Stil de vedetă. Cât costă să te îmbraci ca Alexia Eram. Poartă branduri apreciate de Kim Kardashian și Emily Ratajkowski

.

Alexia Eram este digital content creator de mai mulți ani, nișa ei incluzând categoriile de lifestyle, travel și fashion. Prin prisma profesiei, tânăra de 23 de ani este în permanență la curent cu cele mai noi și mai în vogă tendințe în materie de modă și beauty. Astfel, fiica Andreei Esca are o garderobă diversificată, care include atât piese vestimentare de designer, cât și articole de îmbrăcăminte mai accesibile.

Alexia Eram, ținută de zi de peste 10000 de lei

Videoclipurile de tip Outfit of the Day (Ținuta Zilei) reprezintă un trend popular printre creatorii de conținut online din întreaga lume. Din când în când, asemeni colegilor ei de breaslă, Alexia Eram împărtășește informații detaliate despre ținutele pe care le poartă, de la brand până la locul din care le-a achiziționat.

Recent, Alexia Eram a postat un Insta Story de tip Outfit of the Day. Ținuta respectivă de zi, care poate fi descrisă drept fresh și comodă, include câteva articole de îmbrăcăminte și accesorii de designer.

Citește și: Fashion inspiration: Sacoul, articolul vestimentar vedetă al primăverii. Toate femeile stilate îl poartă. Inspiră-te de la Lidia Buble, Alexia Eram și Theo Rose!

Kim Kardashian și Emily Ratajkowski au aceeași pereche de ochelari Prada

Alexia Eram a optat pentru o pereche de jeanși negri cu croială amplă și prețuri între 350 și 500 de lei. A completat outfitul cu un top Coperni alb din bumbac, cu un detaliu argintiu, în valoare de aproximativ 1940 de lei și o jachetă bomber Vetements, cu prețul cuprins între 2000 (second hand) și 4000 (nouă) de lei.

Tânăra și-a accesorizat ținuta cu cizme cowboy, ochelari de soare și geantă Prada. Geanta moon leather crossbody de culoare verde valorează între 8000 (second hand) și 10000 (nouă) de lei, în timp ce ochelarii de soare costă între 1200 și 1500 de lei. Aceeași pereche de ochelari Prada a fost purtată de celebrități precum Emily Ratajkowski și Kim Kardashian. Astfel, costul acestei singure ținute de zi se încadrează între 12000 și 16500 de lei.

Citește și: Ce origini are Alexia Eram și de ce refuză să preia afacerile familiei: „Tata s-a născut în Michigan, Detroit”

Ce job mai are Alexia Eram în afara celui de digital content creator

Este important de notat că unele dintre hainele și accesoriile pe care Alexia Eram le poartă pot fi cadouri primite de la branduri, având în vedere domeniul în care activează. În afara carierei online, Alexia este și fashion editor al revistei ‘A List Magazine, deținută de mama ei, Andreea Esca.

Dressingul Alexiei include haine și accesorii variate. În funcție de eveniment, tânăra are capacitatea de a concepe atât o ținută clasică și elegantă, cât și una cool și actuală. Alexia integrează cu ușurință în outfiturile ei culori vibrante sau pastelate, piese vestimentare form fitting sau oversized. Nu ne credeți pe cuvânt, accesați GALERIA FOTO de mai sus ca să vă convingeți singuri!

Citește și: Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Ce vârstă are, ce facultate a făcut și cum l-a cunoscut pe Mario Fresh

Ce facultate a făcut Alexia Eram

Alexia Eram a urmat Liceul Francez Anna de Noailles din București și are studii în domeniul modei. În 2022, creatoarea de conținut online a absolvit University for the Creative Arts din Anglia. Alexia s-a specializat în Marketing, Publicitate și Relații Publice în industria modei.

În copilărie, Alexia a făcut canto, gimnastică ritmică și dans sportiv. Primul job l-a avut la vârsta de 13-14 ani. A fost gazdă a emisiunii Disney „I love Violeta”, alături de Andra Gogan și de încă o adolescentă. Alexia se întreține singură din anul II de facultate, datorită carierei online. Totodată, Alexia face parte din redacția revistei ‘A List Magazine, fondată de mama ei, de unde câștigă un salariu lunar de 2500 de euro.

Foto: Instagram/Alexia Eram; Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton