Sorana Darclee de la A.S.I.A. și-a regăsit jumătatea după 27 de ani: ”L-am iubit ani de zile, în secret”. Dezvăluiri despre iubitul ei / Exclusiv

.

Sorana Darclee a intrat în showbiz în urmă cu mai bine de două decenii, când muzica trupei A.S.I.A se asculta peste tot. A simțit gustul succesului pe plan profesional, dar și dezamăgiri venite la pachet cu procesul maturizării. Pe plan personal, acum, la 40 de ani, Sorana simte că că trăiește prima și ultima iubire.

Într-un interviu exclusiv pentru UNICA.RO, componenta trupei A.S.I.A. își amintește ce simțea pe scenă atunci când a început să cânte alături de colegele de formație, ne povestește când a apărut pasiunea ei pentru pictură și cum a reușit să treacă peste momentele grele din viața. Aflăm că tatăl ei i-a fost cel mai bun camarad și că mama ei, nici astăzi, nu îi știe toate secretele. Sorana ne vorbește și despre prima și ultima iubire din viața ei, bărbatul pe care nu a încetat să-l iubească timp de 27 de ani și alături de care trăiește o relație care evoluează rapid în fiecare zi.

Sorana Darclee, de la A.S.I.A. : „Pe el l-am iubit ani de zile, în secret”

Cum simți reunirea trupei? Bănuiesc că ai aceleași emoții ca la început.

Sunt emoții, dar total diferite față de cele din ‘99. Acestea sunt emoții creative și e nerăbdarea de a ne întâlni cu publicul care cântă muzică de atâția ani. Și mai e și bucuria de a ne întâlni cu publicul tânăr. Ei ne cunosc muzica de la părinți și e o bucurie absolută să-i vedem la concerte, fredonându-ne muzica.

Sorana Darclee, despre reunirea trupei A.S.I.A: “E ca o întâlnire cu prietenii vechi”

Cum a primit publicul reunirea trupei A.S.I.A.? Cum s-a schimbat în ultimii 15 ani?

Publicul e fericit și asta simțim foarte tare de pe scenă. Pun o imagine vocilor care le-au cântat muzică în toți acești ani. E ca o întâlnire cu prietenii vechi.

“O lecție neplăcută înseamnă o lecție mai grea de care am nevoie mai târziu”

Ești un om tare vesel și optimist. Cum treci peste lucrurile grele, neplăcute din viața ta?

Eu știu că Dumnezeu mi-a dat o cale și o misiune. Prin urmare, de fiecare dată când e neplăcut ori ceva nu funcționează cum vreau eu, știu că mă așteaptă ceva mai bun. Ori o lecție neplăcută poate însemna o lecție mai grea de care am nevoie pentru mai târziu. E vorba de mentalitate și felul în care aleg să văd lucrurile.

Citește și: Medicii au anunțat cauza morții Lisei Marie Presley, la 54 de ani. Intervenția care a costat-o viața pe fiica lui Elvis

Citește și: Cristina Bâtlan, de la „Imperiul Leilor”: „Cred că sunt cel mai greu de impresionat om”. Cum a cerut-o iubitul de soție / Exclusiv

Citește și:  Horoscop Cristina Demetrescu: Șase nativi își schimbă viața până la final de an. Cine sunt norocoșii zodiacului / Video

Sorana Darclee: “Am sacrificat ani si prietenii”

Care au fost cele mai mari sacrificii făcute pentru carieră?

Am sacrificat și ani și prietenii. Dar, în fapt, nu am sacrificat nimic. Anii trec oricum, iar eu i-am petrecut făcând lucruri frumoase, iar prieteniile… nu poți pierde ceva ce nu există. Astfel, lângă mine au rămas oamenii autentici care mă iubesc pentru imperfecțiuni.

“Pe scenă am urcat de copil”

Cum a fost prima dată când ai urcat, cu A.S.I.A. pe scenă? Cât de mari au fost emoțiile?

Cred că au fost emoții mari. Nu-mi prea mai aduc aminte, pentru că pe scenă am urcat de copil.

Îți mai aduci aminte de vreo întâmplare de atunci?

Oooo, foarte multe. De la căzături și vestimentație care a pocnit pe scenă și până la a susține un concert cu un picior pe vârf, pentru că mi-a cedat tocul.

Ai făcut parte și faci dintr-o formație legendară pentru publicul din România. Ce a însemnat asta, la momentul acela, pentru voi?

Munceam atât de mult că nu apucam să ne bucurăm.

 Cum ai reușit să faci față succesului? Erai foarte tânără.

Vin dintr-o familie de artiști recunoscuți. I-am privit de copil și am deprins felul lor de a fi.

Sorana, pasionată de pictură

Când ai descoperit iubirea pentru pictură? Ai vreun tablou care are o semnificație mai aparte?

Iubirea pentru pictat am avut-o de copil. Nu eram și foarte talentată, dar asta e partea a doua. Cumva nu m-am lăsat până nu am învățat să desenez. Da, desenul se învață așa cum învățăm să scriem. Toate tablourile sunt inspirate din povești pe care le-am auzit ori din visele mele. Toate îmi sunt dragi și primesc o atenție deosebită atunci când le pictez.

Citește și:  Anemona Niculescu de la A.S.I.A., o mamă blândă cu hobby-uri surprinzătoare: ”Am armă, un RECK de 9mm” / Exclusiv

Citește și: Iana Novac demontează scandalul A.S.I.A. la FRESH by UNICA și face dezvăluiri neștiute despre Irina Nicolae / Exclusiv

Citește și: Scandalul din trupa A.S.I.A continuă. Sorana, către Irina Nicolae: „Vrei adevăr și asumare? Spune-le oamenilor de ce ai plecat din trupă”

Sorana Darclee este pasionată de pictură. Sursă foto: Facebook
Sorana Darclee este pasionată de pictură. Sursă foto: Facebook

“Viata ta îți aparține. Nu e pentru alții să-și dea cu părerea despre cum trebuie să trăiești”

Gura lumii a vorbit mult. Cum ai reușit s-o ‘închizi’ și să mergi mai departe?

Dar gura nu o închizi, ci mai degrabă încetezi să-i auzi. Înseamnă să știi cine și ce ești. Din acel moment nu te mai validează nimeni ori nu mai ai nevoie. Ajungi să fii real fericit pentru tot ce ai și construiești. Viața ta îți aparține. Nu e pentru alții să-și dea cu părerea despre cum trebuie să trăiești.

Sorana a luptat cu depresia: “Cine vrea să facă ca mine, e liber să încerce”

Cum ai reușit să treci peste depresie? Ce sfat ai pentru cei care se confruntă cu asta?

Pictura m-a ajutat foarte mult. În primul rând ca exprimare și apoi ca perspectiva. Am învățat să schimb perspectiva și să văd lucrurile și diferit. Funcționează. Cât despre sfaturi, eu nu dau. Eu spun doar ce am făcut și cum îmi e. Cine vrea să facă ca mine, e liber să încerce. Însă treaba cu depresia ține de fiecare în parte, cât de mult poate lucra la psihicul lui.

Tata, cel mai bun prieten pentru Sorana: “Era camaradul meu în toate”

Ai avut o relație specială cu tatăl tău. Ce ai învățat de la el? Ce vă plăcea să faceți împreună?

Tot. Am învățat totul de la el. Ne plăcea să dansăm împreună. Să mergem la restaurant ori să gătim acasă. Orice. Era camaradul meu în toate.

Îți știa sau nu mama toate secretele?

Nu am avut mari secrete ori multe. Am fost un copil destul de ascultător și nu mă prea găseam în situații despre care să trebuiască să mint ori să ascund. Dar nu, mama nu îmi știe nici acum toate secretele.

Sorana Darclee și mama ei. Sursă foto: Facebook
Sorana Darclee și mama ei. Sursă foto: Facebook

Sorana, despre perioada liceului: “Eram de multe ori ținta bullingului”

Cum erai la liceu? Timidă, băiețoasă?

Eram foarte timidă și eram de multe ori ținta bullingului.

Îți mai aduci aminte când te-ai îndrăgostit prima oară?

Într-a 7-a m-am îndrăgostit de băiatul care mă apăra întotdeauna. Și pe el l-am iubit ani de zile, în secret. După 27 ani (aproape ) tot pe el îl iubesc, dar nu mai este un secret. Suntem împreună.

Te-ai gândit să faci, din nou marele pas?

Ți-am spus. Sunt foarte fericită. E prima iubire și ultima. Pași mari facem în fiecare zi.

Sorana Darclee și iubitul ei. Sursă foto: Arhivă personală
Sorana Darclee și iubitul ei. Sursă foto: Arhivă personală

Care a fost cel mai greu moment din viața ta?

Au fost multe, din păcate. Momente în care am pierdut oameni fără de care nu îmi vedeam viața. E greu fără ei, dar știu că o să-i revăd într-o zi.

“Sunt un om foarte bun, dar vorbesc foarte mult”

Care este cea mai importantă calitate a ta și cel mai mare defect?

În general nu vorbesc despre calitățile ori defectele mele, pentru că ele sunt vizibile pentru alți ochi. Din câte am înțeles, sunt un om foarte bun dar vorbesc foarte mult.

 Ce nu știe lumea despre tine?

Că pot să fac ca Donald Duck.

Ce nu ai face niciodată în viața ta?

Oooo, multe. Nimic ilegal. Nimic care să pună viața cuiva în pericol ori, evident, pe a mea.

Sorana, de la A.S.I.A: “Dezamăgirea este un cuvânt care îmi provoacă suferință”

Când ai dezamăgit cel mai tare și de ce?

Asta nu știu. Eu sper că nu am dezamăgit vreodată. E un cuvânt greu care îmi provoacă suferință. Nu suport să dezamăgesc.

“Sunt sensibilă fix la alimentele care îngrașă”

Cum te menții? Arăți foarte bine. Mergi la sală, eviți anumite alimente?

Evit anumite alimente pentru că am un stomac foarte sensibil. La fel și ficatul și bila. Deci pentru mine e un mare Nu la prăjeli de orice tip, mai ales cartofi prăjiți. Cred că e un avantaj faptul că sunt sensibilă fix la alimentele care îngrașă ori nu sunt deloc sănătoase.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton