Motivul pentru care Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează după 7 ani de căsnicie: „Devenise extrem de obositor”

.

Actorii Sofia Vergara (51 de ani) și Joe Manganiello (46 de ani) au anunțat că divorțează după șapte ani de căsnicie. Perechea ar fi aniversat 9 ani de relație vara aceasta.

„Am luat decizia dificilă de a divorța”, au confirmat actorii, într-o declarație comună pentru Page Six. „Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm în această nouă etapă a vieții noastre”, au completat Sofia Vergara și Joe Manganiello.

Sofia Vergara și Joe Manganiello, divorț după 7 ani de căsnicie: „Au încetat să se mai iubească”

Motivul separării ar fi fost personalitățile diferite ale actorilor, relatează o sursă pentru Daily Mail. „Toată viața Sofiei i s-a zis că este super sexy și frumoasă, i s-a urcat la cap. Este, de asemenea, temperamentală și se supără foarte ușor din cauza unor lucruri nesemnificative, în timp ce Joe încearcă să lase lucrurile să treacă de la sine”, a declarat sursa despre Sofia Vergara și Joe Manganiello.

„Asta nu s-a observat inițial, apoi au început să-și arate adevăratele personalități și să se enerveze unul pe celălalt, alegând munca în locul relației. Încetul cu încetul, au încetat să-și mai dorească să fie împreună. Au încetat să se mai iubească. Aveau păreri și reacții diferite față de orice, devenise extrem de obositor. Ajunseseră într-un punct în care aveau o zi bună și spunea ori făcea unul ceva și pur și simplu se supărau unul pe celălalt”, a completat sursa.

Citește și: Ariana Grande, divorț după 2 ani de mariaj cu Dalton Gomez. „Prietenii lor au fost întotdeauna îngrijorați”

„Acum este mai ușor și mai relaxant să nu fie împreună. Când oamenii spun că vor fi prieteni, o vor face, dar partea romantică a relației s-a terminat”, a încheiat sursa.

Vestea despărțirii vine la o săptămână după ce Sofia Vergara a împlinit 51 de ani. Actrița s-a sărbătorit în Italia, alături de mai mulți prieteni, printre care Manganiello nu s-a numărat. Cu toate acestea, actorul i-a urat fostei soții „La mulți ani!” pe rețelele de socializare. Alături de o fotografie cu ei doi, Joe Manganiello a scris: „Aniversare fericită, Sofia!!!”.

Cum a început relația dintre Sofia Vergara și Joe Maganiello

Deși se cunoșteau de mai mult timp, Sofia Vergara și Joe Manganiello au ieșit la prima întâlnire în iunie 2014, la o lună după ce actrița a dezvăluit că și-a anulat logodna cu omul de afaceri Nick Loeb. După ce a aflat că era singură, actorul a făcut rost de numărul ei de telefon și a invitat-o să ia cina împreună. „La prima noastră întâlnire mi-a dat toate motivele pentru care relația noastră nu ar funcționa. Că sunt prea tânăr, actor, asta, ailaltă. Încerca să se convingă singură”, povestea Joe Manganiello în 2015, pentru Haute Living.

Citește și: Sean Penn a uitat de iubita oficială și s-a lăsat fermecat de o altă actriță în bikini. Cum au fost surprinși pe plajă

Perseverent, Joe a convins-o pe Sofia să dea o șansă relației lor, iar, în luna decembrie a aceluiași an, cuplul s-a logodit. Unsprezece luni mai târziu, perechea s-a căsătorit în Palm Beach, Florida. Au avut 400 de invitați la nuntă, printre care actorii Channing Tatum, Arnold Schwarzenegger și Reese Witherspoon, alături de colegii actriței din distribuția serialului „Modern Family”, Eric Stonestreet, Ed O’Neill, Sarah Hyland și Ty Burell.

Citește și: Denise Rifai, despre misoginismul din România: „Lumea este a bărbaților, chiar dacă este născută de femeie”

Petrecerea a inclus și un moment artistic dedicat Sofiei, inspirat de filmele „Magic Mike”, în care a jucat și Joe Maganiello, pe piesa „I Want It That Way”, de la trupa Backstreet Boys

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton