Smiley, mesaj de susținere pentru Simona Halep: „E un om corect”

.

Smiley și-a arătat susținerea față de Simona Halep, care ar fi fost depistată pozitiv la un test anti-doping.

Simona Halep a anunțat în mediul online că a fost depistată pozitiv la un test anti-doping, cu substanța Roxadustat, la turneul US Open. Sportiva anunțase anterior că își încheie sezonul, ia acum spune că “începe meciul vieții ei”, susținând că este nevinovată.

Smiley, unul dintre cei mai mari susținători ai sportivei, a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care își exprimă încrederea în Halep. Mai mult, el își îndeamnă fanii să o sprijine pe jucătoarea de tenis în această perioadă dificilă.

„Eu o știu pe Simona și așa cum o știu eu e un om corect. Îmi pare rău pentru tot ce trăiește acum și cred că adevărul va răzbate și trebuie să fim alături de ea pentru toată bucuria pe care ne-a oferit-o”, a scris Smiley pe Facebook.

Sorana Cîrstea o susține pe Simona Halep

Smiley nu este singurul care și-a arătat încrederea în Simona Halep. Și Sorana Cîrstea a declarat că este sigură că tenismena nu ar fi luat niciodată o astfel de substanță de bunăvoie.

„Deși poate nu suntem cele mai bune prietene, o știu pe Simona suficient de bine de mai mulți ani pentru a crede cu putere că niciodată nu ar fi luat de bunăvoie orice substanță de doping. Tenisul reprezintă un sport de fair play și pune orice rivalitate la o parte. Ea este o jucătoare grozavă și cred că a câștigat prin propriile merite”, a afirmat jucătoarea de tenis.

Halep, depistată pozitiv cu Roxadustat

Simona Halep (31 ani) a fost notificată oficial de faptul că a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă de WADA, și anume Roxadustat. Vestea a dat-o chiar sportiva, pe rețelele de socializare.

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a venit ca șocul vieții mele. În întreaga mea carieră ideea de a trișa nici nu mi-a trecut vreodată prin minte, pentru că este împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată. În fața unei situații nedrepte, mă simt complet confuză și trădată”, a anunțat Halep.

„Voi lupta până la final să demonstrez că nu am luat niciodată cu știință vreo substanță interzisă și am credința că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală”, a mai spus Simona Halep.

„Nu este despre titluri sau bani. Este despre onoare și o poveste de iubire pe care am avut-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a subliniat sportiva.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton