Situație inedită la Chefi la Cuțite. Un concurent a vrut să abandoneze competiția înaintea semifinalei

.

Proba individuală este una dintre cele mai dificile de la Chefi la Cuțite. Concurenții, presați de timp, ajung în situații limită, dar până acum niciunul nu a vrut să abandoneze. În ediția de luni, 16 octombrie, pentru prima dată în cele 12 sezoane, o concurentă a fost pe punctul de a părăsi competiția, înainte de jurizare.

Mihaela Bărbosu a vrut să îi impresioneze pe cei trei chefi cu un preparat aparte, dar a fost copleșită de situație și a fost pe punctul de a trimite farfuria goală. În momentul în care a văzut că nu a gestionat cum trebuie timpul, concurenta din echipa portocalie a izbucnit în lacrimi și a întrebat-o pe Irina Fodor dacă poate abandona.

Mihaela Bărbosu, la un pas de abandon la Chefi la Cuțite

Dorind să pregătească un preparat complex, Mihaela Bărbosu a uitat că are la dispoziție 60 de minute pentru a-l pune în farfurie și, în momentul în care a văzut că mai are mai puțin de 15 minute, aceasta s-a panicat și a început să plângă.

„Când am văzut că mai sunt 14 minute, în capul meu am calculat atunci și am zis că nu am timp să montez și farfuria, mai aveam de făcut caviarul ăla. (…) Pot să abandonez proba? (…) Mai erau câteva minute. (…) Nu am fost atentă la cronometru, nu știu, nu pot să îmi dau seama, nu m-am uitat deloc”, a afirmat concurenta lui chef Sorin Bontea.

În cele din urmă, Irina Fodor le-a permis celorlalți concurenți să o ajute să își termine farfuria, deși timpul expirase, precizând că acesteia îi vor fi scăzute trei puncte.

Preparatul Mihaelei a fost degustat de jurați, însă aceasta nu a reușit să ajungă până în semifinală, fiind unul dintre cei trei concurenți eliminați, alături de Horia Manea și Cosmin Berki.

Citește și: Mama lui Rikito Watanabe de la „Chefi la cuțite” a murit la 51 de ani: „Mi-e dor de tine”

Citește și: Marius Tudosiei refuză să facă parte din juriul Chefi la Cuțite: „N-aș putea performa în formatul actual”

Citește și: Cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite, sezonul 12. Ei au șansa de a intra în marea finală

Citește și: Ei ar putea fi noii jurați de la „Chefi la cuțite” sezonul 13. Lista scurtă a Monei Segall, făcută publică

Cine sunt semifinaliștii sezonului 12

În urma ultimului battle al sezonului, echipa lui chef Cătălin Scărlătescu s-a calificat direct în semifinală, după ce banda a adus 6 farfurii albastre.

Astfel, Alexandru Bunea, Alex Mihoc și Raluca Hulubei au scăpat de emoțiile probei individuale și au intrat în semifinală, unde vor încerca să demonstreze că merită să primească un loc în marea finală.

Înainte de semifinală, chef Sorin Bontea a pierdut doi concurenți, pe Cosmin Berki și pe Mihaela Bărbosu. Astfel, din echipa portocalie s-au calificat Valentin Timofte (cuțitul de aur), Zaid Mohannad (Habibi) și Maryoris Hurtado.

Și chef Florin Dumitrescu a rămas fără un concurent puternic, Horia Manea. Din echipa magenta au reușit să ajungă în semifinală Janni Alexandridis, Ioana Delean și Maria Paraschiv.

În ediția din 17 octombrie concurenții vor fi jurizați de propriile familii, dar și de concurenți ai sezonului cu numărul 11.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din ediția din data de 16 octombrie Chefi la Cuțite

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton