Singura perioadă în care Camelia Șucu s-a luptat cu kilogramele în plus: “Mi s-a atras atenția chiar de tatăl meu, la a cărui părere țineam foarte mult” / Exclusiv

.

Camelia Șucu se numără printre femeile de succes din România, care reușesc să păstreze un echilibru și în viața personală, lucru care se vede la exterior, ea fiind adesea admirată pentru felul în care se menține în formă. În viața ei a trăit un singur episod în care s-a luptat cu kilogramele în plus, iar acest lucru s-a întâmplat în adolescență, după cum a povestit pentru Unica.ro. Practic, vizitele la o cofetărie au produs un efect nedorit în viața ei. A luat rapid măsuri, însă atrage atenția că nu recomandă “dieta de tinerețe nebunească” la care a apelat.

Camelia Șucu iubește albul și multe haine din garderoba ei sunt în această nuanță. Îi pun în valoare silueta trasă prin inel. Afacerista, în vârstă de 59 de ani, este deseori complimentată pentru modul în care arată, păstrându-și, de-a lungul anilor, formele de invidiat.

Camelia Șucu s-a luptat cu kilogranele în plus în adolescență

Femeia de afaceri ne-a povestit despre singurul episod din viața ei, în care a simțit pe propria piele kilogramele acumulate. S-a întâmplat în adolescență, când Camelia Șucu a diminuat sportul și a început să consume dulciuri constant. Tentația a fost cu atât mai mare, cu cât în drumul spre liceul sau de la liceu spre casă trecea pe lângă o cofetărie, iar prăjiturile și torturile din vitrină îi atrăgeau zilnic atenția. Așa și-a format obiceiul de a face oprire acolo și de a testa diverse dulciuri.

Citește și: „Le-am dat cel mai important lucru în viață – valorile”. Milionara Camelia Șucu, dezvăluiri despre relația cu fiicele și succesul în afaceri / Exclusiv

Citește și: Cum își menține Camelia Șucu silueta perfectă la 58 de ani. „Pentru mine funcționează foarte bine!”

Citește și: Camelia Șucu face detox echilibrat: “Detoxul nu trebuie făcut cu obiectivul de a slăbi”

“Intrasem la liceu, eram în clasa a IX-a și nu mai mergeam regulat la antrenamente, pentru că am făcut înot. În schimb mergeam regulat la cofetărie, care era foarte aproape de liceul Neculce, unde am făcut liceul și s-au văzut kilogramele destul de ușor”, a povestit, pentru Unica.ro, Camelia Șucu.

Se bucura de răsfăț culinar și de gusturi inedite până când, într-o zi, rezultatele începuseră să fie evidente. Cel care a observat schimbările a fost tatăl ei, care a găsit o modalitate de a-i vorbi despre lucrurile care se întâmplau și care nu duceau la un rezultat bun. “Mi s-a atras atenția chiar de tatăl meu, la a cărui părere țineam foarte mult. Am ținut o dietă din aia de tinerețe nebunească, în care mâncam doar un iaurt pe zi, din acelea care nu se fac, dar în dreptul tinereții stă acel egal și către multă nebunie. A fost o nebunie scurtă, am slăbit mult, dar nu a fost o lipsă de mâncare fără sport”, ne-a mărturisit Camelia Șucu.

A slăbit urcând și coborând scările blocului de 10 etaje în care locuia

Pentru că la acea vreme nu existau săli de sport, iar alergatul în parc nu era un obicei, Camelia Șucu a găsit o modalitate de a arde rapid caloriile. Profitând de faptul că locuia cu părinții într-un bloc de 10 etaje, urca și cobora rapid treptele de la parter până la ultimul etaj atât dimineața, cât și seara, în câteva reprize. A reușit să scape de surplusul de kilograme, însă nu recomandă sub  nicio formă înfometarea.

Singura perioadă în care Camelia Șucu s-a luptat cu kilogramele în plus: “Mi s-a atras atenția chiar de tatăl meu, la a cărui părere țineam foarte mult” / Exclusiv

Este cunoscută ca o femeie de afaceri, însă Camelia Șucu este absolventă de Medicină. Nu a terminat stagiatura, pentru că a intrat în lumea afacerilor, unde a făcut carieră. Sora ei este nutriționist și practică cu drag meseria, așa că afacerista beneficiază de sfaturile acesteia. Mai mult, Camelia Șucu a adaptat întotdeauna informațiile primite la stilul ei de viață. Și, după cum se poate observa, alimentația sănătoasă și sportul sunt combinația ideală, iar afacerista este de ani buni într-un echilibru perfect cu greutatea.

Citește și: Cum arătau în tinerețe unele dintre cele mai mari vedete autohtone. Matilda Pascal Cojocărița, Margareta Pâslaru și Irina Loghin au cucerit și cu frumusețea lor

Cum le-a răspuns Cornel de la „Insula Iubirii” lui Speak şi lui Florin Ristei, după ce artiştii l-au luat la mişto în podcastul „Fierţi pe insulă”: „Îşi bat joc de material”

De ce s-a lovit Nicole Cherry după ce și-a lansat brandul de haine: „N-am reușit să mai fac față” / Exclusiv

Diana Bart, despre experiența din televiziune și online: „La început a fost frustrant”. Cum gestionează comentariile negative / Exclusiv

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton