Sora lui Donald Trump a murit la 86 de ani. Maryanne Trump Barry și-a criticat dur fratele în trecut

.

Sora mai mare a lui Donald Trump, Maryanne Trump Barry, a murit la vârsta de 86 de ani. Aceasta a fost găsită fără viață în apartamentul ei de pe Fifth Avenue, în cursul zilei de luni.

Barry, care a fost judecător la Înalta Curte de Apel a SUA până în 2019, a intrat în atenția publică în urmă cu câțiva ani, când și-a criticat dur fratele mai mic, despre care a spus că este o persoană „crudă”.

Maryanne Trump Barry, sora lui Donald Trump, a murit la 86 de ani

Barry a fost numită pentru prima dată judecător la Curtea districtuală a Statelor Unite pentru districtul New Jersey de către președintele Ronald Reagan în 1983. În 1999, a fost numită la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru al treilea circuit în 1999 de către președintele Bill Clinton, a cărui soție, Hillary Clinton , avea să-l înfrunte pe fratele ei la alegerile prezidențiale din SUA din 2016.

Aceasta s-a retras în urma unei investigații în care ea, frații ei și tatăl lor,Fred Trump, au fost implicați în presupuse tranzacții fiscale și financiare frauduloase. În cele din urmă, ancheta a fost închisă.

Potrivit unor surse citate de People, în apartamentul lui Maryanne Trump Barry nu au fost găsite urme de traumă sau violență.

Fratele mai mic al fostului președinte american, Robert Trump, a murit în august 2020, la vârsta de 71 de ani. Celălalt frate al său, Fred Trump Jr., a murit în urma unui atac de cord în septembrie 1981, la vârsta de 42 de ani. Trump mai are o soră, Elizabeth Trump, în vârstă de 81 de ani.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Chuck Norris. Nu toți urmașii legendarului actor i-au călcat pe urme

Citește și: Smiley, declarație neașteptată: „M-am gândit să renunț la Smiley, cu totul, la un moment dat. Probabil că se va termina”

Citește și: Rona Hartner are noi probleme de sănătate, după ce a spus că s-a vindecat de cancer: „A apărut o metastază”

Citește și: Delia, criticată că a ajuns pe Everest doar pentru că „are bani”. Cum a răspuns artista. „Păi și ce să facem?”

Maryanne Trump Barry și-a criticat dur fratele

Barry a ajuns pe primele pagini ale ziarelor în anul 2020, când nepoata ei, Mary Trump, a făcut publică o înregistrare audio în care aceasta își critica dur fratele, pe Donald Trump. Această înregistrare a provenit din câteva conversații ce au fost înregistrate în secret în 2018 și 2019.

În înregistrarea audio de 15 ore, din care câteva fragmente au fost publicate de The Washington Post la acea vreme, Barry nu s-a abținut de la nimic când a vorbit despre fratele ei și despre modul în care acesta s-a ocupat de președinția Statelor Unite.

„Nu are principii. Niciunul. Iar baza lui, Dumnezeule, dacă ai fi o persoană religioasă, ai vrea să ajuți oamenii. Nu ai face asta”, se aude spunând Maryanne Trump.

În altă înregistrare, Barry a vorbit despre politicile stricte de imigrare ale fratelui ei.

„Este cea mai mare falsitate. Donald este crud”, mai zice sora mai mare a lui Donald Trump.

De asemenea, femeia a susținut că fratele său nu și-a susținut singur examenele de admitere la facultate.

„A intrat la Universitatea din Pennsylvania deoarece cineva a dat examenele în locul lui. Asta cred eu”, a mai spus Maryanne Trump Barry.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Maryanne Trump Barry, sora fostului președinte Donald Trump

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton