Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a fost depus la Capela Cimitirului Bellu. Artista va fi îmormântată pe 1 decembrie

.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România miercuri, 29 noiembrie 2023. Artista a încetat din viață pe 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, după o luptă crâncenă cu cancerul.

Rona Hartner și-a dorit să fie înmormântată în România, țara în care s-a născut și în care a crescut, iar familia sa a vrut să îi îndeplinească această ultimă dorință. Regretata artistă a murit în Franța, dar trupul ei va fi depus la capela din cimitirul Bellu Catolic din București.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a fost adus în România

Rona Hartner, care fusese diagnosticată în vara acestui an cu cancer la plămâni și metastaze pe creier, a murit în urmă cu o săptămână, fiind doborâtă de crunta boală. Acum, trupul ei neînsuflețit a fost adus în România, unde va fi și îngropată.

Familia și fanii artistei vor putea să îi aducă un ultim omagiu la capela Cimitirului Bellu Catolic din București, unde sicriul cu trupul ei va fi depus până vineri, când va avea loc înmormântarea. Scene tulburătoare au avut loc la căpătâiul artistei.

La capelă, imediat de sicriul a fost depus, au venit Reon Hartner, fratele actriței, și sora acesteia, Rinda Hartner, dar și colegi, prieteni și fani. Sicriul actriței a fost acoperit de poze ale Ronei, dar și de flori. Fotografia de la căpătâi o înfățișază pe Rona Hartner veselă, într-un costum tradițional, zâmbind.

Rinda Hartner, sora Ronei, a dat detalii despre slujba de înmormântare.

„Sunt Rinda. Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon către ţara ei iubită, va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din Bucureşti de miercuri până vineri la 12:00, când o să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoşii noştri”, a scris Rinda pe pagina de Facebook a Ronei Hartner.

Citește și: Iubirile furtunoase ale actriței Rona Hartner. De ce a fost numită „amanta președintelui Emil Constantinescu” și cine e tatăl fiicei sale

Citește și: Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Ce spunea despre moarte / Video

Citește și: Cum arăta Rona Hartner în tinerețe, în Gadjo Dilo. În ce filme a jucat și la ce show-uri TV a participat actrița

Citește și: Theo Rose, lovită de burnout: „Tot zic că am obosit, dar nu sunt în stare să schimb nimic”

Rona Harter va fi înmormântată pe 1 decembrie

Rona Hartner va fi condusă pe ultimul drum de apropiați și admiratori, chiar de Ziua Națională a României, 1 decembrie.

În Franța a mai fost organizat un priveghi pentru Rona, dar cei care nu au reușit să ajungă acolo vor avea ocazia să îi aducă un ultim omagiu la București, la capela Cimitirului Bellu Catolic.

Artista va fi înrmomântată alături de tatăl și de strămoșii ei, așa cum și-a dorit. Aceasta și-a cumpărat singură locul de veci, după ce medicii nu i-au mai dat nicio șansă de supraviețuire.

De toate detaliile slujbei și ale înmormântării s-a ocupat Rinda Hartner, cea care a dat și trista veste a trecerii în neființă a îndrăgitei artiste.

„Păstrați-o în memorie pe Rona cum era, cu sufletul ei bun, cu poftă de viață. Și dacă fiecare om ar putea să fie un pic mai bun, poate că s-ar mai îmbunătăți și restul lumii. A fost senină. S-a luminat la față, a zâmbit și a plecat”, a declarat Rinda Hartner pentru Cancan.

Trupul Ronei Hartner a fost transportat din Toulon, un oraș portuar de pe teritoriul francez, în cursul zilei de luni, 27 noiembrie. Iar miercuri, 29 noiembrie, a ajuns în România.

Vineri, 1 decembrie 2023, la ora 12:00, Rona Hartner va fi condusă pe ultimul drum.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Rona Hartner

Sursă foto: Facebook, Spynews, Cancan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton