Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, interviu transparent cu Andreea Esca. „Revenirea la Pro TV înseamnă liniște și relaxare”. Dezvăluirile juraților de la MasterChef

.

Întoarcerea lui Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la emisiunea MasterChef a fost un moment mult așteptat de fani și de comunitatea culinară din România. Cei trei bucătari au format o echipă de jurați remarcabilă încă de la debutul emisiunii în 2012, fiind recunoscuți pentru personalitățile lor distincte, pentru abilitățile lor culinare deosebite și pentru modul lor captivant de a interacționa cu concurenții. Cei trei bucătari au oferit primul interviu de la întoarcerea la Pro TV, faţă în faţă cu Andreea Esca, în care au vorbit despre ce le-a lipsit în anii trecuţi, dar şi despre ce concurenţi aşteaptă în cel de-al nouălea sezon MasterChef.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, interviu transparent cu Andreea Esca

Întoarcerea celor trei mari bucătari, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, la Pro TV a fost primită cu entuziasm de către fanii emisiunii MasterChef, marcând un moment de revenire spectaculoasă la rădăcinile lor culinare. Andreea Esca i-a intervievat recent, dezvăluind perspectivele lor sincere și entuziasmul pentru noul sezon al emisiunii care a captivat milioane de telespectatori de-a lungul anilor.

Citeşte şi: Cum arătau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef România

Ce le-a lipsit în anii anteriori celor trei juraţi de la MaterChef

În anii anteriori, Sorin Bontea a mărturisit că a simţit că îi lipsea liniștea și relaxarea pe care le-a regăsit odată cu întoarcerea la Pro TV. Potrivit spuselor sale, perioada de absență i-a oferit o perspectivă nouă asupra vieții și a carierei sale, accentuând importanța unei atmosfere calme în contrast cu ritmul alert al altor proiecte.

„Pentru mine, revenirea la Pro TV înseamnă liniște și relaxare. Sunt mai liniștit acum și pregătit să aduc în continuare pasiunea mea pentru bucătărie în fața publicului”, a spus Sorin Bontea, în cadrul interviului faţă în faţă cu Andreea Esca, la Pro TV.

Citeşte şi: Ouă umplute, rețeta lui chef Sorin Bontea: „Toată lumea le adoră, de la cei mai mici, la cei mai mari”

Cum văd Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, reîntoarcerea la ProTV

Florin Dumitrescu a vorbit în numele întregii sale echipe şi a subliniat că nu percepe revenirea la MasterChef ca pe o simplă reîncălzire a vechilor experiențe, ci ca pe o provocare cu totul nouă și mai mare decât în trecut.

Celebrul bucătar a explicat că acum este necesar să găsească și să formeze bucătari amatori și pasionați, capabili să atingă nivelurile de excelență stabilite de participanții din primele sezoane ale emisiunii.

Totodată, Florin Dumitrescu a evidențiat şi că această provocare implică o abordare mai sensibilă și profundă, având ca obiectiv identificarea următorilor lideri ai bucătăriei, care să aducă proaspătă energie și inovație în cadrul competiției MasterChef.

Citeşte şi: Războiul continuă în instanță. Florin Dumitrescu și soția lui, dați în judecată de Antena Group. „Începe să-mi fie teamă!”

„Nu consider deloc că este o ciorbă reîncălzită. Dimpotrivă, mi se pare că este o provocare mai mare astăzi decât a fost acum 12 ani. Trebuie să găsim acei bucătari amatori, pasionați, care să reușească să atingă standardele celor din primele sezoane. Această provocare este mai sensibilă acum și vrem să identificăm viitorii chefi de bucătărie”, a spus Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu, retrospectivă asupra comportamentului dur din trecut la MasterChef

Florin Dumitrescu a recunoscut că în trecut a avut comportamente foarte dure în cadrul MasterChef, însă consideră că acestea au fost parte din evoluția sa și a echipei de jurați în emisiune. El a rememorat momentele din primele sezoane când evaluările lor erau destul de aspre, recunoscând că aceste experiențe au contribuit la modelarea stilului lor de a judeca și de a ghida concurenții.

„Am avut comportamente foarte dure în trecut, dar asta a făcut parte din evoluția noastră în emisiune. Ne-am amintit de momente din primele sezoane când eram destul de aspri în evaluările noastre”, a mai spus bucătarul.

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu primul câștigător MasterChef România, Petru Buiucă. În ce domeniu lucrează acum

Ce concurenți așteaptă Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu așteaptă la MaterChef

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu așteaptă cu nerăbdare concurenți talentați și dedicați la MasterChef. Ei sunt în căutarea unor aspiranți care să fie pasionați de arta culinară și să fie capabili să surprindă prin creativitatea și abilitățile lor în bucătărie. Dorința lor este să găsească viitoarele talente care să poată urma pașii unor figuri iconice precum D’Artagnan sau Mihai Toader, transformându-și pasiunea pentru gătit în cariere de succes în domeniul culinar.

Citeşte şi: Cum își menține Cătălin Scărlătescu greutatea constantă de trei ani

Cautăm talente. Bucătari pasionați care să ne surprindă cu creațiile lor. Îmi doresc să găsesc următorul D’Artagnan sau Mihai Toader în rândul participanților. Sunt oameni care au reușit să își transforme pasiunea pentru gătit în cariere de succes, și asta este ceea ce căutăm în noul sezon„, a mai spus Florin Dumitrescu.

Întoarcerea lui Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la MasterChef promite să aducă din nou magia, emoția și competiția aprinsă care a făcut emisiunea atât de iubită de publicul din România. Fanii sunt deja nerăbdători să urmărească noile provocări și povestiri din culisele bucătăriei, sub îndrumarea celor trei jurați legendari.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton