Soția lui Bruce Willis, confesiune dureroasă la aniversarea celor 16 ani de mariaj. Actorul a fost diagnosticat cu demență

.

Emma Heming a marcat, zilele trecute, cea de-a 16 aniversare alături de Bruce Willis (68 de ani), soțul ei, într-un mod emoționant. Vedeta a postat două fotografii în care se sărută și se îmbrățișează cu actorul din Maddie și David, într-un cadru de poveste.

Bruce Willis a fost îngenuncheat de o afecțiune rară, care continuă să progreseze și să îi modifice radical viața. Astăzi, actorul comunică cu dificultate și nu se mai poate bucura de marea lui pasiune, cititul.

Emma Heming, mesaj emoționnt despre mariajul cu Bruce Willis

„16 ani cu acest bărbat special”, a subtitrat fostul model, în vârstă de 45 de ani, în dreptul imaginilor postate pe Instagram.

„Dragostea și adorația mea pentru el sunt tot mai puternice”, a adăugat Emma Heming. „16 ani împreună!? Doamne, unde a trecut timpul”, a adăugat ea.

Mesajele lui Heming pe rețelele de socializare vin la mai bine de o lună după ce a recunoscut lupta pe care o duce, asta după ce Bruce Willis a fost diagnosticat cu demendență frontetemporală.

„Mă lupt cu vinovăția, știind că am resurse pe care alții nu le au”, a scris ea într-un articol de opinie pentru Sunday Paper, publicat în noiembrie.

Bruce Willis, tot mai schimbat din cauza bolii

Familia lui Bruce Willis a anunțat în martie 2022 că starul renunță la acorie pentru că a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare a creierului care afectează vorbirea și îngreunează înțelegerea limbajului. Un an mai târziu, apropiații actorului au anunțat că afazia a evoluat în demență frontotemporală. „Deși este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, au spus aceștia într-o declarație.

Emma Heming încearcă să își susțină soțul

Emma Heming a mărturisit că este „greu de știut” dacă Bruce Willis este conștient de starea lui. Actorul e tot mai schimbat, iar cele mai recente imagini cu el demonstrează asta. Bruce Willis  pare că a îmbătrânit subit și are o privire pierdută, semn că boala începe să își arate tot mai abitir semnele.

„E greu să trăiești cu demență”, a spus ea, în emisiunea Today. „Este greu pentru persoana diagnosticată. Este greu și pentru familie. Și asta nu este diferit pentru Bruce sau pentru mine sau pentru fetele noastre. Când spun că aceasta este o boală a familiei, chiar este”, a adăugat Emma Heming.

Deși trăirile li s-au schimbat radical, soția actorului recunoaște că în viața lor există și momente care îi bucură. „Se întâmplă atât de multe lucruri frumoase în viața noastră. Este foarte important pentru mine să ridic privirea de la durere și tristețe, astfel încât să pot vedea ce se întâmplă în jurul nostru”, susține Emma.

Citeşte și: Sânziana Negru a avut o relație de doi ani cu Smiley. Cum arăta atunci și de ce s-au despărțit

Citeşte și: Soacra lui Ianis Hagi a purtat o rochie de la unul dintre brandurile preferate de Kate Middleton la cununia fotbalistului cu fiica ei

Citeşte și: Imagini din casa lui Ștefan Bănică Jr. Cum i-a filmat Lavinia Pîrva pe Violeta și pe fratele ei mai mic / Video

Citeşte și: Pavel Bartoș, pe masa de operație de sărbători. Ce a pățit actorul: „Recuperare ușoară să am, pentru că e de lungă durată”

Bruce Willis a mai fost căsătorit cu Demi Moore

Starul a mai fost căsătorit în trecut cu Demi Moore, din 1987 până în 2000. Cei doi actori au trei fiice împreună: Rumer (35 de ani), Scout (32 de ani) și Tallulah (29 de ani).

Bruce Willis și Emma și sunt părinți pentru Mabel (11 ani) și Evelyn (9 ani).

Foto: Instagram, Facebook, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton