Sting arată incredibil la 71 de ani. Ce face artistul zilnic pentru a se menține în cea mai bună formă

.

Trecerea timpului nu iartă pe nimeni, dar sunt unele persoane care par să sfideze procesul natural de îmbătrânire și să nu-și arate vârsta. Cum este Sting.

Celebrul cântăreț are 71 de ani, dar pare cu cel puțin 2 decenii mai tânăr. Artistul i-a uimit pe toți cu cea mai recentă apariție pe scena din Scarborough. Sting este într-un turneu mondial. Și i-a făcut pe mulți fani să se întrebe care este secretul său pentru a se menține într-o formă atât de bună.

„Ne tratăm propriul corp ca pe o extensie a modului în care tratăm planeta”

Îmbrăcat într-un tricou gri, strâmt, care dezvăluia abdomenul dur ca stâncă, o pereche de blugi mulați și părul argintiu, superstarul arăta la fel de bine și de încrezător ca în tinerețe.  

Sting are metodele lui prin care reușește să fie în formă, iar acestea includ și dieta macrobiotică, săracă în zahăr, și yoga.

Dieta macrobiotică, care constă în consumul multor legume și cereale și evitarea alimentelor procesate, care conțin conservanți, are un rol important în eliminarea toxinelor din organism.

De asemenea, se axează și pe un consum redus de carne, lactate și zahăr.

Sting și soția sa, Trudie Styler, s-au mutat cu familia în Lake House Farm, Wiltshire, în 1991. Și au adoptat o dietă foarte sănătoasă, cultivând și consumând propriile legume organice.

Familia cântărețului crește găini în aer liber, are propriul lac cu păstrăvi și mai mulți stupi de albine, pentru miere.

Citeşte şi: Sting, dezvăluiri despre căsnicie și copii: „Nu am intenționat să devin tată”

Citeşte şi: Sting are probleme de sănătate. Artistul și-a anulat mai multe concerte

Citeşte şi: Sting, mesaj de solidaritate pentru Ucraina: „Este o pledoarie pentru umanitatea noastră comună”

Citeşte şi: Nuntă de un miliard de dolari! Jennifer Lopez, Sting şi Enrique Iglesias au cântat la eveniment

„Am decis că voi fi mulțumită doar când voi ști exact ce punem în farfurii noastre. Ne tratăm propriul corp ca pe o extensie a modului în care tratăm planeta” – a scris soția lui Sting, în cartea sa din 1999, The Lake House Cookbook.

Sting este atât de devotat dietei sale, încât că își ia bucătarul personal în turneu cu el, pentru a se asigura că se hrănește corect și când este plecat de acasă. Dar această dedicare pentru dieta sănătoasă nu îl împiedică să se răsfețe cu un pahar sau două de băutură și, ocazional, înghețată.

În 2003, el a spus pentru The Guardian: „Beau alcool. Nu fumez nimic legal. Beau cafea. Îmi place ciocolata și înghețata. Dar în afară de asta, sunt foarte sănătos.”

Trei decenii de Yoga

Sting este renumit și pentru pasiunea lui pentru yoga, activitate pe care o face de mai bine de trei decenii.

Cântărețul a dezvăluit că a încercat alte antrenamente de fitness înainte de a încerca yoga.

„Am trecut prin diferite antrenamente de fitness înainte, știi. Obișnuiam să alergam aproximativ cinci mile pe zi și făceam aerobic. M-am menținut întotdeauna în formă pentru că sunt un interpret și toate aceste lucruri mă ajută să performez.

Dar abia când l-am cunoscut pe Danny Paradise, care a devenit mentorul meu în Yoga, am început practica și simt că voi rămâne cu ea pentru tot restul vieții”, a spus el, în cadrul unui interviu.

Când a ajuns la 60 de ani, el a spus pentru Energy Times: „Eu cânt pe scenă în același mod în care o făceam când aveam 20 de ani sau când eram adolescent. Și o fac la fel de eficient. Două decenii de yoga mi-au oferit două decenii în plus în această carieră. Nu aș fi în stare să o fac dacă nu aș fi în formă.”

Cântărețul este celebru că își face exercițiile de yoga chiar și atunci când este plecat în turneu.

În 2021, în timp ce se afla la emisiunea ITV a lui Lorraine Kelly, el a glumit spunând că aspectul său frumos se datorează „deșertăciunii și a unui pic de disciplină”, înainte de a adăuga: „Am studiat yoga timp de 30 de ani. Dar totul devine yoga după un timp.”

Pe lângă yoga, cântărețul a mai precizat: „înot în fiecare zi, îmi place să merg și cânt!”

Sexul tantric

Sting și Trudie sunt împreună din 1982, iar cuplul împărtășește aceeași înclinație pentru o viață sănătoasă.

Ei sunt, de asemenea, cunoscuți că practică sexul tantric, după ce au făcut în anii ‘90 o dezvăluire despre faptul că au avut partide fierbinți ce au durat șapte ore.

Într-un interviul din 2003, pentru Guardian, cântărețul a răspuns ironic când a fost întrebat dacă are vreun sfat pentru oamenii care se gândesc să încerce sexul tantric, spunând că practica este despre „călătorie/experiență”, nu e actul în sine care ține opt ore.

Sting a oferit mai multe detalii despre conexiunea tantrică cu soția sa, pe care numește „biserica lui” și a adăugat că sexul este doar partea din exterior a unei relații profunde și semnificative.

Trudie și Sting, care au împreună patru copii, s-au căsătorit în 1992.

El a adăugat că practica tantra se referă la modul în care te conectezi cu partenerul tău, ceea ce se poate întâmpla în diferite momente pe parcursul zilei, de la felul în care îl privești până la a face baie împreună sau masaj.

„Ideea sexului tantric este un act spiritual. Nu cunosc nici un mod mai pur și mai bun de a exprima dragostea față de un alt individ decât să împărtășesc acel minunat, eu îl numesc „sacrament”. Nu este vorba desore șapte ore, doar despre idee.” – a spus el în 2014.

Apoi a glumit: „Șapte ore includ filmul și cina”, generând râsete din partea publicului.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton