Smiley și Pavel Bartoș, imagine de colecție. Cum arătau prezentatorii „Românii au talent” în urmă cu 14 ani

.

Smiley și Pavel Bartoș formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori de pe micile ecrane. Cei doi lucrează împreună de 14 ani, de la primul sezon al emisiunii „Românii au talent”.

Dacă juriul emisiunii s-a tot schimbat de-a lungul timpului, cei doi simpatici prezentatori au rămas pe poziții, câștigând de la prima ediție inimile românilor. Chimia dintre ei este evidentă, astfel că aceștia și-au păstrat poziția în emisiune.

Smiley și Pavel Bartoș, imagine de colecție

Pavel Bartoș, care va reveni alături de colegul său pe platourile de la Românii au talent, sezonul 14, a împărtășit pe rețelele de socializare o imagine realizată în urmă cu 14 ani.

Fotografia îi înfățișează pe cei doi prezentatori la o șdeință foto dinaintea lansării primului sezon al show-ului de talente. Ambii poartă pantaloni negri și câte o cămașă gri cu negru. În timp ce Pavel zâmbește, Smiley păstrează o aură de mister.

Imaginea a fost apreciată de mii de persoane, unele dintre ele alegând să îi trimită prezentatorului câteva mesaje.

„Ce vremuri și ce tineri mai erați”, „Vă iubesc, sunteți minunați”, „O poză superbă, pe măsura prieteniei care vă leagă”, „Ce repede trec anii”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Printre aceștia s-a aflat și actrița Mirela Oprișor care i-a spus lui Bartoș: „Sunteți mai mișto acum!”.

Citește și: Pavel Bartoș, surprins de ziua lui de naștere: „Dovada e aici”. Actorul a împlinit 49 de ani și a fost sărbătorit de zeci de vedete / Galerie foto

Citește și: Pavel Bartoș, oprit de polițiști din cauza lui Cabral Ibacka. Cum s-a terminat totul

Citește și: Smiley, surprins de o alertă în SUA: „Nu credeam că o să trăiesc așa ceva la Hollywood”

Citește și: De ce nu vrea Randi să concureze la Survivor sau Asia Express. Artistul a dat cărțile pe față: „Îți faci rău”

Românii au talent, sezonul 14, începe pe 9 februarie

Imaginea de colecție postată de Pavel Bartoș în mediul online vine cu puțin timp înainte de marea premieră a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Românii au talent. Show-ul va începe vineri, 9 februarie, pe Pro TV, de la ora 20:30.

În timp ce Smiley și Pavel revin în postura de prezentatori, în timp ce în juriu vor fi văzuți, anul acesta, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

„Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la Românii au talent, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al Românii au talent, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!”, a declarat Smiley pentru Pro TV, înaintea difuzării emisiunii Românii au talent.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus fotografia cu Smiley și Pavel Bartoș, din primul sezon al show-ului Românii au talent

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton