Soția lui Bubu Cernea, dezvăluiri despre relația cu soacra Crina Mardare. Elena Mogîldea: “O vedeam foarte serioasă și greu să-i intre în grații cineva”/ Exclusiv

.

Actrița Elena Mogîldea a intrat în familia Crinei Mardare în urmă cu 5 ani, când Bubu s-a îndrăgostit de ea la prima vedere, după ce a văzut-o la radio, și i-a spus pe loc că va fi soția lui. Cei doi sunt căsătoriți de un an, iar Elena se înțelege de minune cu părinții soțului ei, cu care a fost și într-o scurtă vacanță în Grecia. În exclusivitate pentru UNICA.ro, soția lui Bubu ne-a povestit cum s-a integrat în familia Cernea și ce relație are cu soacra sa.

Pentru că încă are vacanță până la finalul acestei luni, când încep filmările pentru cel de-al doilea sezon din serialul “Lia, soția soțului meu”, actrița și-a propus să petreacă o săptămână în Republica Moldova, alături de părinții ei. Din păcate, Bubu nu o va însoți, fiind prins cu treabă la Vocea României (Pro TV).

Cum se înțelege Elena, soția lui Bubu Cernea, cu soacra ei, Crina Mardare

Elena Mogîldea este cunoscută publicului și prin prisma serialului “Lia, soția soțului meu” (Antena 1), unde o interpretează pe Antonia alias Toni, una dintre cele două secretare de la firma lui Petru Vornicu. Actrița ne-a povestit că s-a întors recent din Grecia, unde s-a relaxat cu familia.

“Am fost în vacanță 4 zile în Grecia cu socrii, ne-am întors. Urmează să stau câteva zile în București, după care urmează o săptămână să o petrec acasă cu părinții mei, în Moldova.  Merg fără soțul meu, pentru că el a început munca la Vocea României și e toată ziua în studio, la probe. Pe lângă faptul că el și băieții din trupă cântă la Vocea României, el este producătorul muzical, a fost în țară la castinguri, a avut cum final casting, el alege piesele, el face piesele cu băieții, deci muncă”, ne-a explicat ea absența lui Bubu de la întâlnirea cu părinții ei.

Au petrecut 4 zile în Grecia

Practic și concediul în Grecia a fost unul scurt, tot din cauza programului soțului ei. Însă s-au bucurat de câteva zile de relaxare, într-un loc superb.

Citește și:  Bubu Cernea, dezvăluiri emoționante despre relația cu soția lui, Elena: „Nu mă văd făcând nimic fără să o am pe ea alături”

“Am fost în vacanță în Grecia – Sarti, un loc unde Bubu cu părinții lui merg de 25 de ani, e deja un loc ca acasă, unde este foarte liniștit, plaja e superbă, apa limpede, în 4 zile nici că-ți puteai dori mai multe decât să mănânci bine, să stai undeva unde e frumos și să îți petreci timpul. Au fost doar 4 zile, pentru că doar atât ne-am nimerit liberi împreună cu Bubu. Eu am o lună de vacanță de la filmările pentru serial, el a avut doar 4 zile, pentru că a trebuit să ne întoarcem, sâmbătă a avut concert. Atât s-a putut”, a declarat, pentru UNICA.ro, Elena Mogîldea.

Soția lui Bubu Cernea, dezvăluiri despre relația cu soacra Crina Mardare. Elena Mogîldea: “O vedeam foarte serioasă și greu să-i intre în grații cineva”/ Exclusiv

Actrița o cunoscuse pe Crina Mardare în 2016, când amândouă lucrau în proiecte diferite la Antena 1. Doi ani mai târziu, Elena a întâlnit-o în cu totul alte împrejurări. În momentul în care și-a dat seama că iubitul ei este fiul celebrei artiste și profesoare de canto, s-a panicat un pic.

Citește și:  Bubu Cernea s-a căsătorit cu actrița Elena Mogîldea

Elena Mogîldea a cunoscut-o pe Crina Mardare la Atnena 1

“Relația este foarte bună, să știi că atunci când am aflat al cui fiu e, am avut un pic de emoții, nu știu de ce, probabil pentru că primul meu job pe care l-am avut a fost la Antenă și m-am intersectat de câteva ori cu Crina.

Nu am socializat foarte mult, pentru că nu ne cunoșteam, eu nu aveam nicio treabă cu X Factor, ea nu avea nicio legătură cu emisiunea la care lucram. Eram asistenta lui Mihai Bendeac la emisiunea În puii mei, ne-am intersectat de câteva ori, pentru că eram pe acolo împreună și o vedeam așa foarte serioasă și greu să-i intre în grații, să spun așa. Drept dovadă atunci când m-am dus pentru prima dată la masă în familie, aveam niște emoții maxime și nu știam cum o să fie întâlnirea”, a povestit, pentru UNICA.ro, soția lui Bubu Cernea.

Soția lui Bubu Cernea, dezvăluiri despre relația cu soacra Crina Mardare. Elena Mogîldea: “O vedeam foarte serioasă și greu să-i intre în grații cineva”/ Exclusiv

Elena Mogîldea a făcut o impresie bună tututor membrilor din familia Cernea, bunica lui Bubu fiind cea care a “scanat-o” mai mult cu privirea. “Și când am mers acasă la ei, îți dai seama aveam emoții, ca oricare altă fată care merge să cunoască viitorii socri să zic așa”, a precizat ea.

Cum se înțeleg Elena Mogîldea și Crina Mardare

Încă de la prima interacțiune, lucrurile s-au relaxat, iar actrița și-a dat seama că nu întâmpină niciun fel de greutăți.

„A fost neașteptat de bine, pentru că ea, Crina, e un om foarte mișto. Are așa un vibe pozitiv mereu și știe să vorbească absolut cu toată lumea de la copii la oameni maturi, pe toate subiectele. Dar țin minte că eram acolo, stăteam în capul mesei cu Bubu, bunica lui de cealaltă parte și se uita evident ca o bunică să vadă cine e fata asta pe care a adus-o Bubu acasă. Și ziceam: ‘cred că bunica ta nu mă place’. Dar nu, m-a plăcut și ea și ai lui. Avem o relație foarte mișto, vorbesc cu ea cum vorbesc cu mama mea, o sun și ne vedem în fiecare zi. Câteodată Bubu chiar face mișto și mă întreabă: ‘Ce mai face mama mea, că nu mai știu de ea nimic, numai pe tine de sună, numai tu vorbești cu ea?’ „, ne-a povestit actrița Elena Mogîldea încântată de modul în care a fost primită în familia soțului ei.

“Fac parte din familie cu totul, nu avem chestii din astea soacră, soacră poamă acră. Eu pentru ea sunt fata ei, Bubu e băiatul ei, chiar nu am simțit nicio diferență de când suntem împreună”, a mai spus ea despre relația cu Crina Mardare.   

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton