Smiley și Gina Pistol, moment emoționant pe scenă. Clipul a devenit viral / Video

.

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar în luna mai cei doi s-au și căsătorit. Artistul și soția sa se bucură de fiecare clipă petrecută împreună, mai ales că Gina, de când a renunțat la televiziune, îl însoțește peste tot.

La ultimul său concert, Smiley (40 ani) a chemat-o pe partenera sa pe scenă și au dansat în aplauzele spectatorilor. Momentul romantic a fost filmat și postat apoi pe pagina de Instagram a cântărețului.

Smiley și Gina Pistol, moment emoționant pe scenă

Gina Pistol a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici în urmă cu câteva zile, ocazie cu care a povestit că încă se reface după anii petrecuți pe platourile de filmare, timp în care era nevoită să își ascundă sentimentele și să fie mereu cu zâmbetul pe buze.

Acum, Smiley pare să facă tot posibilul pentru a-și vedea soția fericită. Cei doi încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună, astfel că Gina îl urmează pe artist la concerte și festivaluri.

La fel s-a întâmplat și acum, când Smiley a susținut un concert unde, în aplauzele tuturor, a chemat-o pe Gina pe scenă. La început, acesta și-a continuat piesa ținându-și soția în brațe, iar apoi a lăsat jos microfonul pentru a dansa cu ea pe melodia „Vals”. Îmbrăcată într-o rochie lungă neagră, cu buline albe, Gina a zâmbit pe tot parcursul dansului.

Citește și: Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională” / Video

Citește și: Cum îi vor explica Smiley și Gina Pistol fiicei lor cu ce se ocupă: „Nu vreau să fie genul de copil «bă, tu știi cine e tata?»” / Video

Nu este pentru prima dată când Gina urcă pe scenă și dansează cu partenerul ei de viață. Mai mult, în urmă cu ceva timp, fosta prezentatoare de televiziune a cântat alături de Smiley.

„Am făcut-o și pe asta. Ce să mai zic… înainte să urc pe scenă mă gândeam, având un gol imens în stomac, mă gândeam: ”Cum era, mă, versul? Ce venea după?” Așa emoții nu mă așteptam să am. Nu pentru că aș avea pretenții de cântăreață (cu toate că acasă, la duș, cânt foarte bine), dar nu voiam să stric acest moment. Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje frumoase, pentru toate pozele și filmulețele, pentru energia voastră minunată…și pentru toate cadourile pe care le-a primit Josephine din partea unor oameni minunați, oameni pe care nu-i cunoaștem. Vă mulțumesc pentru că ați fost MI-NU-NAȚI! Iar tu, @smiley_omul, tu ai fost FABULOS!”, scria la momentul respectiv Gina Pistol, pe rețelele de socializare.

De ce nu revine încă Gina Pistol în televiziune

Gina Pistol a dezvăluit că își dorește să revină în televiziune, dar încă nu se simte pregătită pentru a face acest lucru.

„În anii în care am prezentat cele două proiecte, care au fost perioade minunate din viața mea, dar eu cam 4-5 luni din an, eu nu-mi aparțineam. Că eram supărată, că eram ciufută, că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că mă dureau nu știu ce, că eram supărată cu al meu sau că eram despărțită sau nu știu, că aveam o suferință, eu atunci când intram în platou trebuia să fiu… Eu nu mi-am dat seama ce înseamnă asta, dar acum fac terapie ca să le rezolv pe toate”, a declarat soția lui Smiley în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și: De ce nu se uită Gina Pistol la „Chefi la Cuțite” și „America Express”. Dezvăluiri făcute cu lacrimi în ochi

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a făcut „cat eyes” chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele și a postat totul pe Instagram / Foto

Fosta prezentatoare nu spune nu revenirii în televiziune, însă o va face atunci când va reuși să își revină complet.

„Da. Atunci când sunt eu bine. Ca să fiu persoana pe care oamenii o îndrăgesc. Că eu, în esența mea, sunt un om minunat. Îmi place să fac oamenii să râdă, am o energie bună tot timpul. Dar atunci când sunt jos, am nevoie să îmi revin 100% ca să fiu eu Gina aia pe care o știu eu”, a explicat ea.

Vezi în Galeria Foto de mai sus mai multe imagini cu Smiley și Gina Pistol

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton