Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, s-au despărțit? „Rămânem prieteni”

.

Spike a confirmat relația dintre el și Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, pe 31 decembrie. Câteva zile mai târziu, rapperul a postat un mesaj din care s-ar putea înțelege că el și Livia s-au despărțit.

Paul Mărăcine, cunoscut de public sub pseudonimul Spike, formează de câteva luni un cuplu cu Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Relația dintre Spike și Livia ar fi început înainte ca ea și comediantul să se separe. Artistul a fost cavaler de onoare la nunta dintre Cătălin și Livia.

Spike, mesaj cu subînțeles pe TikTok

Cătălin Bordea și Livia Eftimie au format un cuplu timp de 8 ani. Fosta pereche a semnat actele de divorț pe 13 iulie, la notar. „Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc!”, a declarat Cătălin Bordea atunci.

După ce au fost fotografiați de către paparazzi sărutându-se, Spike și Livia au refuzat să ofere detalii despre relația dintre ei. Ulterior, însă, rapperul a postat o fotografie cu Livia pe Instagram, alături de mesajul: „Viața noastră personală e departe de tot ce se scrie sau credeți voi. Vă urăm un an nou fericit, la fel ca noi”.

Seara următoarea, Cătălin Bordea a scris în mediul online: „An fantastic la aproape toată lumea”. Deși rănit de infidelitatea Liviei și de trădarea lui Spike, Bordea le urează fostei soții și fostului prieten să rămână împreună ca să nu mai „deranjeze și alți oameni”. „Până la adânci bătrâneți”, a adăugat comediantul.

Citește și: Cătălin Bordea, dezvăluiri intime la TV, după divorțul de Livia. Cum a aflat că l-a înșelat și ce s-a întâmplat în casa lor în ultimul an

Citește și: Cătălin Bordea bănuia idila dintre Spike și fosta soție? „Mi s-a reconfirmat!” Mesajul actorului după sărutul celor doi

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Olga Barcari, presupusa iubită a lui Cătălin Bordea. „Îmi aduce multă liniște în perioada asta”

„Rămânem prieteni”

Duminică, 7 ianuarie, Spike a postat aceeași imagine pe TikTok, cu piesa lui „Scandal” drept fundal audio, alături de descrierea: „Rămânem prieteni #album #tbt2010”. Postarea are peste 400.000 de vizualizări, peste 7.000 de aprecieri și peste 1.000 de comentarii, majoritatea jignitoare la adresa lui și a Liviei. Mesajul „Rămânem prieteni” i-ar putea fi dedicat, de asemenea, lui Cătălin Bordea.

„Veneam pe șapte cărări / Mâncând pământ cu tot cu flori / În timp ce ăia din spatele meu, cică / „Mai faci un pas și mori” / Mai fac 104, strigând: „Mă-ta-i #, dați-vă dracu’!” / Gândindu-mă că dacă mă-mpiedic, ăștia-mi rup capu’ /

Băi Spike, ai belit , și nu-i nici urmă de tac-tu / Eu zic să dai vina pe Biserică / Zi că te-a posedat dracu’ / Plus că nu-ți cântă nici măcar Popa, îți cântă tarafu’ / Să mor dacă știu ce e în capul tău / Și să mor dacă vreau să aflu”, sunt o parte din versurile melodiei „Scandal”.

Foto: Instagram; TikTok

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton