Smiley, surprins de o alertă în SUA: „Nu credeam că o să trăiesc așa ceva la Hollywood”

.

Smiley (40 ani), Gina Pistol (43 ani) și fiica lor, Josephine, petrec o perioadă în Statele Unite, unde artistul lucrează la un nou proiect. Aceștia au închiriat o casă în Los Angeles și când au timp merg să se distreze în cele mai frumoase locații. Doar că, în timpul unei plimbări, cântărețul și familia sa au avut parte de o mare surpriză.

Smiley, pe numele său adevărat Andrei Maria, și-a luat familia și a plecat în Los Angeles. Artistul obișnuiește să își țină la curent fanii de pe rețelele de socializare cu activitățile lui, spre încântarea acestora.

Smiley, surprins de o alertă în SUA

Smiley lucrează la un studio de înregistrări de acolo, astfel că este obișnuit să călătorească des în această parte a lumii. Doar că, de data aceasta a fost luat prin surprindere de o alertă primită pe telefon. În America, în această perioadă, vremea este mai severă, iar la gala premiilor Grammy de duminică seară a plouat atât de puternic încât vedetele au fost udate până la piele, în ținutele lor pline de glamour.

Vremea s-a înrăutățit, astfel că autoritățile au trimis tuturor mesaje de avertizare.

„Nu credeam că o să trăiesc așa ceva tocmai în Hollywood. De atâția ani de când vin aici nu am pățit asta. Credeați că numai noi avem Ro-Alert? Na, că au și ei L.A.-Alert”, a afirmat artistul, arătând mesajul primit.

Citește și: Gina Pistol, nemulțumită de noul look, după ce s-a tuns în Los Angeles: „La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire”

Citește și: Gina Pistol, siluetă de invidiat în costum de baie, la 43 de ani. „Fac sport acasă” / Galerie foto

Însă, cântărețul a decis să treacă peste acest mic impediment și s-a distrat de minune alături de Gina Pistol și Josephine, în câteva dintre cele mai vizitate locuri din State.

„Am dus fetele la Universal Studios. În lumea fantastică a lui Harry Potter, fiica a fost fascinată de castelul de la Hogwarts, unde Gina a jucat vâj-haț, și unde mie, ca prin magie, mi-a apărut o bere în mână. Cu gust de vanilie. Ceva rău”, a spus Smiley într-un clip postat pe pagina sa de Instagram.

Josephine, încântată de lumea personajelor

În filmuleț poate fi văzută și Josephine, care se distrează de minune alături de părinții ei în călătoria în Statele Unite. Micuța, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de trening și un tricou cu ursuleți, dansează fericită într-un decor inspirat din filmul Super Mario.

„Am dat și peste Bart în lumea legendarei familii Simpson, apoi am dansat în lumea lui Super Mario și mi-am adus aminte de copilăria mea când stăteam la coadă la un vecin de scară, singurul care avea Nintendo în cartier, să mai joc și eu o viață, două”, a continuat artistul, care le-a prezentat fanilor săi câteva imagini cu el, Gina și Josephine.

Citește și: Cum arată vila în care Marcela Fota locuiește cu fiul ei, după moartea soțului: „Am muncit”

Citește și: Lili Sandu s-a filmat bolnavă și fără machiaj: „Nu se mai termină, mi-am făcut toate analizele”

Aceștia au făcut turul Universal Studios, unde au avut ocazia să vadă cele mai interesante lucruri.

„Am făcut turul studiourilor, unde din nou am dat peste rechini. Se pare că la mine e anul rechinului”, spune amuzat Smiley, făcând o paralelă cu anul chinezesc al dragonului.

„După atâta distracție am mers iute la masă că eram leșinați de foame. Am mâncat ceva italian bun, bun de tot. Pizza, paste, chifteluțe marinate, o bunătate. Am mers la culcare devreme, pe la șapte”, a precizat cântărețul, care le-a prezentat urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare câteva imagini cu delicioasele preparate.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din timpul călătoriei la Hollywood a lui Smiley

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton