Smiley, despre cea mai cruntă beție: „Eu nu rezist prea tare la băutură”

.
Smiley a mărturisit cu sinceritate, dar și cu mult umor, care a fost cea mai cruntă beție trăită. Artistul nu s-a sfiit să recunoască că își pierduse total controlul, însă a recunoscut că de atunci a luat atitudine.

Smiley susține că nu ține la băutură și preferă să-și impună o limită pentru a nu mai trăi ceea ce a trăit în urmă cu câțiva ani când a băut cu prietenii într-un club și a avut parte de o seară de pomină, după cum el însuți descrie: „Eu dacă ies la băut cu băieții sau ies la vreo petrecere, am un prag la care zic «băieți, eu am plecat», de care nu trec. Adică pragul este când încep să vorbesc și nu mai pot să articulez.

Am trecut și peste pragul ăsta, dar atunci am avut impresia că am rămas singur în club. Mi s-a întâmplat o dată. Am mers în club cu niște prieteni, eram și cu Marius Moga, și cu Randi, cu mai mulți. La un moment dat am trecut de pragul ăla, m-am dus mai departe și am impresia că m-am așezat pe o canapea și mă uitam în jurul meu, mi se părea că e gol clubul. Mă gândeam că m-au lăsat singur pe acolo și nu știam dacă mai știu să ajung unde trebuia să ajung. Am intrat în panică”

„Am ajuns acasă, nu știu cum am ajuns, cu un taxiu ceva, dar eram la modul panicat că nu înțelegeam unde sunt băieții, de ce m-au lăsat singur. Cred că unul dintre prieteni m-a dus acasă. După care la vreo oră a ajuns și Moga, și portarul i-a zis că pe mine m-au adus pe brațe acasă”.

Citește și – Cum arată Lili Sandu în luna a șasea de sarcină: „Cea mai bună versiune a corpului meu”

„De la experiențele astea, că nu a fost singura, mi-am impus să nu mai trec de prag că nu are rost și când simt că nu mai articulez bine cuvintele sau că mi se înmoaie un pic genunchii, mă opresc. Eu nu rezist prea tare la băutură, așa că prefer să rămân mai «light» și îmi place amețeala asta ușurică. Nu am trecut în partea cealaltă” – a povestit Smiley în emisiunea lui Mihai Bobonete și Costi Diță

Citește și –  Antonia și Alex Velea plănuiau să facă nunta la vară, dar veștile din Italia nu sunt deloc bune

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton