Starurile din Dallas, reunite la 45 de ani de la apariția serialului. Cum arată acum actorii care au cucerit inimile românilor

.

Vedetele serialului Dallas s-au reunit după 45 de ani de la lansarea show-ului de mare succes. Patrick Duffy, Lindra Gray, Charlene Tilton, Audrey Landers, Steve Kanaly, Joan Van Ark, Shree Wilson și Cathy Podewell s-au întâlnit în luna iunie în Palm Springs, California.

Opt staruri ale serialului care a cucerit românii între anii 1978 și 1991 s-au reunit cu doar câteva zile înainte ce celebrul show de televiziune să împlinească 45 de ani.

Actorii din Dallas, reuniți la 45 de ani de la lansarea serialului

O parte din distribuția serialului s-a alăturat regizorului Michael Preece în Palm Springs, în cadrul unei reuniuni ce a marcat 45 de ani de la difuzarea primului episod al Dallas, în anul 1978. Printre aceștia s-au aflat Patrick Duffy (Bobby), Linda Gray (Sue Ellen), Charlene Tilton (Lucy) și Steve Kanaly (Ray).

Larry Hagman, care l-a interpretat pe J.R. Ewing, s-a stins din viață în noiembrie 2012, însă ceilalți actori ai celebrului serial, îndrăgiți de o lume întreagă, s-au bucurat să se revadă și să poată depăna amintiri, după mai bine de patru decenii.

„Cred că Dallas a fost ca săpunurile de zi care au fost foarte populare și Dallas a intrat în jos și a fost gigantic și a satisfăcut dorințele oamenilor, care așteaptă o poveste recurentă și suspans”, a afirmat Linda Gray, cea care a interpretat-o pe Sue Ellen Ewing, pentru People.

Citește și: Victoria Principal, uluitoare la 73 de ani. De ce a ajuns Pamela din „Dallas” să-și amenințe menajera cu pistolul

Citește și: Fiul actriței Linda Gray, Sue Ellen din serialul „Dallas”, a murit

„Pentru că serialul a durat atâția ani, publicul a ajuns să cunoască personajele atât de sincer și le-a păsat cu adevărat de ele, iar personajele au trecut prin atât de multe. Și cred că fanilor le-a plăcut foarte mult să relaționeze cu aceste povești care erau mai mari decât viața. Cred că au fost, cu siguranță, mai mari decât viața, astfel încât să poată trăi indirect prin acele personaje. Dallas a fost atât de influent”, a mai spus actrița.

Patrick Duffy (Bobby Ewing), acum în vârstă de 74 de ani, este în asentimentul fostei sale colege, și a comparat Dallas cu „Yellowstone” și „Succession”.

„Cânteodată mă uit și mă gândesc să noi am făcut asta. Dacă te gândești la fiecare dramă familială, cu excepția „Breaking Bad”, ne-am agățat de premisa care nu a început cu Dallas, ci cu Peyton Place, dar apoi acesta a fost uitat și Dallas a preluat controlu. Așa cum a fost scris Dallas, este șablonul de scriere standard pentru show-urile care se desfășoară în orice perioadă de timp, de la câteva episoade, la ani. Dar da, totul a început cu noi”, a precizat Patrick Duffy.

Charlene Tilton, de nerecunoscut

Dacă Patrick Duffy și Linda Grey au mai fost văzuți în public în ultimii ani, cea care a rerpezentat o adevărată surpriză a fost Charlete Tilton, cunoscută publicului larg drept Lucy Ewing.

Cu chipul brăzdat de riduri și cu o ținută demnă de o doamnă de 64 de ani, îndrăgita actriță nu mai seamănă deloc cu Lucy din Dallas.

Citește și: Patrick Duffy, celebrul Bobby din „Dallas”, s-a convertit la budism pentru a ajunge în patul femeii care i-a devenit soție

Citește și: Linda Gray, o viață amoroasă zdruncinată. Bărbatul pe care actrița din serialul „Dallas” l-a făcut cel mai mult să sufere

„Cred că a fost, din câte știu, primul serial care a oferit personaje cu adevărat defecte, dar care erau iubite de public. Și fiecare dintre noi avea un defect major, dar totuși erau oameni și publicul tot i-a iubit”, a declarat Charlene pentru sursa menționată anterior.

Dallas a rulat timp de 14 sezoane, din 1978 până în 1991, câștigând, pe parcurs, patru premii Emmy.

Serialul a urmărit viața familiei Ewing și drama care a înconjurat afacerea lor în plină expansiune cu petrol, precum și viețile lor încurcate.

Marea absentă a reuniunii a fost Victoria Principal, cunoscută publicului drept Pamela Barnes Ewing.

În sezonul 10, personajul ei a dispărut din Dallas. Atunci, Pam, care era însărcinată, a murit într-un accident de mașină.

„Am vrut un final care să fie definitiv. Și cu siguranță am simțit că aruncarea în aer a fost definitivă”, a spua actrița în urmă cu câțiva ani.  

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată acum actorii din Dallas

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton