Soția lui Adrian Daminescu: ”Cel care mi-a fost partener de viață aproape două decenii a părăsit această lume în 18 ianuarie”

.
Adrian Daminescu și soția lui, Daniela, sunt căsătoriți de zece ani, dar puțini din fanii lui au știut că ea a mai fost căsătorită o dată. Primul ei soț s-a stins în urma unei boli crunte pe data de 18 ianuarie 2003.

Chiar dacă și-a refăcut viața alături de cunoscutul interpret, Daniela nu l-a uitat pe primul soț și a marcat comemorarea lui pe pagina de Facebook.

”Drum drept si luminos celor care s-au ridicat la cer in ziua de 18 ianuarie. Dumnezeu sa ii aiba in paza sa si sa le inalte sufletele.

Cel care mi-a fost partener de viata aproape 2 decenii, a parasit aceasta lume in 18 ianuarie 2003, dupa o lupta crancena cu o boala necrutatoare. Au trecut 15 ani,sigur, viata isi urmeaza cursul dar datoria noastra, a celor ramasi aici , pe pamant este sa ii pomenin si pretuim pe apropiatii nostrii ridicati la cer.drum lin , in lumina, printre stele si odihna vesnica. Amin”, a scris Daniela pe Facebook.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton