Smiley și Gina Pistol, surprinși de inundații în Los Angeles: „A plouat în trei zile cât într-un an” / Video

.

Smiley și Gina Pistol s-au mutat pentru o perioadă la Los Angeles, unde artistul are în desfășurare câteva proiecte. Cei doi, împreună cu fiica lor, se bucură de timpul petrecut în Statele Unite, însă au avut parte și de câteva momente mai puțin plăcute.

Cântărețul, în vârstă de 40 de ani, a povestit pe rețelele de socializare cum au fost surprinși de inundații, după ce a plouat foarte mult în doar trei zile. Artistul povestise zilele trecute că a primit o avertizate L.A. – Alert de vreme rea, însă nu se aștepta ca lucrurile să ia o astfel de turnură.

Smiley și Gina Pistol, surprinși de inundații în Los Angeles

Smiley și Gina Pistol au avut parte de câteva zile frumoase la Hollywood, unde au mers cu fetița lor, Josephine. Aceștia au vizitat castelul Hogwarts, după care au făcut un tur al Universal Studios unde și-au creat amintiri de neuitat. Dar vremea s-a schimbat rapid, iar ploile și inundațiile și-au făcut loc în Los Angeles.

Din cauza ploilor abundente și a inundațiilor, programul lui Smiley a fost dat peste cap, fiind amânate mai multe întâlniri pe care acesta le avea programate.

„Cum am ajuns la la L.A. – Alert și inundații? Păi să începem cu începutul. Acum câteva zile era de ieșit la plimbare. Normal că am ieșit cu fetele pe undeva prin Santa Monica. Toate bune și frumoase, dar cam înnorat. În următoarele două zile au urmat câteva petreceri întainte de Grammys. (…) Ce a urmat m-a hidratat să-mi ajungă tot anul. Trei zile de ploaie non-stop, cu inundații pe străzi și pe alocuri și prin case. Cu întreruperi de curent prin unele zone și cu întâlniri și cu sesiuni amânate din cauza alertelor pe care cei de aici, ce să vezi, chiar le iau în serios”, a povestit Smiley într-un filmuleț postat pe Instagram.

Citește și: Smiley, surprins de o alertă în SUA: „Nu credeam că o să trăiesc așa ceva la Hollywood”

Citește și: Smiley și Pavel Bartoș, imagine de colecție. Cum arătau prezentatorii „Românii au talent” în urmă cu 14 ani

„Cred și eu. A plouat în trei zile cât pentru un întreg an aici. Cam atât despre noi. Sper că acasă e mai bine și că aveți zile cu soare”, a mai spus cântărețul înainte de a încheia filmarea.

Artistul a închiriat o casă în Los Angeles

Știind că avea să fie plecat din țară o perioadă mai lungă de timp, Smiley a decis să le ia cu el și pe soția lui, Gina Pistol, dar și pe fetița cuplului, Josephine. Acest lucru a fost posibil și datorită faptului că Gina a renunțat pentru o perioadă la televiziune pentru a se dedica familiei sale și creșterii micuței ei.

După ce s-a măritat cu celebrul cântăreț, Gina l-a însoțit pe acesta la majoritatea festivalurilor și a concertelor lui. Mai mult, la câteva a urcat și pe scenă, unde a dansat cu partenerul ei.

Citește și: De ce nu a devenit Sânziana Negru mamă până la 37 de ani. „Nu am regrete” / Video

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan au inaugurat locuința de la mare: „Dormim pentru prima oară în apartamentul nostru”

Înainte de a pleca spre Los Angeles, Smiley a avut grijă să închirieze o casă în care să locuiască confortabil cu familia sa în această perioadă, până la întoarcerea acasă.

În timp ce se aflau la cumpărături pentru a se asigura că au toate cele necesare în noua lor casă, Smiley și Gina au fost încântați să descopere pe rafturile unui supermarket și brandul unei ape românești.

De asemenea, Josephine pare să se fi adaptat foarte bine vieții din America. Fetița iese la plimbare cu părinții ei și se oprește pe stradă, de fiecare dată când aude muzică, pentru a dansa.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Smiley și Gina Pistol în Los Angeles

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton