Silvia Dumitrescu, dezvăluiri intime din mariajul cu soțul ei. Florin Ochescu a împlinit 72 de ani: „Suntem norocoși”

.

Relația dintre Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu a trecut proba timpului. Sunt căsătoriți de peste 30 de ani, iar artista are doar cuvinte de laudă despre omul de lângă ea, care și astăzi o copleșește cu dovezi de afecțiune. Silvia Dumitrescu și-a sărbătorit, în urmă cu câteva zile, partenerul de viață. Florin Ochescu a împlinit 72 de ani.

Se consideră norocoși că s-au întâlnit. Se privesc cu aceeași dragoste, au aceeași înțelegere unul față de celălalt. Dacă pe scenă a fost întotdeauna o rebelă, în viața de cuplu Sivia Dumitrescu a ales statornicia. Artista este cu opt ani mai mică decât soțul său.

Cum a început relația dintre Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu

„În weekend l-am sărbătorit pe dragul meu soț, Florin Ochescu. Suntem norocoși, la mulți ani, dragul meu. Te iubesc! Iar vouă vă doresc o săptămână minunată”, a scris Silvia Dumitrescu, pe o rețea de socializare.

S-au cunoscut la o petrecere, iar treptat prietenia dintre ei s-a transformat treptat într-o dragoste fără sfârșit. El a curtat-o intens, ea s-a lăsat mai greu. Silvia Dumitrescu mai fusese căsătorită cu Mircea Dumitrescu, care astăzi nu mai e în viață, el avusese o legătură cu Dida Drăgan, cu care are și un băiat.

Deși s-a speculat că Silvia Dumitrescu a intervenit în relația muzicianului cu vedeta, lucrurile se pare că au stat cu totul altfel. Silvia Dumitrescu susține că cel care i-a devenit soț se despărțise cu ani în urmă de Dida Drăgan.

„Mă căuta tot timpul la telefon, mama mereu răspundea la telefon”

„Noi ne-am cunoscut la o petrecere. În seara aceea, cineva mi-a făcut cunoştinţă cu Florin. Toată seara a fost cu ochii pe mine, mi-au spus și ceilalți prieteni că voia să știe dacă am pe cineva, cu cine dansez, dar să știi că nu a fost dragoste la prima vedere, însă noi am rămas foarte buni prieteni. Mă căuta tot timpul la telefon, mama mereu răspundea la telefon și când ajungeam acasă îmi spunea: Te-a căuta un tip Ochescu. Era o amiciție la început.

El era îndrăgostit, dar eu cumva profesional am fost mai mult legată, pentru că mi-a cerut un videoclip, pleca la Londra, cânta la Holograf și voia să vorbească cu producătorul, era un videoclip cu o piesă în limba engleză compusă de Adrian Enescu “Love me baby”, care în perioada aceea a fost o idee șocantă pentru români, era chiar imediat după revoluție. Șocant în sensul în care era totul foarte sexy”, povestea Silivia Dumitrescu, în emisiunea “Răi da’ Buni”.

Silvia Dumitrescu a mai fost căsătorită cu Mircea Dumitrescu

Dacă lângă Florin Ochescu a găsit liniștea de care avea atâta nevoie, mariajul cu Mircea Dumitrescu nu a fost ce spera. Solista a recunoscut că cel care i-a fost soț era, uneori, violent. „L-am iertat pentru felul în care s-a purtat cu mine. L-am iertat de mult”, susținea Silvia Dumitrescu.

Vedeta l-a cunoscut pe Mircea Dumitrescu, cu care a ajuns să formeze un cuplu, prin intermediul Mihaelei Runceanu. S-a îndrăgostit și nu a mai ținut cont de nimic, dar mariajul nu a fost unul reușit. Se potriveau pe scenă, dar nu și în viața de familie.

„Mihaela Runceanu mi l-a prezentat (n.r Mircea Dumitrescu) ca fiind o voce foarte bună și m-am îndrăgostit de el. În două săptămâni ne-am căsătorit. Practic nu ne cunoșteam prea bine și nici nu știam dacă ne potrivim unul cu celălalt. Eu eram virgină. Intram într-o relație total necunoscută. M-am aruncat cu capul înainte și era prima dată când mă îndrăgosteam așa, mai serios. Dar a fost o căsătorie nereușită. Noi ne potriveam foarte bine pe scenă, dar deloc în viața de familie. Am divorțat după trei ani”, povesteaSilvia Dumitrescu la emisiunea Totul pentru dragoste, la Antena 1.

Fiul Silviei Dumitrescu este tot muzician

Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu s-au căsătorit în anul 1993, iar împreună au împreună un băiat. Iulian Ochescu are 30 de ani, a urmat același drum ca părinții săi, dar a ales muzica clasică. El este pianist. „Avem și un băiat cu care ne mândrim, a reușit în viață, are concerte. El cântă muzică clasică”, spunea cântăreața, la Antena Stars.

Citeşte și: Ploaie de vedete la Super Bowl 2024. Taylor Swift și-a etalat colierul de peste 4.000 $, iar machiajul artistei Lady Gaga a întors toate privirile

Citeşte și: Ecaterina Ladin, hotărâre neașteptată în privința botezului. Cum se descurcă actrița din Las Fierbinți cu trei copii

Citeşte și: „Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă.” Andra Măruță, reacție surprinzătoare după ce i s-a spus că s-a îngrășat

Citeşte și: Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis și-au operat fiul la ochi: „Sperăm să nu mai trecem printr-o altă intervenție”. Cu ce problemă se confrunta Luca

Silvia Dumitrescu, răsfățată de Florin Ochescu

Chiar dacă timpul a trecut duios, Silvia Dumitrescu și soțul ei sunt la fel de legați unul de celălalt. Artista mărturisește că Florin Ochescu e la fel de romantic, continuă să îi aducă flori și să îi facă surprize.
„El în fiecare zi mă întreabă dacă îmi e foame, dacă vreau să mănânc ceva, dacă sunt obosită are grijă de mine. Și când e 8 martie are grijă, când mă trezesc eu din somn sunt deja florile lângă mine și pupicul, îmbrățișarea”, adaugă ea.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton