Smiley, intimidat de Loredana la „Vocea României”. Prin ce a trecut artistul. „Ce să fac eu acolo?”

.

Smiley și-a reamintit în cadrul unui interviu recent de debutul său în show-ul de talente “Vocea României”. Artistul face parte din echipa juraților și antrenorilor de la Voce de 12 ani.

Smiley a povestit că a acceptat instant propunerea de a face parte din proiectul „Vocea României”, dar a avut ceva emoții când a auzit cine sunt ceilalți membri ai echipei, mai exact Loredana Groza, Horia Brenciu și Marius Moga. Smiley și-a pus problema că el era cel mai tânăr dintre jurați și recunoaște că se simțea intimidat de Loredana.

„Eu sunt cel mai tânăr? Ce să fac eu acolo?”

“Mona Segall m-a chemat. Eu deja făcusem primul sezon de la Românii au talent cu Pavel (Bartoș – n.r.). Atunci nu se știa de The Voice. Era un singur sezon făcut în Olanda. Și noi am fost a doua sau a treia țară care a luat formatul acesta.

Mona mi-a spus: Vrem să facem o emisiune care se numește Vocea României. În momentul în care am auzit că se numește Vocea României, am zis: Da, vreau. După care mi-a spus că o să fiu cu Loredana Groza, cu Horia Brenciu, cu Marius Moga. Eram așa: Eu sunt cel mai tânăr? Ce să fac eu acolo?” – a dezvăluit artistul, pentru playtech.ro.

Smiley a continuat spunând că la momentul respectiv era de vârsta lui Theo Rose (26 de ani) și se simțea intimidat de ceilalți jurați care aveau mai multă experiență ca ei și erau și mai mari ca vârstă.  

„Îmi place foarte mult emisiunea”

“Eram cam de vârsta lui Theo când am început treaba asta. Și eram ușor intimidat de Loredana Groza în primul rând, de Horia Brenciu. Erau oameni cu mult mai multă experiență. Dar pentru că eu eram și artist, și producător, și compozitor, făcea sens să fiu acolo, să dezvolt artiști.

Citeşte şi: Dora Gaitanovici, la 5 ani de la participarea la Vocea României: „M-a învățat cu greul”. Cum arată acum fosta concurentă

Citeşte şi: Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio

Citeşte şi: Ce face și cum arată astăzi Ana Munteanu, la șase ani de la câștigarea sezonului 7 „Vocea României”

Citeşte şi: Theo Rose, copleșită de responsabilități. Cu ce se confruntă antrenoarea de la „Vocea României”: „Nu mai pot” / Video

M-am bucurat foarte tare că am avut ocazia asta și că încă sunt aici. Îmi place atât de mult proiectul ăsta, încât mi-aș dori să nu se termine niciodată, o să vedem cum o să fie” – a completat artistul.

Smiley este antrenor în emisiunea de talente muzicale “Vocea României” din 2011, neratând niciun sezon de la începutul show-ului. Ceilalți colegi ai artistului au mai plecat din show și au revenit de-a lungul anilor, dar el o prezență constantă în emisiune.

„Da, eu am rămas pentru că îmi place foarte mult emisiunea. Îmi place formatul acesta, e ceva ce eu fac de mai bine de 20 de ani în viața reală și cumva se transpune în emisiunea asta.” – a mai spus Smiley.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton