Sofia Richie și Elliot Grainge vor deveni părinți. Primele imagini cu fiica lui Lionel Richie însărcinată

.

Sofia Richie a anunțat că ea și soțul ei, Elliot Grainge, vor deveni părinți pentru prima dată. Fiica lui Lionel Richie este însărcinată și a făcut publice primele imagini cu burtica de gravidă.

Modelul în vârstă de 25 de ani a anunțat în luna aprilie 2023 că s-a căsătorit cu Grainge, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în sudul Franței. Înaintea nunții, aceasta s-a convertit la iudaism.

Sofia Richie și Elliot Grainge vor deveni părinți

Într-o postare distribuită pe Instagram, Sofia Richie a dezvăluit că este însărcinată.

„Inimile noastre sunt pline de iubire. Sunt recunoascătoare pentru susținerea voastră. Abia aștept acest următor capitol al vieții”, a scris modelul pe rețeaua de socializare, unde a făcut publice și primele imagini cu burtica de gravidă.

Între timp, fiica lui Lionel Richie a oferit și un prim interviu pe această temă, în care a dezvăluit sexul bebelușului, precizând că va avea o fetiță.

„Crește atât de repede, astfel că data nașterii nu este exactă”, a spus ea pentru Vogue.

Citește și: Cum a ajuns Lionel Richie să o adopte pe fiica sa, Nicole

Citește și: Angelina Jolie a ieșit în oraș cu fiul ei de 20 de ani. De ce l-a acuzat Pax pe Brad Pitt că i-a făcut viața un iad

„Îmi plac Youtube-urile și TikTok-urile despre dezvăluirea genului bebelușului dinainte de a rămâne însărcinată, așa că i-am trimis un mesaj asistentei mele Becca și am cumpărat două tunuri de confetii, unul roz și unul albastru. Ea ne-a dat-o pe cea corectă și l-am desfăcut cu Elliot. Am crezut amândoi că este un băiat, așa că a fost un adevărat șoc. Visul meu este să am o fetiță totuși și Elliot este și el entuziasmat”, a declarat modelul.

„Cred că este tipic pentru bărbați să își dorească băieți, dar el are o mulțime de surori. A fost foarte dulce. Este foarte sensibil”, a mai spus Sofia Richie.

Cum a început relația fiicei lui Lionel Richie cu Elliot Grainge

În urmă cu mai mult timp, Sofia Richie a vorbit despre începutul relației cu Elliot Grainge. Aceasta spunea atunci că totul a început în mod platonic.

„Când am început să fim romantici, mi-a dat un sentiment diferit. A fost un sentiment de siguranță. A fost sentimentul de a fi cu adevărat apreciat. Știam când am început să ne întâlnim că el este soțul meu. Nu a fost un „Crezi că într-o zi mă va cere în căsătorie?” Era de genul „Acesta este soțul meu – 100 la sută”. Am simțit această dragoste pentru el pe care nu am simțit-o niciodată în viața mea”, a mărturisit modelul.

Citește și: Cumpăna prin care au trecut Shurubel și soția lui: „Șase luni de recuperare, un pumn de antibiotice pe zi și Iulia, acolo lângă mine” / Exclusiv

Citește și: Imagini spectaculoase din casa soților Ceaușescu. Palatul are 174 de camere, pline de obiecte de lux

De la nuntă, Sofia a spus că s-a simțit relaxată și că s-a bucurat de viața ei de proaspăt căsătorită.

„Simt că sunt în sfârșit într-un loc în care pot să respir și să mă relaxez cu soțul meu. Să fii căsătorită este cel mai bun lucru… Când suntem împreună, este doar calm și liniște”, spunea Sofia Richie despre viața de femeie căsătorită.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini cu Sofia Richie însărcinată

Sursă foto: Instagram, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton