Sora Dianei Dumitrescu e însărcinată. Peripețiile prin care a trecut vedeta ca să îi ofere o nuntă de basm

.

Diana Dumitrescu s-a străduit să îi ofere surorii sale mai mici o nuntă de poveste și să nu o streseze cu nimic. Demi e însărcinată, iar de curând a trecut prin două evenimente importante din viața ei: cununia civilă și nunta.

Actrița i-a fost nașă, dar s-a ocupat și de organizare, care a fost ca la carte. Aventurile s-au ținut lanț, dar, în final, rezultatul a fost cel dorit.

Sora Dianei Dumitrescu a fost cerută în căsătorie în avion

“Totul a început minunat cu o cerere în căsătorie în elicopter, anul trecut. Fericire mare în familia noastră, se mărită Demi. Toată lumea bucuroasă și fericită, cu ce se începe organizarea nunții? La noi cel puțin…cu ce ne îmbrăcăm și rochia de mireasă.

În vria acestui anunț și pentru că anul trecut îmi doream să lansez Iubibil (decorațiuni nunți și botezuri, set-up de mese pentru aceste petreceri, etc.) i-am zis lui Demi că mă voi ocupa personal de decorațiunile pentru nuntă ei. Ieeei, fericire maximă, că până la începutul iernii aleseseră locația, o plajă frumoasă din Mamaia, iar faptul că era fix pe plajă făcea petrecerea și mai interesantă. 

Ale mele căutau rochii, eu căutăm inspirație pentru aranjamente și decorațiuni de nuntă cu tematica „Beach Wedding”, Pinterestul meu acum numai asta îmi arată acum”, povestește Diana Dumitrescu pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Proiectul de suflet în care Diana Dumitrescu și soțul ei își investesc banii și timpul: „Suntem foarte prinși” / Exclusiv

Citeşte și: Diana Dumitrescu și soțul ei, dilemă majoră pentru viitorul fiului: „E un cerc vicios”. Ce spune actrița după ce a ales grădinița privată / Exclusiv

Diana Dumitrescu, nașa surorii sale

A urmat apoi un alt moment important, alegerea nașilor. În toamnă, actrița a fost întrebată dacă vrea să joace acest rol.

 “Evident că am răspuns cu da, Alin cred că își dorea chiar mai mult ca mine să fim nași, n-a ezitat nici măcar un moment când a spus: “DA”.

Și iată cum deveneam nași, de pe o zi pe alta, bucuria era mare, până mi-a picat fisa. Stabiliseră biserica la 17:30, și în locație puteam să intrăm să aranjăm în jur de ora 16:00, clar nu aveam timp să termin și să mă și aranjez, îmbrac și să fiu și nașă. Așa că am căutat ajutor. Am rugat-o pe mentora mea să mă ajute și a acceptat.

Gata, eram liniștită și puteam să fiu nașa în toată regulă. Numai că viață nu ne respectă planurile, din când în când îi place să-ți râdă în față”, mai spune Diana Dumitrescu. 

Citeşte și: Ce soră frumoasă are Diana Dumitrescu! Demi s-a căsătorit astăzi, iar actrița și soțul ei le sunt nași

Citeşte și: Câte kilograme are Diana Dumitrescu. Problemele care au făcut-o să aibă fluctuații de greutate: „Nu mai pot purta o rochie scurtă”

Cum a făcut ca să nu își streseze sora însărcinată

Totul s-a schimbat după ce Demi a dat marea veste familiei. „În primăvară, sora mea Demi, a aflat că este însărcinată. Și ca orice femeie, dintr-o tânără simpatică ne era mega teamă că va deveni o bridedinozaurusmonstrozilla (sau ceva de genu’), așa că eu și sora mea mai mare am început să o ferim de orice veste nefastă.

Sora mea Dina și cu mine căutam decorațiuni și idei pentru nuntă, normal că am apelat la ea, pentru că uneori am senzația că are pe calculator alt motor de căutare. Găsește orice mă da’ chiar orice. Principala temă era să nu afle Demi. Să nu se enerveze Demi. Să fie bine Demi”, susține

Peripeții înainte de nuntă

Prima veste primită a fost că locația s-a schimbat. “Nu părea mare lucru, doar puțin dezamăgitor pentru invitații care veneau din afara orașului și își luaseră deja cazare în zona plajei ca să fie aproape de local. Au înțeles că nu depindea de noi acest lucru și că se mai întâmplă.

Apoi, locația nu mai era acoperită, am zis:”Doamne ajută să nu plouă” și nu ne-am mai gândit. Apoi, mesele pe nisip, …panică, vor veni doamnele pe tocuri, ce ne facem? Dăm telefoane să anunțăm și acest lucru.

Bine, nu am trecut chiar toate hopurile, că știți, ne-am bucurat cam devreme când am văzut cât de minunat arată locația. Evident că cineva (Demi) a încurcat așezarea la mese (fix la masă familiilor) și s-au iscat ceva animozități și discuții, dar Demi are noroc cu două surori minunate. Eu m-am scuzat că-s nașă și nu mă bag  și totul a picat pe umerii Dinei, care a rezolvat situația cât a putut de bine.

Și toate astea s-au întâmplat pentru că pe cartonașele unora au fost puși și copiii (care aveau masă lor) și s-au dereglat puțin locurile. Dar totul e bine când se termină cu bine”, povesște actrița.

O invitată surpriză la nuntă: „Are o voce de înger”

Nu au avut formație la nuntă, doar un Dj care a pus cea mai bună muzică. Dar și o invitată de seamă. „S-a dansat toată seară.. Și, cum nu se putea altfel, că eu sunt mai de modă veche așa, am invitat-o pe verișoara lui Alin, Letiția Boroi, care are o voce de înger, să ne cânte câteva piese de muzică populară și am făcut niște hore, de toată frumusețea” , mai spune ea.

Carol a dansat cu tatăl lui în nisip

Carol nu a lipsit. Fiul actriței a fost în formă toată seara. “A dansat cu tatăl lui în nisip, a alergat pe toată plaja cu copiii mai mari, a cunoscut verișorii pe care nu îi știa și de care s-a lipit, și când a simțit că nu mai poate, a venit la mine să-l iubesc. L-am iubit, a adormit și l-am culcat pe un șezlong în aer liber, pe plajă”, mărturisește vedeta.

„Am plecat la 5 dimineața, cu picioarele umflate de la atâta dans”

Petrecerea a ținut până în zori și a fost un succes. „Am plecat la 5 dimineața, cu picioarele umflate de la atâta dans, desculță pe deck, cu tălpile roșii și umflate, că abia puteam merge a doua zi, dar fericită. S-a măritat puiul mic, blonduța mea, surioara mea e femeie.

E femeie la casa ei și se pregătește pentru ceva ce îi va schimbă viața și o va împlini total. Și pe ea și pe Horia!”, precizează Diana Dumitrescu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton