Smiley și-a găsit „dublura” printre concurenții America Express 2024. Vocea din showbiz care l-ar putea înlocui oricând pe scenă / Video

.

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. De câțiva ani formează un cuplu cu Gina Pistol, cu care urmează să se căsătorească sâmbătă, 27 mai. Însă, între timp, celebrul cântăreț a descoperit o persoană care l-ar putea înlocui oricând pe scenă.

Nu seamănă fizic, dar au exact aceeași voce și timbru vocal. Chiar și Smiley a rămas uimit când l-a auzit pe tânărul cântăreț care este un nume cunoscut în showbiz-ul din România și care face parte dintre concurenții celui mai nou sezon al emisiunii America Express.

Smiley ar putea fi „înlocuit” oricând de Edward Sanda

Edward Sanda, care a plecat în America Express 2024 alături de soția sa, Cleopatra Stratan, a dezvăluit pe rețelele de socializare că Smiley este idolul lui încă din copilărie și că, în sfârșit, a avut ocazia să îl cunoască personal.

Iar Smiley, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, a fost șocat să afle că mai tânărul artist are aceeași voce ca a lui.

Într-un clip postat de Edward Sanda pe rețelele de socializare, cei doi cântă câteva versuri din celebra piesă a lui Smiley, „De unde vii la ora asta?”, iar Smiley a rămas uimit de cât de bine îl poate imita colegul său de breaslă.

În timp ce Edward continuă să cânte două versuri din celebrul cântec, Smiley reacționează: „Haide, măi, că exagerezi”, stârnind hohote de râs în jur.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Gina Pistol și Smiley, peripeții înainte de nuntă: „Îmi place să mă țin ocupată și să mă chinui” / Video

Citește și: Cele nouă echipe au plecat în America Express 2024. Mesajele transmise înainte de a urca în avion / Video

„Am crezut că a întinerit Smiley”

În momentul în care au auzit cât de bine seamănă vocea lui Edward Sanda cu cea a lui Smiley, internauții au reacționat imediat.

„Parcă ați fi frați”, a comentat o persoană.

„Am crezut că a întinerit Smiley”, a glumit un alt internaut.

„Eu de mult am observat că seamănă”, a notat altcineva.

Chiar și Smiley a reacționat la postarea lui Edward Sanda, cu câteva emoticoane care râdeau în hohote.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, escapadă înainte de nuntă. Unde au plecat cei doi în toiul pregătirilor pentru petrecere

Citește și: Smiley și Gina Pistol, ținute atipice la nunta lor. Designerul artistului: „E ceva în care nu a mai apărut până acum!”

Edward Sanda, printre concurenții America Express 2024

Edward Sanda a lăsat în urmă muzica și România pentru următoarele săptămâni pe care le va petrece în America de Sud. Tânărul artista s-a îmbarcat spre aventura vieții lui alături de soția sa, Cleopatra Stratan.

Cei doi au acceptat provocarea de a participa la cel mai nou sezon al emisiunii America Express, care urmează să se filmeze în Columbia, Ecuador și Argentina.

Cele nouă echipe se află în drum spre Medellin, unde va începe cursa pe Drumul Soarelui. Concurenții au plecat din București joi dimineață, pregătiți pentru tot ceea ce ar putea urma. Pentru că nimeni nu știe când se dă startul cursei sau probele prin care vor fi nevoiți să treacă pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Smiley, pregătiri intense pentru nunta cu Gina Pistol

În timp ce „sosia” sa a plecat spre America de Sud, Smiley se pregătește să ajungă în fața altarului. Deși mai este doar o zi până când va spune „Da” noii vieți alături de Gina Pistol, artistul încă susține concerte. Joi seară, acesta a cântat în fața unui public numeros din Călărași, însă nu înainte de a face o vizită la salon pentru a fi sigur că părul lui va arăta așa cum trebuie în ziua nunții.

Nici Gina Pistol nu are zile mai liniștite. Aceasta a dezvăluit pe rețelele de socializare că este extrem de ocupată cu casa, dar și cu ultimele pregătiri de nuntă.

Viitoarea doamnă Maria a precizat că și-a luat deja acasă cele două rochii de mireasă și că urmează să stabilească cu stiliștii cum va fi machiată și coafată în una din cele mai importante zile ale vieții ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai mule imagini cu Smiley și Edward Sanda

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton