Simona Gherghe a ales sistemul de învățământ privat pentru copii: „Sunt foarte multe lucruri care nu ne plac la cel de stat”

.

Simona Gherghe a ales pentru copiii ei, Ana și Vlad, sistemul de învățământ privat și e mulțumită de alegerea făcută. Despre fiica ei, vedeta spune că se visează prezentatoare, dar nu ar spune nu nici unei cariere artistice.

Simona Gherghe e căsătorită de șase ani cu Răzvan Săndulescu, care îi e un sprijin de nădejde în tot și în toate.

Simona Gherghe: „Vreau un mediu mai controlat și mai stabil pentru copiii noștri. De fapt, pentru asta muncim”

Vedeta a optat pentru sistemul privat pentru grădinița copiilor, dar și pentru școală. Simona Gherghe admite că muncește tocmai pentru ca Vlad și Ana să se dezvolte într-un alt mediu.

“Ana este în clasa pregătitoare – pentru că sunt foarte multe lucruri care nu ne plac la sistemul de învățământ de stat. Vreau un mediu mai controlat și mai stabil pentru copiii noștri. De fapt, pentru asta muncim.  Studiază în română. Fac și engleză. Nu am mers pe curriculă britanică. Deocamdată mergem după curriculă românească și sper să fie ok”, a mărturisit Simona Gherghe, pentru Playtech.

Citeşte și: Simona Gherghe, mesaj dur pentru Ministrul Sănătății după ce o femeie a născut pe trotuar, în Urziceni: „Țara are nevoie de medici”

Citeşte și: Cum și-au sărbătorit Simona Gherghe și Anca Lungu fetițele, una în Franța, alta în România. Imagini de la petrecerile organizate de vedete

“Ana spune că și-ar dori să fie prezentatoare, dar, pe de altă parte, nici nu a văzut alte profesii”

La șase ani, fiica vedetei dă dovadă de multe veleități artistice și probabil că acesta va fi drumul pe care îl va urma în viitor. “Ana spune că și-ar dori să fie prezentatoare, dar, pe de altă parte, nici nu a văzut alte profesii. E drept că ea are așa niște înclinații artistice, îi place foarte mult să danseze, mai spune uneori că vrea să fie actriță, dar încă e foarte mică, are 6 ani, are o groază de timp să își aleagă ce o să-și dorească”, adaugă prezentatoarea emisiunii Mireasa, de la Antena1.

Citeşte și: Simona Gherghe, despre abuzurile din copilărie: „Mă bătuse cu o scândură! Chinul a durat vreo doi ani”

Citeşte și: Secrete din Antena 1, dezvăluite. Mara Bănică susține că primea mai mulți bani decât Mirela Vaida. Ce a făcut public despre Simona Gherghe

Simona Gherghe, despre relația cu soțul ei, Răzvan Săndulescu

Vedeta recunoaște că are mare încredere în Răzvan Săndulescu, cel care îi e partener de viață, și astfel au ajuns să formeze o echipă imbatabilă. “Da, sunt o mulțime de lucruri care s-au schimbat la noi, dar ce am remarcat eu așa în evoluția nostră ca și cuplu este că am ajuns să facem o echipă foarte bună. Nu că înainte nu am fi făcut, dar am foarte mare încredere în el.

De exemplu, acum el e cu copiii acasă, știu că ei sunt pe cele mai bune mâini. Suntem o echipă și funcționăm ca atare, sigur că avem și divergențe mai ales în ceea ce privește educația copiilor. De obicei aici sunt meciurile cele mai mari, dar sunt ei în primul rând care sunt liantul ăsta atât de frumos între noi și ne este foarte bine așa cum ne e în această formulă”, susține ea.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton