Soția lui Ilie Năstase a cerut ajutorul medicilor. Ce se întâmplă cu Ioana.„Aveam dureri foarte mari de cap”

.

Ioana Năstase a ajuns de urgență la medic după ce în ultimele luni a acuzat o stare de rău. A sperat că va fi mai bine, dar situația nu s-a schimbat. Durerile de cap nu îi dau pace. Soția lui Ilie Năstase și-a făcut o serie de analize, iar acum așteaptă rezultatele.

Ioana Năstase spune că la un moment dat i-a fost atât de rău încât s-a așezat pe scări ca să treacă pericolul și să nu se confrunte cu ceva mai complicat.

Problemele de sănătate au trimis-o pe Ioana Năstase la medic

„În ultimele trei luni m-am simțit cam rău. Aveam dureri foarte mari de cap, noaptea mai ales mă durea foarte tare capul și nu am mai putut sta așa. Așa că m-am dus la spital și mi-am făcut analizele, acum aștept rezultatele. Țin minte că atunci când mi s-a făcut foarte rău m-am așezat pe scări să nu se întâmple altceva mai rău de atât”, a spus Ioana Năstase, conform Click!

Ioana Năstase, relaxare cu familia la Brașov

Pentru că își dorește liniște și vrea să se relaxeze cât mai mult, frumoasa brunetă și-a luat fiul cu familia și au plecat pentru câteva zile la munte. Ioana Năstase are o nepoțică de cinci ani pe care o adoră.

„Mă înțeleg foarte bine cu nora, băiatul și nepoțica mea de cinci anișori. Zilele trecute i-am luat pe toți la Poiana Brașov și ne-am relaxat puțin. Ei doi (fiul și nora Ioanei – n.r) sunt împreună de când erau mici, cred că fiul meu avea 16 ani. Deci eu cu nora mea nu ne cunoaștem de astăzi – de ieri. Îi văd că se înțeleg foarte bine, ceea ce mă bucură mult. Nu mă bag în casa lor pentru că nu am de ce. Se descurcă singuri, sunt mari. Dacă îmi cere un sfat le dau, dacă nu, nu, îmi văd de treaba mea”, a mai spus Ioana Năstase.

Ilie Năstase mai vrea un moștenitor

Ilie Năstase și Ioana s-au căsătorit în 2019. Deși au trecut prin multe momente de cumpănă au reușit să treacă peste greutăți și să rămână împreună. Ba mai mult, Ilie Năstase își mai dorește un moștenitor.

„Nu m-am mai gândit să fiu din nou mamă. Ilie îmi spune tot timpul că-și dorește și mai vrea un copil. Dar nu mai e momentul”, a spus Ioana Năstase, conform Cancan.

Citeşte și: „Începe distracția”. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu își mai cumpără casă, și-o construiesc. Vor teren cu vedere la pădure sau la lac

Citeşte și: Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe mama lui că a dat foc la casă cu copiii în ea: „Are o doză de ură și răutate”

Citeşte și: Cum arată vila în care Marcela Fota locuiește cu fiul ei, după moartea soțului: „Am muncit”

Citeşte și: Laura Cosoi, proiect nou în televiziune. Cu ce post TV a semnat și ce emisiune va prezenta: „Ce bucurie mă încearcă”

Ioana Năstase vrea să cumpere casa în care stau

Ioana și Ilie Năstase locuiesc acum într-o vilă cu chirie. Bruneta vrea să cummpere casa, dar Ilie Năstase ar vrea o proprietate mai mare. Ilie vrea ceva mai mare, a insistat, dar eu mă simt foarte bine aici. „Casa a fost nouă, nu a mai locuit nimeni aici. Dorm bine, e liniște, are tot ce-i trebuie”, adaugă Ioana Năstase.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton