Ștefan Bănică Jr., luat în vizor de Dana Budeanu după concertul de Crăciun. Ce spune despre costumul său auriu

.

Dana Budeanu și-a spus părerea despre ținuta aleasă de Ștefan Bănică Jr. pentru seria de concerte de Crăciun de anul acesta.

Bănică a marcat 20 de ani de concerte de Crăciun la Sala Palatului printr-un eveniment de colecție, ce s-a desfășurat pe parcursul a patru zile de cântări și de momente de neuitat împreună cu invitați de seamă. În timpul spectacolelor, artistul a schimbat mai multe ținute, dar una care a atras atenția publicului a fost compusă dintr-un costum complet auriu, cu cămașă neagră și pantofi negri.

Dana Budeanu: „N-ai cum așa ceva. S-a închis la nonstop!”

Dana Budeanu a vorbit despre acest costum al lui Bănică în spațiul virtual, spunându-și părerea sinceră legată de alegerile vestimentare ale artistului.

Deși este destul de critică atunci când vine vorba de felul în care se îmbracă vedetele, creatoarea de modă a fost plăcut impresionată de costumul auriu al cântărețului.

„Cel mai șmecher. Nu există fentă ca a lui Bănică jr. N-ai cum așa ceva. S-a închis la nonstop!” – a fost concluzia Danei Budeanu după apariția lui Ștefan Bănică în acel costum.

Dana Budeanu a criticat-o dur pe Teo Trandafir pentru felul în care se îmbracă

Deși o apreciază pe Teo pentru cariera în televizune, stilista nu poate accepta alegerile vestimentare ale acesteia. Dana Buceanu a spus că Teo „se îmbracă pilaf”.

„Teo se îmbracă pilaf, dar nu contează, farmecul e una, kilogramele sunt alta”, a declarat Dana Budeanu într-una dintre intervențiile sale online.

Citeşte şi: Dana Budeanu, apariție rară cu gemenele ei. Cum s-a fotografiat cu Daria și Maria

Citeşte şi: Dana Budeanu dă un verdic crunt: „Niciun copil drogat nu are părinți!”

Citeşte și: Dana Budeanu, mesaj umilitor pentru Maurice Munteanu. Cum i-a răspuns juratul de la „Bravo, ai stil!”

Citeşte şi: Selly a reacționat după ce Dana Budeanu l-a jignit. Ce a dezvăluit despre creatoarea de modă / Video

Răspunsul lui Teo referitor la aceste critici nu a întârziat, iar vedeta a mărturisit că nu a pus niciodată preț pe haine, ci pe alte lucruri mult mai importante.

Teo Trandafir: „Diamantele nu ard!”

Dana Budeanu avea dreptate, spunea așa: ‘când vine vorba despre dive, indiferent de ce spuneți voi, eu voi împărți ecranul în două: Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Din punctul meu de vedere, Teo nu există. Nu te uiți la Teo ca să vezi în ce e îmbrăcată.’

Eu consider asta unul dintre cele mai importante complimente care mi s-au făcut vreodată, pentru că prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc. Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Încearcă asta și cu bijuteriile: diamantele nu ard! Da, la bijuterii mă pricep și am avut o mare problemă cu asta, dar e posibil ca în câțiva ani, când se va calma și criza, să-mi reiau colecțiile” – a explicat Teo, în emisiunea lui “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton