Sia a publicat o poză cu ea goală. Motivul pentru care a făcut asta

.
Cântăreața Sia, recunoscută pentru discreția de care dă dovadă atât în viață privată cât și pe scenă, apărând cu chipul pe jumătate acoperit inclusiv în timpul concertelor, a publicat o poză nud cu ea pe o rețea de socializare.

Sia le-a luat-o înainte paparazzilor care au spionat-o și au pozat-o în intimitate și care, totdată, înaintaseră demersurile pentru a vinde 15 poze cu aceasta complet dezbrăcată. Astfel, pentru a le dejuca planul, artista a postat ea însăși o poză nudpe contul său personal de Twitter: “Cineva încearcă să vândă poze cu mine dezbrăcată. Păstrați-vă banii, le vedeți aici, gratuit. În fiecare zi e Crăciunul!” – a fost mesajul transmis de Sia.

SIA Furler goala

Fotografia cu pricina a declanșat un val de reacții din partea fanilor, dar și a altor vedete care au apreciat inițiativa artistei. Sia Furler, în vârstă de 42 de ani, dorește să-și păstreze intimitatea cu orice preț, aceasta confruntându-se cu stări depresive și anxioase ca urmare a celebritătii obținute.

Sia este cântăreaţă, compozitoare şi producătoare, compunand melodii pentru nume mari din industria muzicală ca Rihanna, Beyonce, Katy Perry sau Adele.

Citeste și – Ce urât! Uite ce a purtat pe covorul roşu Sia!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton