Sportul care o ajută pe Ada Condeescu să se mențină în formă. „Te implică fizic foarte tare. Mi se pare important și pentru copii” / Exclusiv

.

Ada Condeescu are o siluetă atletică, rezultatul unui cumul de factori printre care bagajul ei genetic, ritmul alert în care trăiește, alimentația sănătoasă și, nu în ultimul rând, un sport pe care-l practică încă din copilărie. Ecaterina și Alexei, copiii actriței, sunt încă prea mici pentru a-i călca pe urme, însă Ada ne-a mărturisit că sportul care o ajută să se mențină este foarte benefic și pentru cei mici.

Sportul care o ajută pe Ada Condeescu să se mențină în formă

Alături de actrițele Adela Popescu și Laura Cosoi, Ada Condeescu s-a dezbrăcat pentru afișul comediei Retreat Vama Veche, în cinematografe din 18 octombrie. La cei 36 de ani ai săi, Ada are o siluetă atletică, deși ne-a mărturisit că face mai puțin decât ar trebui pentru a se menține în formă. O ajută gena, ritmul alert al vieții cu doi copii și faptul că nu este o fană a mâncărurilor de tip fast-food.

„Când am timp merg pe zona de echitație, sportul acesta l-am practicat ani de zile și mă ajută să rămân în formă. E un sport care tonifiază orice element corporal. Și mâncarea sănătoasă pentru mine e importantă. Nu foarte multă. Încerc să nu fiu exagerată în nimic”, a spus Ada Condeescu, pentru Unica.ro.

Citește și: Adela Popescu, Laura Cosoi şi Ada Condeescu, „goale” pentru afișul filmului „Retreat Vama Veche”. Când poate fi văzut în cinematografe

„Mi se pare un sport foarte bun și important pentru copii”

Ada Condeescu nu depune eforturi pentru a evita mâncărurile nesănătoase căci fix acelea nu-i plac. Rareori are poftă de junk food, iar când vine vorba de ronțăit preferă mai degrabă fisticul decât o pungă de chipsuri. La alimentația ei sănătoasă se adaugă și stilul de viață activ. Pasiunea actriței pentru echitație s-a născut în copilărie, datorită unor prieteni de familie care aveau o herghelie lângă București.

„Îmi plac caii. Pentru mine e ceva special. Mi se pare un animal minunat. Sportul ăsta te implică fizic foarte tare. Trebuie să fii în control permanent și, în același timp, să și lași de la tine. E un joc psihologic și un echilibru extrem de important. Mi se pare un sport foarte bun și important pentru copii în dezvoltare, nu foarte mici. Înglobează foarte multe lucruri la care nu te-ai gândi neapărat că sunt într-un sport”, ne-a povestit Ada Condeescu.

Citește și: „Viața de mamă te împinge în zona asta.” Ce face Ada Condeescu atunci când se simte copleșită. Actrița are doi copii / Exclusiv

Ce fel de mamă este Ada Condeescu

Copiii actriței, Ecaterina și Alexei, sunt prea mici pentru a-i călca pe urme, însă amândoi iubesc deja caii. Ada și-a dorit ca cei mici să petreacă timp în jurul cailor pentru a înțelege ce înseamnă controlul și echilibrul dintre ei și cai. Un alt lucru important pentru Ada în creșterea copiilor ei îl reprezintă limitele.

„Ca mamă impun limite destul de multe și mi se pare că e un lucru extrem de important pentru orice om, la orice vârstă, a fi în limite. A spune «da» copilului la orice, mi se pare că nu faci decât să îi faci pur și simplu rău. A avea limite mi se pare o lecție importantă. Eu încă lucrez la asta cu mine. În același timp, generozitatea adevărată față de oameni, profundă. A încerca să te uiți la celălalt și să îl pui de cele mai multe ori în fața ta. Să încerci să nu fii atât de egocentric”, a mai spus Ada Condeescu, pentru Unica.ro.

Citește și: Ada Condeescu: „Pot fi prinţesă şi Ioana d’Arc, în acelaşi timp”

„Am o meserie care implică mult narcisism”

„Eu am o meserie care e foarte egocentrică și care implică mult narcisism. Eu sunt conștientă de lucrurile astea de foarte mult timp și încerc să le transmit copiilor mei ce înseamnă celălalt cât mai mult”, a completat actrița.

Până acum, Ada nu a fost implicată în foarte multe proiecte pe care să le poată împărtăși cu Ecaterina și Alexei, însă prezența lor în viața ei a ambiționat-o să înregistreze povești pentru copii, să se implice în proiecte de teatru pentru copii și workshop-uri de actorie. Ecaterina, care are 6 ani, înțelege că mama ei este actriță și este foarte curioasă, dar înțelege și că încă nu a venit momentul în care să poată urmări toate proiectele Adei.

În curând, pe Ada Condeescu o vom putea urmări pe scena Teatrului Act, în spectacolul „Acasă la zoo”, pe marele ecran în comedia Retreat Vama Veche și pe micul ecran într-un nou proiect Antena 1.

Trailer Retreat Vama Veche

Foto: Instagram/@adacondeescu

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton