Smiley, imagine de colecție cu Gina Pistol și părinții lui. Cu ce se ocupă Ion și Ioana Maria

.

Smiley, pe numele său adevărat Andrei Maria, a distribuit în mediul online o imagine rară în care apare alături de soția lui, Gina Pistol, dar și de părinții lui, Ion și Ioana Maria. Artistul a profitat de ziua de 15 August, când creștinii sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului, pentru a transmite o urare din partea familiei sale.

Smiley, imagine de colecție cu părinții lui

Smiley, Gina Pistol și fetița lor, Josephine, au fost împreună într-o vacanță de vis în Toscana, Italia, însă artistul nu a uitat de ziua de 15 August, când creștinii din întreaga lume sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului. Acesta a transmis un mesaj de „la mulți ani” tuturor urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare, moment în care a distribuit o fotografie rară în care apare alături de părinții lui.

„Indiferent dacă se zice “la mulți ani” și azi sau doar pe 8 septembrie… noi vă dorim sănătate și o zi însorită!”, a scris Smiley pe pagina sa de Instagram, unde a semnat mesajul cu „Familia Maria”.

În imagine, Ioana Maria își îmbrățișează fiul și nora, în timp ce Ion Maria ține o mână pe spatele Ginei Pistol și zâmbește timid la cameră.

Citește și: Cum arată și cât costă cazarea în locaţiile din Toscana în care s-au distrat Smiley şi Gina Pistol, Radu Vâlcan și Adela Popescu, Irina și Răzvan Fodor. Imagini de vis

Citește și: Cine îi ajută pe Gina Pistol și Smiley în creșterea fetiței lor, Josephine, după începerea filmărilor pentru MasterChef România: „Am avut câteva experiențe neplăcute” / Exclusiv

Ce nume are Gina Pistol în buletin, după căsătoria cu Smiley

În luna mai a anului trecut Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit, iar prezentatoarea de televiziune a decis să își păstreze numele de familie. Însă, a decis să îl adauge și pe cel al soțului ei. Astfel, în buletin, Gina apare ca Maria Pistol Georgeta.

Vedeta a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că a luat ambele nume la sfatul unui numerolog din România.

„Am păstrat și numele meu, pentru că un numerolog mi-a spus că este de bine”, a spus Gina. 

Cei doi au împreună o fetiță, în vârstă de 3 ani, pe care o cheamă Maria Josephine Ana. Deși este o prezență constantă în imaginile distribuite de părinții ei pe rețelele de socializare, aceștia nu i-au arătat niciodată chipul public.

Citește și: Ce le gătește Gina Pistol lui Smiley și fiicei lor, Josephine: „Fac varianta mai sănătoasă” / Exclusiv

Citește și: Cum îl calmează Valentina Pelinel pe Cristi Borcea în momentele tensionate. Lux de amănunte din intimitatea mariajului lor: „Mult stres”

Cu ce se ocupă părinții artistului

Părinții lui Smiley, Ion și Ioana Maria, s-au păstrat departe de luminile reflectoarelor, deși fiul lor este unul dintre cei mai cunoscuți producători muzicali din România.

Tatăl lui Smiley, Ion Maria, a fost de profesie pilot militar. Acesta a pilotat avioane din cadrul Ministerului Apărării Naționale, după care a devenit directorul unei fabrici de pâine din Cernica.

Mama cântărețului, Ioana Maria, a fost contabilă. În tinerețe, aceasta a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești. După ce Smiley și-a început cariera muzicală, ea a preluat contabilitatea studioului său de înregistrări, precum și a casei de discuri HaHaHa Production. Așadar, mama și fiul lucrează împreună.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginea cu Smiley, Gina și părinții artistului

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton