Sofia Vergara a publicat poze nud la 51 de ani. Actrița și-a lansat propriul brand de cafea

.

Sofia Vergara a decis să își lanseze propria marcă de cafea, promițând să aducă fanilor gustul Columbiei. Actrița în vârstă de 51 de ani și-a promovat produsul într-un mod inedit: cu o fotografie nud, fiind acoperită doar de boabe de cafea.

Sofia Vergara își promovează cafea printr-o imagine nud

Sofia Vergara își lansează propria linie de cafea pe care a co-creat-o și se numește ¡Dios Mio! Coffee. Pentru a anunța noul brand, actrița columbiană a împărtășit pe Instagram o fotografie cu ea acoperită cu boabe de cafea.

„Destul de curând vei spune și tu Dios Mio (Dumnezeule!)”, a scris actrița columbiană în mediul online.

Brandul columbian de cafea aduce un omagiu și celebrează femeile latine și cultivatoarele de cafea.

„Cafeaua la care a visat Sofia Vergara ca un tribut adus de femeile latine către lume”, se arată în biografia de pe Instagramul mărcii de cafea.

Citește și: Secretele vedetelor pentru o piele perfectă. Cum își îngrijesc tenul Cate Blanchett, Sofia Vergara și Lea Michelle

Citește și: Motivul pentru care Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează după 7 ani de căsnicie: „Devenise extrem de obositor”

Compania și-a propus să producă boabe de cafea columbiene autentice de cea mai înaltă calitate.

Pentru a face acest lucru, marca a încheiat un parteneriat cu Federación Nacional de Cafeteros, care este Federația Națională a Producătorilor de Cafea și cea mai importantă instituție de cafea din Columbia, notează The Mirror.

O pungă de cafea produsă de Sofia Vergara costă, în America, 14.99 dolari.

Actrița, pasionată de cafea

Lansarea noului brand de cafea i se potrivește de minune Sofiei Vergara care, încă de la începutul carierei sale actoricești a vorbit deschis despre iubirea ei pentru cafea și pentru moștenirea ei columbiană.

Anul acesta, actrița a făcut o degustare pe nevăzute în care a fost capabilă să ghicească ce tip de cafea bea și a precizat și felul în care a fost făcută.

Citește și: Cum l-a schimbat pe Connect-R momentul în care fiica sa a fost la un pas de moarte: „Nu aveai cum să mă clinteşti”

Citește și: Sophia Loren, elegantă în timp ce se deplasa cu ajutorul unui baston în Beverly Hills. La 89 de ani, actrița arată senzațional

„Crearea ¡DÍOS MIO! a venit dintr-o necesitate personală. Am un standard foarte ridicat când vine vorba de cafea și nu-mi venea să cred cât de greu a fost să găsesc cafea de calitate acolo unde locuiesc în LA”, a mărturisit ea pentru People.

„Este incitant să evidențiem femeile cultivatoare de cafea din Columbia, care lucrează neobosit și meticulos la ceea ce fac. Băutul și savurarea cafelei sunt de multă vreme o tradiție în viața noastră de zi cu zi și îmi place că putem împărtăși în sfârșit ¡DÍOS MIO!”, a precizat Sofia Vergara.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginea cu Sofia Vergara nud, la 51 de ani, acoperită de cafea

Sursă foto: Instagram, Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton