Smiley, emoții mari înainte de nunta cu Gina Pistol: „Mâine nu e promis pentru nimeni!” Mesajul neașteptat postat de artist

.

Smiley a transmis un mesaj emoționant în mediul online, cu doar câteva ore înainte de nunta cu Gina Pistol.

Artistul se căsătorește cu partenera sa de viață și mama copilului său, Gina Pistol, sâmbătă, 27 mai.

Smiley, înainte de nunta cu Gina Pistol: „Normal e noul Extraordinar!”

Smiley trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui și a ținut să împărtășească fanilor și urmăritorilor din mediul online bucuria și emoțiile pe care le simte chiar înainte de a merge în fața altarului.

Citește și: Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă!

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să va zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viață asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată. Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe ține: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale.

De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă in fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!” – a transmis artistul pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii în care apare împreună cu Gina Pistol și fetița lor, Josephine.

Smiley și Gina sunt împreună de șapte ani și au o fetiță, Josephine Ana Maria, în vârstă de doi ani. Cei doi au fost amici înainte de a forma un cuplu, cei doi au fost amici, iar relația lor amoroasă a evoluat treptat.

Citeşte şi: Gina Pistol și Smiley, de la o întâlnire cu gomboți, la copil și nuntă. Cum a început povestea lor de iubire / Foto

Citeşte şi: Gina Pistol a arătat sandalele și bijuteriile pe care le va purta la nunta cu Smiley! Prețul piperat plătit de vedetă / Foto

Citeşte şi: De ce a refuzat Cătălin Scărlătescu să gătească la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Citeşte şi: Gina Pistol și Smiley, escapadă înainte de nuntă. Unde au plecat cei doi în toiul pregătirilor pentru petrecere

Cum s-au cunoscut

Gina Pistol a povestit în cadrul podcastului moderta de Horia Brenciu că ea l-a „agățat” pe artist.

„Noi vorbeam așa… ne recomandam filme, una alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat. Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul.

I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine. Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia” – a povestit ea.

Cei doi și-au ținut relația secretă mult timp, dar în 2019, Smiley a recunoscut că iubita lui este Gina Pistol.

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat, în exclusivitate, Smiley în Revista Unica.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton