Silvia Lăuneanu, detalii neștiute din mariajul cu Sorin Botezatu: „Este un soț atent la nevoile mele”/ Exclusiv

.

Sorin Botezatu este bărbatul lângă care Silvia Lăuneanu și-a găsit, cu adevărat, fericirea și împlinirea. Artista recunoaște că își adoră soțul și nu a încetat niciodată să îl admire în acești opt ani de mariaj. Ba mai mult, în relația lor momente de monotonie nu există, pentru că atunci când nu sunt în țară în mod sigur călătoresc într-un alt colț de lume. Nu pun, însă, preț pe o cină într-un restaurant extravagant, ci pe momentele acelea idilice în doi.  

Silvia Lăuneanu a făcut mai multe dezvăluiri pentru UNICA.ro. Ne-a povestit cum e relația cu bărbatul care a cucerit-o, cum i-ar plăcea să arate aniversarea lor din acest an și ce face ca să nu se îngrașe, deși adoră dulciurile.

Citeşte și: Silvia Lăuneanu și soțul ei și-au luat casă în România: „Am venit în țară mânați de o problemă foarte mare” / Exclusiv

Citeşte și: Regele Charles a împlinit 75 de ani. Cum a fost surprins de Harry, după ce luni de zile nu și-au vorbit

Citeşte și: Jacqueline Kennedy, o viață amoroasă controversată. A avut relații cu Rudolf Nureyev, cu Marlon Brando și cu cumnatul ei

Citeşte și: Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

Silvia Lăuneanu, despre mariajul cu Sorin Botezatu

„Sorin este un om cu foarte multe calități. Cumva de la prima vedere mi-am dat seama că este un bărbat special. M-a atras foarte mult prin seriozitatea lui, prin masculinitate. Am înțeles de la prima vedere că este un bărbat foarte inteligent. M-a atras foarte mult aerul lui, a fost ceva care m-a surprins, deloc frivol. În toți anii aceștia mi-a dovedit că nicio secundă nu m-am înșelat și că este un bărbat cu totul și cu totul special. Îmi place că este un om de familie, este un soț atent la nevoile mele, un tătic exemplar, se implică total în viața copilului. El este efectiv pe locul cinci.

Pe primul loc este Alexandru, apoi eu, apoi pisicii noștri, avem doi, și el. Este incredibil, are o putere fizică și psihică, pentru că a fost pilot militar. Acum, deși lucrează în IT creează programe pentru aviație”, spune Silvia Lăuneanu, pentru UNICA.RO.

„Mi-ar placea să îmi petrec aniversarea din acest an efectiv în vârful patului, noi doi liniștiți, cu dulciuri, uitându-ne la un film foarte bun”

Au pus întotdeauna preț pe sentimentele puternice dintre ei, dar niciodată pe lucrurile de conjunctură, pe frivolități.

„Atât eu cât și Sorin suntem niște persoane foarte simple. Nu ne plac lucrurile astea bombastice în relație. Nu mă interesează absolut deloc dacă Sorin vine de aniversarea noastră și îmi aduce un buchet imens de nu știu ce flori și mă invită la nu știu ce masă la restaurant, chiar nu. Pentru mine contează călătoriile, și el mă poate surprinde cu o plecare unde nu am fost niciodată. Ador să călătoresc, iar lumea e atât de mare și viața atât de scurtă. Și nu voi avea timp să văd toate locurile.

Mi-ar placea să îmi petrec aniversarea din acest an efectiv în vârful patului, noi doi liniștiți, cu dulciuri, uitându-ne la un film foarte bun. Nu am mai avut timp să facem lucrul ăsta de ceva vreme. El este la New York, eu la București cu Alexandru. Cred că, de fapt, îmi este foarte dor de el și în felul ăsta îi spun: „Hai acasă”, adaugă Silvia Lăuneanu.

Sărbătorile este foarte posibil să îi găsească la New York, la fel ca în ultimii ani. „Așteptăm să intre Alexandru în vacanța de iarnă și după aceea plecăm cu primul avion”, mai spune frumoasa brunetă.

Silvia Lăuneanu:„Mi-a plăcut la nebunie să fac sport, nu este o teroare pentru mine să merg la sală”

La 48 de ani, Silvia Lăuneanu se menține într-o formă fizică de invidiat. Sportul îi e, însă, cel mai mare aliat. „Sunt o persoană destul de atletică, și asta pentru că mi-a plăcut dintotdeauna să fac sport. Dacă nu eram artistă, categoric eram sportiv de performanță. Mi-a plăcut la nebunie să fac sport, nu este o teroare pentru mine să merg la sală. Dimpotrivă, mă încarcă și îmi place foarte mult.

Cred că ăsta e singurul aspect care mă ajută să îmi mențin silueta, pentru că altfel îmi plac la nebunie prăjiturile. Tocmai ce am ras un ecler. Îmi plac toate alimentele care, probabil, îngrașă, dar mă salvează sportul”, susține artista.

„Astăzi am fost la sală și noaptea mi s-a rupt apa și am mers la maternitate și am născut”

În timpul sarcinii a luat 13 kilograme, dar s-a antrenat până în ultima zi.

„Din fericire, nu am avut niciodată probleme cu greutatea. Îmi place să merg să fac sport, și o fac la modul agresiv, trag de mine foarte tare, pentru că știu că mănânc prostii. Cele mai multe kilograme le-am dobândit în timpul sarcinii, 13, deloc multe, mai ales la 40 de ani. Dar în timpul sarcinii am făcut, de asemenea, sport în fiecare zi. Astăzi am fost la sală și noaptea mi s-a rupt apa și am mers la maternitate și am născut”, mai spune Silvia Lăuneanu, pentru UNICA.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton