Soția lui Ilie Năstase, accident de echitație. Cum se simte Ioana

.

Recent, în mediul online, soția lui Ilie Năstase, Ioana, a dezvăluit că a avut un accident de echitație. Cuplul este căsătorit din anul 2019.

Soția lui Ilie Năstase, accident de echitație. Cum se simte Ioana

„Înainte de a fi aruncată de pe șaua lui «Cezar»!!! Mulțumesc, Bunului Dumnezeu, pentru că m-a salvat și de această dată!!!”, a scris Ioana Năstase pe Facebook, în dreptul mai multor fotografii cu Cezar.

Ioana l-a cumpărat pe Cezar în toamna anului 2021. Deși, inițial, trebuia să fie un cadou de la Ilie pentru ea, Ioana a sfârșit prin a-și cumpăra singură calul, în valoare de 25.000 de euro. Mai târziu, Ilie i-a oferit jumătate din sumă.

„Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul. El a crezut, probabil, că va costa în jur de 5.000-10.000 de euro, iar eu i-am spus că primul căluț care va veni spre mine va fi al meu. Primul căluț care a venit către mine a fost Cezărică, care era și foarte scump. Ilie, auzind prețul, a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis: «Nu-ți iau femeie niciun cal că e prea scump!»”, declara Ioana atunci, la Antena Stars.

„Am venit trei zile la rând la căluț, am prins atâta drag de el, apoi a patra zi m-am dus la bancă. Mi-am plătit căluțul singură. Am mers la bancă, mi-am achitat căluțul, după care, la câteva zile, s-a gândit și el să pună jumătate”, a completat.

Ioana a avut două încercări de a se despărțit de afacerist, una în toamna anului trecut și una în primăvara anului acesta.

„Se știe prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge! Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase în august, pentru Click!.

„Dorința lui este să rămân alături de el până la sfârșit. Dacă nu ar fi iertarea și uitarea, nu știu… Pentru mine este foarte important să iert anumite lucruri, ca să pot merge mai departe. A făcut câteva schimbări în bine. A avut libertate din partea mea întotdeauna, doar că îl simțeam. Mai avea anumite chestii, de respect. Nu a mai ieșit în cluburi, nu… Eu i-am spus că, dacă asta își dorește, să meargă, să facă ce vrea el, ce îi place lui. Până acum a fost cuminte, nu am simțit nimic care să mă deranjeze”, a mai declarat Ioana, la Antena Stars.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ioana Năstase, atac la adresa fiicei adoptive a sportivului, Charlotte. „Nu a muncit o zi în viața ei!”

Citește și: Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

Citește și: Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele lui Ilie Năstase

Citește și: Ioana Năstase, agresată de o femeie într-un restaurant din București. „Sunt șocată”

Ilie Năstase a mai fost căsătorit de patru ori

Prima soție a lui Ilie Năstase a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat 10 ani mai târziu, în 1982. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie.

Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas și Charlotte. Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002.

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Împreună au doi copii, două fiice, Alessia și Emma. Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar în 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton