Smiley l-a descoperit pe Mario Fresh la vârsta de 5 ani. Cum şi-a început cariera iubitul Alexiei Eram: „S-a pus în cap, în mâini, mi-a cântat”

.

Cariera lui Mario Fresh, unul dintre cei mai iubiți artiști ai noii generații, a început la o vârstă foarte fragedă. Pe atunci un copil simpatic și plin de energie, iubitul Alexiei Eram a reușit să atragă atenția unuia dintre cei mai mari artiști români, Smiley. Invitat în cadrul unui podcast, antrenorul de la Vocea României a dezvăluit cum l-a descoperit pe Mario Fresh, dar şi cum au arătat paşii pe care artistul a trebuit să îi urmeze ca să ajungă celebru.

Smiley l-a descoperit pe Mario Fresh la vârsta de 5 ani

Invitat la podcast-ul „Lucruri Simple”, moderat de Horia Brenciu, Smiley a dezvăluit că l-a cunoscut pe Mario Fresh în cadrul unui concurs pentru fanii Hannah Montana, atunci când artistul avea doar 5 ani. Deși era doar un copil, acesta a reușit să impresioneze prin carisma sa ieșită din comun și talentul său înnăscut.

Era un concurs cu fanii Hannah Montana. L-am văzut, mi s-a părut foarte dezinvolt. Super simpatic. Avea 5-6 ani. Era copil, copil. Mi-a zis: „dacă vrei, Smiley, pot să îţi arăt că stau în cap, că stau în mâini”, iar eu am zis că e tare puştiul ăsta. Și s-a pus în cap, în mâini. Mi-a cântat de la Michael Jackson „Who’s loving you””, a spus Smiley.

Această scenă inedită l-a cucerit pe Smiley și a reprezentat punctul de plecare al unei prietenii de durată. Deși erau la o vârstă la care majoritatea copiilor se joacă fără nicio grijă, Mario Fresh deja își făcea un drum în industria muzicală, iar antreonorul de la „Vocea României” a recunoscut potențialul său uriaș.

Citeşte şi: Mario Fresh, secretul relației de 8 ani cu Alexia Eram: „Trebuie să găsești persoana care te vede chiar și atunci când ți-ai dori să fii invizibil” / Exclusiv

Citeşte şi: Alexia Eram, despre terapia de cuplu, după 7 ani de relație cu Mario Fresh: „Este foarte important să vorbești despre problemele tale” / Exclusiv

Chiar dacă nu a fost imediat un start fulminant în carieră, Smiley a păstrat legătura atât cu Mario Fresh, cât şi cu părinţii acestuia pe care îi vizita de fiecare dată când ajungea în Iaşi.

Şi de atunci m-am împrietenit cu el, cu părinţii lui. Iar de atunci când mergeam la Iaşi, ne vedeam, povesteam. Îmi mai spunea ce mai cântă”, a mai spus Smiley despre Mario Fresh.

Primul pas notabil pe scena națională a fost când Mario a participat la emisiunea „Românii au Talent” la vârsta de 12 ani. Aceasta a fost o oportunitate majoră pentru tânărul artist, deși adevărata ascensiune avea să vină ceva mai târziu, când s-a împrietenit cu un alt nume mare din industria muzicală, Alex Velea. Smiley a fost cel care i-a făcut prima introducere lui Mario în lumea complexă a muzicii, oferindu-i sfaturi prețioase despre ce ar trebui să studieze și ce muzică să asculte pentru a-și dezvolta cariera. Cu toate acestea, Velea a fost cel care l-a luat sub aripa sa și l-a ajutat să-și definească stilul muzical.

Pe la 12 ani a venit la „Românii au Talent”. După s-a împrietenit cu Velea, îl suna. Ăsta îi şi răspundea. I-am dat ce să studieze, i-am spus ce muzică să asculte, dacă vrea să cânte asta şi după aia, Velea l-a luat sub aripa lui. Atunci l-am descoperit pe Mario Fresh. Tot timpul când ne întâlneam, îmi cânta”, a spus Smiley, în cadrul podcastului „Lucruri simple” moderat de Horia Brenciu.

Alex Velea a devenit mentorul și prietenul apropiat al lui Mario Fresh, cei doi lucrând intens pentru a construi o carieră solidă. Sub influența lui Alex Velea, iubitul Alexiei Eram a început să exploreze mai serios genuri muzicale diferite și să își perfecționeze stilul. Astfel, sub tutela celor doi mari artiști, Smiley și Alex Velea, Mario Fresh a evoluat rapid de la copilul simpatic care stătea în cap și cânta melodii de la Michael Jackson, la artistul matur, cu o carieră în plină ascensiune.

În ce relaţii mai sunt Mario Fresh cu Alex Velea

În urmă cu ceva timp, Mario Fresh a vorbit în exclusivitate pentru Unica.ro despre legătura specială pe care a avut-o și încă o are cu Alex Velea, omul care l-a ajutat să-și construiască o carieră solidă în industria muzicală.

„Am o relație specială în continuare cu amândoi. Eu cu Lino nu mai colaborez, însă în continuare păstrăm o relație de amiciție. Ne salutăm, vorbim, dacă există vreo situație, realitatea este că nu mai lucrăm la proiecte comune, pentru că fiecare are alt drum pe care a ales să meargă. El face muzică în zona de urban, eu prefer partea comercială. Cât despre Alex, mereu va rămâne un om special. Datorită lui sunt aici”, ne-a spus Mario Fresh.

Deși colaborarea lor profesională s-a încheiat, Mario a explicat că despărțirea nu a fost una dramatică, ci mai degrabă o decizie firească pe măsură ce fiecare și-a urmat propriul drum.

La fel ca orice altă prietenie, oamenii realizează ca nu mai au puncte comune, nu mai empatizează cu aceleași lucruri. Pur si simplu ne schimbăm. A fost greu să renunț la un om important din viața mea, însă, în același timp, mi-am dorit să îmi asum singur provocările din carieră”, ne-a mai mărturisit Mario Fresh.

Sursa foto: Instagram şi Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton