Simona Pătruleasa: „A mai trecut un an și simt că am întinerit!” Care sunt bucuriile jurnalistei legate de 2023 / Exclusiv

.

Simona Pătruleasa își va petrece sfârșitul de an în mijlocul familiei, împreună cu persoanele cele mai importante din viața ei.

Prezentatoarea de știri de la Kanal D, în vârstă de 49 de ani, ne-a spus, în exclusivitate, care sunt planurile ei pentru finalul lui 2023 și ne-a vorbit puțin despre așteptările ei legate de noul an în care vom păși în curând.

„A mai trecut un an și simt că am întinerit”

Simona Pătruleasa spune că nu are în plan nicio plecare de Revelion, deoarece pe 1 ianuarie trebuie să fie prezentă la pupitrul știrilor. Dar va petrece la un restaurant cu familia ei, cu soțul, Sabin Ivanof și cu fiica lor, Ingrid Maria Lucia (12 ani), și este nerăbdătoare să vadă ce îi rezervă noul an.

Cum te prinde finalul de an, ce planuri ai de sărbători?

Finalul de an mă prinde foarte bine. Voi avea câteva zile libere și vom merge la o petrecere de Revelion. La trecerea dintre ani vom fi în familie, împreună cu Ingrid, la un restaurant, pentru că eu pe 1 ianuarie mă voi afla la pupitrul Știrilor Kanal D.

Citeşte şi: Ce sfaturi de viață are Simona Pătruleasa pentru fiica ei, Ingrid: „Fiecare zi e o provocare. Are o personalitate extraordinară” / Exclusiv

Citeşte şi: Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof sărbătoresc 15 ani de mariaj în Capri: „Soțul meu se implică foarte mult în creșterea lui Ingrid”/ Exclusiv

Citeşte şi: Simona Pătruleasa are un truc neconvențional de beauty: „Nu e tocmai plăcut, dar funcționează” / Exclusiv

Citeşte şi: Vedetele care au adoptat postul intermitent. Simona Pătruleasa: „Nu mănânc după ora 18”

„Îmi lasă tot ceea ce se întâmplă la nivel internațional”

Ce ai învățat de la anul 2023? Pe o scară de la 1 la 10 ce notă i-ai da anului 2023 și de ce?

A fost un an cu multe provocări, a fost un an cu bune și cu rele. Spun rele pentru că dacă ne uităm la ce se întâmplă in jurul nostru, la nivel internațional, notă scade destul de mult.

Ce experiență/întâmplare te-a impresionat, bucurat anul acesta? Și ce ți-a lăsat un gust amar?

Bucuriile sunt legate de familie, de fiica mea, Ingrid. A mai trecut un an și simt că am întinerit. Cum spuneam, un gust amar îmi lasă tot ceea ce se întâmplă la nivel internațional, toate conflictele care îi afectează pe cei implicați, dar și pe noi, din toate punctele de vedere.

Dacă ai putea să îi oferi tu un cadou lui Moș Crăciun, ce i-ai dăruit?

I-aș dărui energie multă și sănătate.

Ce îți dorești de la 2024?

Îmi doresc să ne fie părinții sănătoși în continuare și noi pe lângă ei, îmi doresc că Ingrid să fie bine, să îi fie bine la școală.  Și îmi mai doresc că anul viitor să avem parte de o vacanță, undeva la căldură.

„Mereu îi explic că nu trebuie să ne comparăm cu cei din jur”

Tot legat de fiica ei, Ingrid, cu o altă ocazie, Simona Pătruleasa ne-a mai dezvăluit că are o relație foarte strânsă cu ea, ea și soțul sunt mereu deschiși față de fată și își doresc să o învețe să se autodepășească.

„Noi discutăm despre orice. Acum depinde, nu discutăm despre absolut orice în prezența lui Ingrid, pentru că este încă foarte mică, dar, în general, discutăm despre orice. Mereu îi explic că nu trebuie să ne comparăm cu cei din jur. Că trebuie să devină ea mai bună decât a fost ieri. Să se autodepășească, să încerce să se autodepășească în fiecare zi. Să-i respecte pe cei din jur, dacă vrea să fie respectată. Sunt multe lucruri pe care i le spun. În fiecare zi îi spun câte ceva” – a povestit jurnalista, pentru Unica.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton