Sophie Turner îl dă în judecată pe Joe Jonas. Actrița spune că a aflat din presă de divorț

.

Divorțul dintre Joe Jonas și Sophie Turner ia o turnură neașteptată. Actrița a decis să îl dea în judecată pe fostul ei partener, după ce artistul și-a luat cei doi copii în vacanță. Aceasta cere instanței să îl oblige pe Jonas să aducă copiii înapoi în Anglia.

Actrița din „Game of Thrones” a dezvăluit și care este motivul din spatele divorțului, la câteva luni de când s-au mutat definitiv în Marea Britanie. Mai mult, aceasta spune că a aflat din presă că soțul ei a depus actele de divorț.

Sophie Turner îl dă în judecată pe Joe Jonas

Potrivit documentelor depuse la instanță, Sophie îl acuză pe Joe Jonas de „reținerea pe nedrept” a copiilor cuplului, începând cu data de 20 septembrie 2023. Actrița solicită „întoarcerea imediată a copiilorcare au fost reținuți pe nedrept”. Ea insistă că familia acum separată a intenționat, înainte de divorț, să facă din Anglia „casa lor permanentă”.

Această decizie, susține Turner, este motivul pentru care au început procesul de vânzare a reședinței lor din Miami.

Joe și Sophie s-au mutat oficial din Miami în Anglia pe 10 aprilie 2023 și „amândoi erau încântați de mutarea familiei în Anglia”, se arată în documente, potrivit Mirror.co.uk.

După aceea, Joe și-a început turneul cu Jonas Brothers prin Statele Unite. Sophie a recunoscut că le-a permis copiilor să călătorească cu tatăl lor, însă spune că a avut ezitări. În cele din urmă, pentru că ea filma o miniserie în Anglia la acea vreme, a acordat permisiunea pentru că Joe părea să aibă mai mult timp liber pentru a sta cu copiii.

Citește și: Dorian Popa, noi detalii despre investițiile în afacerea lui Călin Donca. „Am fost contactat de soția lui. Nu știu ce să cred!”

Citește și: De ce nu mai apare actrița Ileana Stana Ionescu la televizor. „Vine o vreme când trebuie să faci un pas în spate”

Sophie a aflat din presă că divorțează

În timp ce Joe Jonas se afla în SUA cu cei doi copii ai săi, a depus actele de divorț. Actrița susține că ruperea căsniciei „s-a petrecut brusc”, ca urmare a unei discuții avute pe data de 15 august. Până la 1 septembrie, Joe a cerut divorțul, iar Sophie Turner spune că nu a fost informată în prealalbil. De altfel, actele depuse în instanță arată că ea a aflat din presă, patru zile mai târziu.

La două săptămâni după ce a fost depus dosarul de divorț, muzicianul și actrița s-ar fi întâlnit pentru a discuta despre despărțirea lor. Atunci, cei doi ar fi reiterat planul lor de a rămâne în Anglia și chiar au început deja să caute o școală pentru copilul lor cel mare.

Acum, potrivit documentelor depus în isntanță, Joe deține pașapoartele copiilor și nu vrea să le returneze și nici să ducă copiii acasă, în Anglia.

Totodată, se pare că Sopjhie Turner a aflat de divorț la patru zile, prin intermediul rapoartelor din presă.

„La sau în jurul datei de 1 septembrie 2023, tatăl a intentat un dosar de divorț împotriva mamei, în Florida. La sau în jurul datei de 5 septembrie, mama a aflat din mass-media că tatăl a cerut divorțul”, se arată în documentele depuse în instanță.

Citește și: Ce interdicții are fiica Roxanei Ciuhulescu după operația de 9 ore la coloană: „Își lăsasese părul lung ca să îi ascundă spatele” / Exclusiv

Citește și: Andreea Marin, despre pierderea mamei și relația cu mama vitregă: „Cumva n-am fost total văduvită”

Joe Jonas dezminte acuzațiile aduse de Sophie Turner

Pe de altă parte, un reprezentant al lui Joe Jonas a negat acuzațiile aduse.

„După mai multe conversații cu Sophie, Joe a inițiat procedura de divorț în Florida deoarece Florida este jurisdicția adecvată pentru caz. Sophie știa că Joe urma să depună o cerere de divorț. Curtea din Florida a introdus deja un ordin care restricționează ambii părinții să relocheze copiii. Sophie a primit acest ordin pe 6 septembrie, acum mai bine de două săptămâni”, au afirmat reprezentanții artistului.

Reprezentantul lui Joe a mai spus: „Când se folosește un limbaj precum „răpire”, este înșelător în cel mai bun caz și, în cel mai rău caz, un abuz grav al sistemului juridic. Copiii nu sunt răpiți”.

Acesta susține că cei doi copii sunt în prezent cu mama lor, după ce au călătorit timp de câteva luni cu Joe și trupa sa, în turneu.

Artistul ar fi de acord ca pe viitor copiii să fie crescuți atât în Anglia, cât și în SUA, însă a subliniat faptul că aceștia sunt cetățeni americani și au trăit în America cea mai mare parte a vieții lor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton