Ștefan Floroiaca, salvamar în America. Actorul s-a confruntat cu probleme financiare înainte de serialul „Lia”: „Aveam datorii de zeci de mii de euro”

.

Ștefan Floroaica (30 ani) trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Sânziana Negru (37 ani), cu care spune că se înțelege foarte bine. Actorul, care a devenit cunoscut după participarea la Exatlon, își dorește să devină tată și zice că a vorbit cu iubita lui despre acest subiect. Invitat în podcastul lui Teo Trandafir, Ștefan a vorbit deschis despre viața lui și despre perioada în care nu avea bani nici de mâncare și supraviețuia doar cu monedele strânse în pușculiță, dar și despre relația cu celebra influenceriță.

Ștefan Floroaica, salvamar în America

Ștefan Floroaica a devenit un actor îndrăgit de telespectatorii din România după ce a obținut rolul principal în serialul „Lia, soția soțului meu”. Deși acum spune că nu mai are nicio problemă pe plan financiar, actorul a mărturisit că a avut o perioadă mai dificilă când nu avea bani de mâncare.

„Am fost în America de două ori ca salvamar. Era o muncă de vară, nu îmi doream o carieră în treaba asta. Apoi m-am intors și am mers la emisiunea de supraviețuire. (…) Renunțasem de tot la ideea de a mai fi actor. Pentru că doi ani de zile nu se lipise nimic de mine. Eu am încercat, după aia am dat-o pe jiu jitsu, urma să ajung la mondiale, și m-a sunat doamna asta, Domnica. Și mi-a zis: „tre să o iei pe asta”. Eu am luat-o ca pe o presiune. Și s-a întâmplat, s-a aliniat atunci tot. Și asta se întâmplă de doi ani și ceva. Și mai avem puțin și închidem filmările”, a povestit Ștefan Floroaica.

Citește și: Ștefan Floroaica, de la Exatlon, protagonist în serialul Lia de la Antena 1: „Când eram copil, puneam capul pe pernă și mă vedeam pe ecran” / Video Exclusiv

Citește și: De ce nu a devenit Sânziana Negru mamă până la 37 de ani. „Nu am regrete” / Video

Ștefan Floroaica, datorii de zeci de mii de euro înainte de serialul „Lia”

Cu toate că acum nu mai are probleme financiare, actorul spune că nu există o mare diferență între ceea ce trăiește acum și ce trăia înainte de a obține rolul din „Lia”.

„Chiar dacă o duc bine acum financiar, nu simt o mare diferență. Viața mea nu e atât de diferită ca și trăiri față de atunci când nu aveam deloc bani. Când am început proiectul eu aveam datorii de câteva zeci de mii de euro. Eu mergeam la filmări și încă nu începusem să încasăm salariul și știu că aveam o punguță în care țineam monedele de 50 de bani. Și uneori când ajungeam acasă nu mai aveam bani să-mi iau mâncare și trebuia să mă duc cu ăia de 50 de bani să-mi iau niște lucruri. Aveam prieteni, puteam să mă duc, dar evident că nu apelam. Știam că este o chestie periodică”, a dezvăluit Ștefan Floroaica.

Actorul a povestit cum a fost chemat într-o zi la filmări cu mașina proprie, dar el nu avea motorină și nici nu își permitea să alimenteze mașina. A apelat tot la pușculița cu monede pentru a putea ajunge pe platou. Ștefan a precizat că nu se plânge de nimic, de aceea a și ale să nu ami spună nimănui până acum despre problemele financiare pe care le-a avut.

„M-au chemat odată la filmare mai repede. Și mă lua transportul pe mine. Și mi-au zis: „Vino mai repede la filmare, dar nu te poate lua transportul, vino cu mașina ta”. Și eu nu aveam motorină în rezervor. Am luat toți banii ăia (din pușculiță) și m-am falimentat și am ajuns la filmare. Și nimeni nu știa treaba asta. Dar nu este spusă pe fondul „vai ce greu mi-a fost”, este spusă pe fondul că este o realitate. Și nu este diferită perioada aia de perioada asta când am. Trăirile mele sunt foarte similare. E interesant cum credeam că se va schimba totul când o să am. Acum maxim pot să spun că nu mai am grija asta, în perioada asta”, a mai spus Ștefan Floroaica în podcastul realizat de Teo Trandafir.

Citește și: De ce a divorțat Alex Velea de prima soție, Ana Maria Mircea: „De-asta n-am făcut față”. Secretul relației dintre el și Antonia / Video

Citește și: Andreea Mantea a spus cine a învățat-o să ierte, la Unica Urban Party Nostalgia: „Fiecare este liber să acționeze cum își dorește” / Exclusiv

Actorul își dorește să fie tată

Ștefan Floroaica spune că își dorește să se așeze la casa lui și să devină tată. Actorul, care are o relație cu Sânziana Negru, a dezvăluit că a vorbit despre acest aspect cu partenera lui.

„Sufletul e foarte important, cred că este cel mai important. Poți avea etape în viață când te interesează mai mult cariera sau nu știu ce. Cred că alea sunt perioadele în care te identifici. Mi-am dat seama că mă interesează foarte mult cariera, îmi doresc foarte mult să reușesc lucruri în viață, mi-am dat seama că mă interesează și performanță și alte lucruri, dar mi-am dat seama că nu mă interesează nimic mai mult ca sufletul meu”, a spus actorul.

Ștefan i-a mărturisit lui Teo Trandafir că el crede că va deveni cu adevărat bărbat în momentul în care va avea un copil.

„Am impresia că eu nu pot să-mi ating potențialul până nu sunt tată. Până în punctul în care o să fiu tată o să fiu rătăcit sufletește și cred că acolo este momentul când devin și eu bărbat”, a subliniat el.

Ștefan Floroaica și Sânziana Negru formează un cuplu din octombrie 2023, iar de atunci sunt de nedespărțit. S-au mutat împreună după revenirea influenceriței din America Express, emisiune pe care a câștigat-o împreună cu prietena ei, Laura Giurcanu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ștefan Floroaica și Sânziana Negru

Sursă foto: Instagram, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton