Shiloh, pe urmele Angelinei Jolie. Tânăra a renunțat oficial la numele tatălui ei, Brad Pitt

.

Schimbarea numelui fiicei lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, Shiloh, în vârstă de 18 ani, a fost acordată legal la aproape două luni după ce ea a depus o cerere de a renunța la numele „Pitt”. Tânăra a mers pe urmele celebrei sale mame care, în anul 2002, a depus aceeași cerere pentru a renunța la numele tatălui ei, iar prenumele ei i-a devenit nume de familie.

Shiloh a renunțat oficial la numele lui Brad Pitt

Fiica actriței Angelina Jolie și a lui Brad Pitt a făcut o schimbare permanentă care nu va fi deloc pe placul tatălui ei. Tânăra de 18 ani, născută Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, a primit oficial aprobarea instanței de a renunța la numele de familie al tatălui ei și a deveni Shiloh Jolie, potrivit documentelor judecătorești obținute de mai multe publicații.

Shiloh, care este al patrulea dintre cei șase copii ai celor doi actori de la Hollywood, a depus pentru prima dată documentele pentru a-și schimba numele pe 27 mai, ziua în care a împlinit 18 ani. La scurt timp după aceea, avocatul adolescentei a publicat un anunț în Los Angeles Times în care anunța planurile ei de a renunța la numele ei de familie, deoarece difuzarea unei schimbări a numelui într-un ziar local este impusă de legea din California.

Și, deși Shiloh poate fi prima care a obținut acordul legal de shcimbare a numelui, nu este prima dintre copiii lui Brad și ai Angelinei care a vrut să își schimbe numele după despărțirea actorilor, în 2016.

Citește și: Ce s-a aflat despre Brad Pitt, la o lună după ce Shiloh a decis să renunțe la numele lui: „Își iubește enorm copiii”

Citește și: Ce transformare de look! Shiloh Jolie-Pitt, copia fidelă a celebrului ei tată, Brad Pitt

De fapt, numele surorii ei Vivienne a apărut ca Vivienne Jolie în programul pentru musicalul de pe Broadway „The Outsiders”, la care a lucrat alături de mama ei. Și în noiembrie 2023, Zahara a renunțat la „Pitt” atunci când s-a prezentat la frația Alpha Kappa Alpha de la Spelman College.

Angelina Jolie a renunțat la numele tatălui ei în 2002

Schimbările numelor de familie nu reprezintă ceva ieșit din comun în familia Jolie-Pitt. Angelina Jolie a renunțat la numele tatălui ei, Jon Voight, și a ales să își folosească cel de-al doilea prenume drept nume de familie.

Actrița a solicitat instanței de judecată să-și elimine legal numele de familie, Voight, în favoarea numelui ei de mijloc, pe care ea îl folosise de mult ca nume de scenă; schimbarea numelui a fost acordată la 12 septembrie 2002.

Citește și: Shiloh Jolie-Pitt, video viral cu o demonstrație remarcabilă de street dance

Citește și: Cum își menține Mirela Vaida silueta, la 42 de ani: “Încerc să înot cât pot. Dimineața sau seara fac câteva bazine”/ Exclusiv

Actrița a făcut acest pas cu o lună înainte ca tatăl ei să afirme în cadrul unui interviu că aceasta nu l-a lăsat să își vadă nepotul, primul copil adoptat de Jolie, Maddox, și a rugat-o să ceară ajutor pentru „problemele ei mentale”.

Angelina Jolie, care a jucat alături de tatăl ei în „Lara Croft: Tomb Raider”, a răspuns într-o declarație, spunând: „Nu vreau să fac publice motivele relației mele proaste cu tatăl meu… După toți acești ani, am hotărât că nu este sănătos pentru mine să fiu în preajma tatălui meu, mai ales acum că sunt responsabilă pentru propriul meu copil”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Shiloh, Angelina Jolie și Brad Pitt

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton