Sore Mihalache iubește din nou! Artista a postat prima imagine cu noul iubit pe Instagram / Foto

.

Sore Mihalache iubește din nou, după aproximativ jumătate de an de la confirmarea despărțirii de Răzvan Miheț. Recent, cântăreața a postat în mediul online prima fotografie cu noul ei iubit.

Sore Mihalace, prima fotografie cu noul iubit

Sore a vizitat orașul italian Bassano del Grappa alături de noul ei iubit și de una dintre prietenele sale. Pe Instagram, cântăreața a publicat o selecție de fotografii surprinse în timpul escapadei sale romantice.

În prima imagine din caruselul de pe Instagram, Sore apare pe străzile pitorești din Italia în brațele noului ei partener de cuplu.

„Nimic nu-i mai romantic decât mâncarea italiană”, a scris Sore Mihalache în descrierea postării.

„Sigur despre mâncare vorbești? Sunt atât de fericită pentru tine!”, a comentat fosta balerină Georgeta Varvarici.

Sore Mihalache a format un cuplu cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache

Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Giulia Anghelescu, Ana Baniciu și Raluka au comentat de asemenea în dreptul postării, însă s-au rezumat la emoticoane. În mai puțin de o zi de la publicare, imaginea cu Sore Mihalache alături de noul iubit a strâns peste 12.000 de aprecieri.

În a doua jumătate a anului trecut, Sore a confirmat că s-a despărțit de Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, sora Deliei. După ce au mers împreună la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, pe 27 mai, Sore și Răzvan au decis să pună punct relației lor.

Citește și: Vedetele care susțin Săptămâna Mondială a Alăptării. Carmen Brumă: „Este cea mai bună modalitate de hrănire a copilului”

De ce s-a separat Sore de Mircea Julean, tatăl fetiței sale

Anterior relației cu Răzvan Miheț, Sore Mihalache a format timp de 8 ani un cuplu cu Mircea Julean, alături de care are o fiică, Erin. Solista a confirmat separarea de tatăl lui Erin în iunie 2022.

În toamna anului trecut, în podcastul „Vorba lu’ Jorge”, Sore a oferit detalii rare despre despărțirea de tatăl fetiței sale.

„A fost o separare foarte frumoasă, foarte frumoasă e poate exagerat spus. A fost în termeni foarte ok. Practic, despărțirea, ruperea, relația fusese consumată și încheiată deja (n.red.: la momentul separării). N-am mai avut ce să sufăr. Dacă a fost ceva, deja fusese, trecuse, se spălase.

A fost o separare foarte ok pentru că am reușit să comunicăm foarte bine amândoi în momentul acela. Din momentul acela încoace suntem amândoi foarte echilibrați în creșterea lui Erin. Este realmente un tată extraordinar”, a declarat Sore Mihalache, în podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton