Smiley și Gina Pistol și-au filmat fiica în ipostaze adorabile, în vacanță! Ce frumos vorbește Josephine! / Video

.

Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță în Grecia cu fiica lor, Josephine. După ce au ajuns în Nagios, Nikolaus, unde sunt cazați, solistul și prezentatoarea TV au publicat un videoclip adorabil cu fiica lor, pe care o auzim pentru prima oară vorbind într-o filmare.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul anului 2019 și-au confirmat relația. Cuplul s-a căsătorit anul acesta, pe 27 mai. Împreună au o fiică, Josephine Ana, născută pe 9 martie 2021. Până acum, Smiley și Gina nu au publicat nicio fotografie sau filmare cu chipul lui Josephine. În acest videoclip recent însă, o auzim pe micuță vorbind pentru prima oară într-o filmare.

Smiley și Gina Pistol, filmare adorabilă cu Josephine, în vacanță în Grecia

„Am vrut să prelungim vara, așa că ne-am luat o vacanță. Primul DailyTok în 3 e aici! Stați aproape, că vom mai avea câteva episoade în familie. Vă pupăm, Gina, Andrei & Josephine”, au scris Smiley și Gina în descrierea postării de pe Instagram.

În doar o oră de la publicare, videoclipul are peste 10.000 de aprecieri și peste 100 de comentarii. Smiley și Gina povestesc cu umorul care îi caracterizează despre bagajele pregătite cu trei zile înainte de vacanță, despre întârzierea de 40 de minute a zborului și despre primele ore petrecute la malul Mării Mediterane.

Citește și: Daniel Nuță, confundat cu Smiley pe stradă și pe platourile de filmare ale serialului „Groapa”. Cum a reacționat / Exclusiv

Citește și: Smiley, surpriză de proporții de ziua lui de naștere: „Cum să faceți așa ceva?” Artistul a împlinit 40 de ani / Video

„Am împachetat cât pentru șase, a fost destul de ușor”, spune Smiley în filmare. „A, da? Păi ce, ai tu grijă de bagajul copilului? Trei zile mi-a luat să-l fac ca să fiu sigură că nu ne lipsește nimic”, a completat Gina Pistol cu umor.

„Josephine, mergem la mare?”, întreabă Smiley la finalul videoclipului. „Da! Mergem la mare!”, îi răspunde Josephine cu entuziasm.

De ce nu postează Smiley și Gina Pistol poze cu chipul fiicei lor?

Josephine Ana Maria a împlinit 2 ani pe 9 martie 2023. Până acum, nici Smiley, nici Gina Pistol nu au publicat imagini cu chipul ei pe rețelele sociale, deși ambii sunt foarte activi în mediul online. De-a lungul celor 2 ani și jumătate, cuplul a explicat de mai multe ori de ce a ales să nu publice fotografii sau filmări cu fața lui Josephine.

Citește și: Gina Pistol a urcat pe scena Neversea, alături de Smiley. Momentul a devenit viral / Video

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, declara Gina Pistol în august 2021, pe Instagram.

Citește și: Povestea nunții lui Smiley și a Ginei Pistol. Cum a evoluat relația celor doi: „Atunci a apărut Andrei în viața mea” / Video

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe Internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru! Am decis să-i dăm posibilitatea să fie anonimă, să decidă ea, când va fi cazul, dacă vrea să apară sau nu”, declara și Smiley, în aprilie 2023.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton