sussex, unde cei doi își cresc fiul, Prințul Archie, de 4 ani, și fiica, Prințesa Lilibet, de 2 ani, este o fuziune de eleganță regală, cu accente moderne ale mijlocul secolului al XX-lea și elemente din epoca victoriană.

Construită în 2003, proprietatea cuplului este îngrădită și închisă la stradă, ajungându-se la ea printr-o alee întortocheată pavată cu piatră tăiată manual, din surse locale. Dincolo de intrarea acoperită cu viță de vie se află o cameră de zi cu tavan casetat, o sală de billiard și jocuri, o sală de cinema, o sală de Spa, un lift și o sală de sport.

Există nouă dormitoare în casă, de aproximativ 14.500 de metri pătrați. Proprietatea a fost cumpărată de la investitorul rus Sergey Grishin, potrivit informațiilor apărute în presa internațională. Grishin este fostul proprietar al unui alt conac de lux din Montecito, așa-numita moșie Scarface.

Harry, în vârstă de 39 de ani, și fosta vedetă din „Suits”, în vârstă de 42 de ani, și-au prezentat biroul comod în care amândoi își desfășoară o parte din activitate, iar felul în care este amenajat a atras din prima atenția publicului.

Markle a împărtășit mai întâi o prezentare a biroului lor de acasă în timp ce și-a anunțat inițiativa 40×40, într-un videoclip promoțional din 2021, menită să încurajeze femeile să se reîntoarcă la muncă după ce au renunțat la joburi din cauza pandemiei de coronavirus.

Vezi în GALERIILE FOTO imagini cu superbul conac de lux al cuplului Meghan-Harry

Spațiul de lucru include o superbă masă de sufragerie Pottery Barn din lemn de pin, lucrată manual, în valoare de 1.699 dolari, care funcționează ca un birou; scaune din fildeș; o pătură Hermés din cașmir, în valoare de 1.800 dolari și diverse tablouri și decorațiuni elegante.

Camera de lucru, care a fost văzută și în documentarul Netflix „Heart of Invictus” al lui Harry, include și un șemineu uimitor de piatră, un covor cafeniu țesut manual și ferestre mari ce permit luminii naturale să pătrundă în încăpere, precum și uși în stil franțuzesc, rotunjite la baza de sus, cu geamuri.

În conac există, de asemenea, o bibliotecă amenajată  în stil clasic, englezesc, cu grinzi de lemn pe tavan și mobilier confortabil.

Spațiul de gătit în plan deschis al familiei este foarte spațios, are două insule pentru depozitarea și prepararea alimentelor și există un cadru suspendat pentru oale și tigăi, un element des întâlnit în multe case regale.

Zona de luat masa este amenajată în manieră tradițională și are un aer regal. Deasupra mesei întinse din lemn masiv stă un candelabru grandios, pe peretele lateral se află un șemineu din piatră și covorul mare cu model completează la perfecție încăperea.

Meghan Markle: „Am făcut tot ce am putut pentru a obține această casă!”

Harry și Markle se bucură, de asemenea, de un spațiu de living luxuriant, decorat cu diverse obiecte de artă cu accente contemporane. Casa este plină de verdeață și buchete de flori, adăugând note de culoare și dimensiune camerelor cu teme monocromatice.

Citeşte şi: Încă o lovitură pentru Harry și Meghan! Familia regală a ignorat aniversarea lui Lilibet

Citeşte şi: Rămășite umane, găsite aproape de casa lui Meghan Markle și a Prințului Harry

Citeşte şi: Ce poziție va ocupa Camilla dacă Regele Charles moare înaintea ei. Cine va ajunge pe tron

Citeşte şi: Harry recunoaște că a existat un moment în care Regina l-a dezamăgit. Povestea are legătură cu Meghan Markle

Desigur, exteriorul conacului lor este la fel de luxuriant ca și interiorul. Proprietatea lor cuprinde o piscină, teren de tenis, ceainărie, grădină de trandafiri, măslini, pensiune cu două paturi și o căsuță pentru copii.

„Am făcut tot ce am putut pentru a obține această casă!”, a spus Markle pentru The Cut, în vara lui  2022, despre cumpărarea casei, adăugând că o vede ca pe o oază de liniște și libertate.

A fost o vreme în care circulau zvonuri că cei doi plănuiau să se mute într-o altă casă din Malibu, dar purtătorul de cuvânt al lor a spus în exclusivitate pentru Page Six că „nu există niciun adevăr” în acele informații.

Harry și Markle, vecini cu Oprah Winfrey

Harry și Markle s-au căsătorit în 2018 și au locuit pentru scurt timp în conacul de 18 milioane de dolari al lui Tyler Perry, Beverly Hills, înainte de a se muta în reședința lor actuală.

Ei au printre vecini nume uriașe din showbiz-ul international. Dintre rezidenții celebri din zonă îi amintim pe membrul formației Beach Boys, Mike Love, starul  din „Sopranos”, Michael Imperioli, dar și actorul Rob Lowe, care și-a pus pe piață proprietatea de 3,4 acri din Montecito pentru 47 de milioane de dolari în 2018. Jeff Bridges și-a vândut o podgorie acolo pentru 15,9 milioane de dolari în 2017. Iar în 2020, Ellen DeGeneres a vândut o casă în stilul Dinastiei Tudor vedetei pop Ariana Grande pentru 6,75 milioane de dolari.

Oprah este, probabil, proprietar cu numele cel mai sonor al zonei. Ea a dat 50 de milioane de dolari pe o suprafață de 42 de acri, cunoscută sub numele de „Țara Făgăduinței”, în 2001. Și de atunci a luat proprietăți în întreaga comunitate, inclusiv o fermă de cai din apropiere, pe care a cumpărat-o la licitație pentru 28,95 milioane de dolari în 2015.

Foto – capturi video / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton