A fost cândva un sex-simbol la Hollywood, dar acum trece neobservat pe stradă. Recunoști actorul din imagine?

.

A fost cândva un sex-simbol al Hollywood-ului, dar puțină lume îl mai recunoaște astăzi dacă îl vede pe stradă.

Tom Selleck, de nerecunoscut la 79 de ani

Tom Selleck a fost recent surprins de paparazzi plimbându-se prin Thousand Oaks, un oraș din comitatul Ventura, California, SUA. La 79 de ani, actorul a pus câteva kilograme bune pe el și poartă obarbă stufoasă, încărunțită, fiind greu de recunoscut de cei care îl urmăreau pe micile ecrane în anii ‘80 – ‘90 în filme și seriale precum “Magnum, P.I”, “Murder she wrote” sau „Friends”.

Tom Selleck a fost fotografiat purtând o cămașă bleumarin peste un tricou în aceeași nuanță, o pereche de pantaloni scurți, negri și pantofi sport.

În urmă cu câteva săptămâni, Tom a fost surprins ieșind dintr-o sală de sport și recuperare fizică din Thousand Oaks, iar în presă au apărut speculații că ar fi suferit recent o intervenție chirurgicală, deoarece avea cicatrici mari verticale pe ambii genunchi. De asemenea, actorul a fost văzut deplasându-se cu dificultate, ca urmare a presupuselor intervenții.

Citeşte şi: Se număra printre frumusețile din lumea televiziunii, dar a ajuns de nerecunoscut din cauza intrevențiilor estetice. Vedeta a împlinit 57 de ani

Citeşte şi: Amanda Bynes, de nerecunoscut la 14 ani de când a renunțat la Hollywood. Ce meserie are acum fosta actriță

Citeşte şi: A fost un sex-simbol la Hollywood, dar a ajuns de nerecunoscut. Actrița Kathleen Turner merge în baston și are mari probleme cu greutatea

Citeşte şi: Cum arată Haley Joel Osment la 25 de ani după ce a apărut cu Bruce Willis în „Al șaselea simț”. Actorul a ajuns de nerecunoscut

Tom nu a vorbit public despre necesitatea unei intervenții chirurgicale de înlocuire bilaterală a genunchiului.

Vara trecută, reprezentantul său a negat afirmația RadarOnline că suferea de „o criză medicală secretă” care l-a forțat să folosească o dublură în cascadoriile din timpul filmărilor pentru Blue Bloods, serialul polițist care a debutat pe CBS în 2010.

Tom Selleck a locuit mulți ani la o fermă împreună cu familia sa

În ultimii ani, actorul s-a concentrat mai mult pe familie.

Selleck s-a căsătorit cu Jillie Mack în august 1987, iar un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Hannah Selleck.

Nu după mult timp, Selleck a părăsit Magnum P.I. la apogeul faimei sale și s-a retras din filmările peliculei din 1992 „Christopher Columbus: The Discovery” cu Marlon Brando, optând pentru o viață mai liniștită cu familia sa, în ferma lor din California.

„Nu a meritat. Nu va merita niciodată”, a spus Selleck pentru People în mai 2024, adăugând mai târziu: „Cred că am fost un tată bun. Dar mereu crezi că ai ratat unele oportunități”.

Deși Selleck a revenit în cele din urmă la actorie și a jucat în rolul șefului poliției Frank Reagan în „Blue Bloods” de la CBS din 2010, echilibrul dintre viața profesională și cea privată a continuat să fie principala sa prioritate.

„Sunt o persoană destul de privată. Și întotdeauna am prețuit echilibrul dintre muncă și timp cu familia mea. Este întotdeauna despre ei”, a spus el pentru People despre soția și fiica sa în 2020.

Atât Selleck, cât și Mack sunt bucuroși că au crescut-o pe Hannah în fermă, departe de lumnia reflectoarelor, observând că stilul de viață la țară a fost benefic pentru ea. „Amândoi am crezut că este cel mai bun mediu pentru ea pentru a crește”, a spus Mack în 2012.

Creșterea la fermă se pare că a avut o influență puternică asupra fiicei actorului, deoarece acum deține propria ei fermă.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton